Madridista18 je napisao/la:Mancini ce da ubaci Dzeku zato što zna da je prijenos na BHT1

Bas ce zbog BHT-a da ga ubaci

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Madridista18 je napisao/la:Mancini ce da ubaci Dzeku zato što zna da je prijenos na BHT1
Mislim da je ovo najjace sto je Mancini mogao poslati na teren. Mozda je Milner mogao u prvih 11, mada, i on je u zadnjih par utakmica lose odigrao, tako da, Nasri je (po meni) bolja opcija.Goalgetter je napisao/la:Hart, Richards, Kompany, Kolo, Clichy, Yaya, Barry, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko
nasri je osim prve utakmice za city sve lose odigrao..ni sjena nasrija iz arsenala prosle sezonerogeRF je napisao/la:Mislim da je ovo najjace sto je Mancini mogao poslati na teren. Mozda je Milner mogao u prvih 11, mada, i on je u zadnjih par utakmica lose odigrao, tako da, Nasri je (po meni) bolja opcija.Goalgetter je napisao/la:Hart, Richards, Kompany, Kolo, Clichy, Yaya, Barry, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko
Uz ovakve igrace, ocekujem bar 2 Edinova.
Slazem se s tobom, u potpunosti. Mada, opet je Nasri daleko bolji individualac od Milnera, utakmicu moze rijesiti jednim svojim potezom, dok to i nije bas slucaj za Engleza.AllAbout je napisao/la:nasri je osim prve utakmice za city sve lose odigrao..ni sjena nasrija iz arsenala prosle sezonerogeRF je napisao/la:Mislim da je ovo najjace sto je Mancini mogao poslati na teren. Mozda je Milner mogao u prvih 11, mada, i on je u zadnjih par utakmica lose odigrao, tako da, Nasri je (po meni) bolja opcija.Goalgetter je napisao/la:Hart, Richards, Kompany, Kolo, Clichy, Yaya, Barry, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko
nasri je zadnju dobru utakmicu odigrao protiv nas, i to samo onaj pad :SAllAbout je napisao/la:nasri je osim prve utakmice za city sve lose odigrao..ni sjena nasrija iz arsenala prosle sezonerogeRF je napisao/la:Mislim da je ovo najjace sto je Mancini mogao poslati na teren. Mozda je Milner mogao u prvih 11, mada, i on je u zadnjih par utakmica lose odigrao, tako da, Nasri je (po meni) bolja opcija.Goalgetter je napisao/la:Hart, Richards, Kompany, Kolo, Clichy, Yaya, Barry, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko
jedan jeGoalgetter je napisao/la:Bas pomisli sad postaviti @panties da mi dadnes link od Rusa. Nadajmo se da ce prenosit
Da nazalostpanties je napisao/la:jedan jeGoalgetter je napisao/la:Bas pomisli sad postaviti @panties da mi dadnes link od Rusa. Nadajmo se da ce prenosit
79509, a drugi 91871 al meni nijedan nije online
Nevidljiv.Boskvalitet je napisao/la:Kakav je Jackson ?
Vezni red City-a razvlaci previse. Dzeko dobar za sad. Citry vodi 1-0. Aguero.Cartman je napisao/la:Nevidljiv.Boskvalitet je napisao/la:Kakav je Jackson ?
kao i obicno barca wannabeesGoalgetter je napisao/la:Da se ne igra na golove, nego na pasove u okviru jednog kvadratnog metra, City bi razbio Norwich
Uze mi rijec iz usta, ili bolje receno, slova sa tastaturepanties je napisao/la:kao i obicno barca wannabeesGoalgetter je napisao/la:Da se ne igra na golove, nego na pasove u okviru jednog kvadratnog metra, City bi razbio Norwich
I prvi na tabeli bez poraza.Goalgetter je napisao/la:Uze mi rijec iz usta, ili bolje receno, slova sa tastaturepanties je napisao/la:kao i obicno barca wannabeesGoalgetter je napisao/la:Da se ne igra na golove, nego na pasove u okviru jednog kvadratnog metra, City bi razbio Norwich. Stvarno razvlace li razvlace, nikad da nesto korisno naprave
I da Nasri dode sebi. Izgubljen fraer. Nigdje ga.ronaldo99 je napisao/la:ne kontam vas...pa kako drugacije city da igra protiv klasicnog bunkera protivnika nego da ih razvlaci i pokusava sa utrcavanjima sto je dovelo do gola....
btw
edin je dosta dobar...dobro daje lopte, krece se mislim da bi ga mogao utrpati do kraja samo da jedan centrasut bude dobar