Arogantni je napisao/la:
Nije njima niko kriv sto nemaju legende i ljude koje cijene... Ustvari imaju legende ali one nece da mrdnu prstom da pomognu Sarajevu... I dok je takva situacija oni ce biti iza nas tj. na mjestu koje im i pripada...
KAda kazu Safet S. legenda Sarajeva pa sto vam ne pomogne onda... Prc niko ga ne cijeni kao sto on ne cijeni vas klub... Nasa najveca legenda ga vedri i oblaci i ako hoce moze ga smjeniti tj. ukloniti sa ovog sadasnjeg polozaja... I onda kazu Safet najbolji fudbaler svih vremena pa kako je onda nas covjek na mnogo vecem polozaju od sljustre... Ivica je najveci fudbaler a to sto novinari koji navijaju za Sarajevo kazu da je Safet ili neko dr. iz Sarajeva najveci su price za malu djecu...
A to za I. Osima osvajali smo mi i dok on nije bio na celu Saveza...
A imali ste i vi svog covjeka u vrhu, Basica, pa nista niste osvojili jer niste imali nikakav kvalitet kao sto ga nemate ni sada...
Pozdrav ljubomorne i zavidne duse...
Ne vidim sta je smijesno ?
Takodjer , meni je vise ovo za najzalosnijih postova na forumu
Arogantni je napisao/la:
Nije njima niko kriv sto nemaju legende i ljude koje cijene... Ustvari imaju legende ali one nece da mrdnu prstom da pomognu Sarajevu... I dok je takva situacija oni ce biti iza nas tj. na mjestu koje im i pripada...
KAda kazu Safet S. legenda Sarajeva pa sto vam ne pomogne onda... Prc niko ga ne cijeni kao sto on ne cijeni vas klub... Nasa najveca legenda ga vedri i oblaci i ako hoce moze ga smjeniti tj. ukloniti sa ovog sadasnjeg polozaja... I onda kazu Safet najbolji fudbaler svih vremena pa kako je onda nas covjek na mnogo vecem polozaju od sljustre... Ivica je najveci fudbaler a to sto novinari koji navijaju za Sarajevo kazu da je Safet ili neko dr. iz Sarajeva najveci su price za malu djecu...
A imali ste i vi svog covjeka u vrhu, Basica, pa nista niste osvojili jer niste imali nikakav kvalitet kao sto ga nemate ni sada...
Evo budalice jedan klip pa ces sama skontati sta je smjesno...[youtube][/youtube]
don_burza je napisao/la:a meni najgore sto likovi prije 10 dana u statusu jebu bogove sunce alahe tespihe cabe a danas stavljaju kak je Allah samo jedan i cestitaju novu godinu
Inace na temi 'facebook'
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
Da si imalo upucen i prije ratni fudbal znao bi kako je safet igrao, odigra 2 utakmice bude najbolji na terenu a onda slijedece 2 ne moze se sastavit s loptom, no necemo o tome ovdje.
Da si imalo upucen i prije ratni fudbal znao bi kako je safet igrao, odigra 2 utakmice bude najbolji na terenu a onda slijedece 2 ne moze se sastavit s loptom, no necemo o tome ovdje.
Ja kao navijac Zelje ovo bi mogao reci , ali nije istina.Pa Susic je doktor fudbala bio,jedan od najvecih individualaca sto je bivsa Yuga imala !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Necemo na ovoj temi vise o tome mislim da nije mjesto...ima na temi sarajevo pocetak ove rasprave pa ako zelis mozemo tamo nastaviti. Samo cu ti reci da ga navijaci psg-a takodjer smatraju najboljim igracem svoje ekipe a znas ko je sve tamo igrao...A u PSG je dosao sa 28 godina i za tu ekipu postigao 85 golova...mislim upucen sam ja dovoljno...i presmjesno je govoriti da su novinari koji navijaju za fks proglasili ga najboljim igracem BiH svih vremena....
Arogantni je napisao/la:
Ovo pitanje je smjesnije od citiranog
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nama 'vamo juznije najbolji igraci BiH svih vremena su Dusko Bajevic i Muhamed Mujic, ali nije ovo tema za pricu oko ovoga. Na ovoj temi uvijek neke digresije...
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Polako, polako.... kud se zuris? Sto tebi sejk ne da para, il Six Alexu Fergusonu? Pa to je velika vjestina i skil da ti neko da para...ko se imalo razumije u pare zna da moras imati veliki rejting da ti neko da para....pogotov para i para...
Ja bar ne kontam ovu logiku, ali mozda je do mene .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.