Gervais na pravom mjestu u pravo vrjeme. Koda mu je Pipo Inzaghi rodjak
Hocemo PETARDU!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ma vi tamo stalno "guz.." a ja pošto ne radim to nemam šta tamo bitBianconeri1988 je napisao/la:
Vidi Gunnersa, na chatu ga nema za živu glavu
Ako je on mogao mjesto Wengera kupiti glavnu kariku Lila u LP(idealno za pupmanje cijene) za 12 miliona eura,e onda je upravu.Edin.- je napisao/la:"Gerv has missed soo many chances this season, he's scored a couple yh, but imo he is not good enough, we should have bought hazard instead"
Iskreno i da je mogao, ja bih radije Gervinha, zato sto uopste nije toliko slabiji igrac, ali ono sto je bitno jeste da on voli ili bar kaze da voli ovaj klub, i da mu je stvarno zelja igrati u Arsenalu, a ne kao Hazard tj. Real ili Arsenal i onda bi prije ili kasnije trazio da ide dalje..Raul_64 je napisao/la:Ako je on mogao mjesto Wengera kupiti glavnu kariku Lila u LP(idealno za pupmanje cijene) za 12 miliona eura,e onda je upravu.Edin.- je napisao/la:"Gerv has missed soo many chances this season, he's scored a couple yh, but imo he is not good enough, we should have bought hazard instead"
Gerhivno..jeftino za ono sto radi na terenu..
ne pegla loptu kao Nasri,direktan je i stvara sijaset prilika sto za sebe sto za druge.
Ja mislim da mislimo,iako su mi na streamu,koji je bio toliko kvalitetan,svi igraci bili negroidne rasne skupine...Isto sto je mogao udarit loptu u stranu mogao je i pravo,samo i da je poslao pravo pitanje je da li bi stigao loptu onaj "crnac" sto je trcao iza njega...Arnelinho je napisao/la:A ne čini ti se da je jedva stigao loptu ?Arsenalisation je napisao/la:Npr.situacija pred kraj kada je hladno mogao samo loptu gurnuti pravo,kada je izasao pred golmana nakon sjajnog pasa RvP-a,a ne driblati,jer je golman odma krenuo u stranu kako bi sprijecio upravo ovo sto je Gervinho htio...Arnelinho je napisao/la:Bolje bi bilo da se zove Ronaldinho, kakav Retardinho.
PS. U kojim situacijama je poglup?(ako mislimo na isto, ono kad je pobjeg'o skroz desnoi izgubio loptu).
Hahaha, Verminator pokazuje da nije sve u šoldima.Thomas Vermaelen has scored more goals in less minutes (3) than £50million Fernando Torres (2) and £35million Andy Carroll (2) this season.
Arsenal ended a run of 179 corners without a goal in the Premier League when Thomas Vermaelen scored
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.