HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Cole bola,ne sekiraj se toliko,šećer ćeš dobit,pa ćemo ti mi bit krivi.
Izađi malo,popij pivo,i ne razmišljaj o Zrinjskom toliko,samo će te glava zabolit.
Izađi malo,popij pivo,i ne razmišljaj o Zrinjskom toliko,samo će te glava zabolit.
cole-ch je napisao/la:evo jedna za ove što smaraju bezze![]()
![]()
Jesu li to grobari Partizan ?[/quote]
ili još jedan bolji od prošle godine..evo upravo s grbavice

[/quote]
Ovo ultras scena?! Ovo bre zabaviste za malo odrasliju decu.[/quote]
ccc pogledaj sjevera što se nasekiro na ovu pjesmu...da nisi i ti bio tamo

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
Ma da mi cuka ne stane, j**es secer.Eagles je napisao/la:Cole bola,ne sekiraj se toliko,šećer ćeš dobit,pa ćemo ti mi bit krivi.

A glava me boli jos iz vremena kada vam je partizan u goste bio.
Pa zar si i ti bio na toj utakmici,jer dosta grobara glava boli od tada ?cole-ch je napisao/la:
Ma da mi cuka ne stane, j**es secer.![]()
Da ti nisi onaj momak iz Čačka što tuži Zrinjski ?

- fk zeljeznicar
- Kontakt:
evo šta misle škoti o maksimiru i bb
Iako su škotski novinar bili iznimno susretljivi i ljubazni, nismo mogli ne primjetiti kako su osim šokiranosti travnjakom zabavljeni i podsmjehivanjem na račun izgleda Dinamovog stadiona: "Ovaj beton me podsjeća na stadion u Mostaru gdje smo igrali prije 20 godina, a cijeli stadion na one istočnoeuropske iz 80-ih" rekao je kolega koji je zamolio za diskreciju.
Iako su škotski novinar bili iznimno susretljivi i ljubazni, nismo mogli ne primjetiti kako su osim šokiranosti travnjakom zabavljeni i podsmjehivanjem na račun izgleda Dinamovog stadiona: "Ovaj beton me podsjeća na stadion u Mostaru gdje smo igrali prije 20 godina, a cijeli stadion na one istočnoeuropske iz 80-ih" rekao je kolega koji je zamolio za diskreciju.
Eagles je napisao/la:Pa zar si i ti bio na toj utakmici,jer dosta grobara glava boli od tada ?cole-ch je napisao/la:

r0djeni je napisao/la:Eagles je napisao/la:Pa zar si i ti bio na toj utakmici,jer dosta grobara glava boli od tada ?cole-ch je napisao/la:
Da ti nisi onaj momak iz Čačka što tuži Zrinjski ?![]()
![]()
![]()
![]()
Dosta ultrasa i dan danas boli glava. Al posto nije dozvoljeno odavati licne podatke preskocit cemo
Cuj dosta grobara boli glava, kako se prosu hahahahaha. Sreca pa je bilo na Tv-u
![]()
![]()
naravno da ih boli....šta su to grobari imuni na kamenice...
a ti razmišljaj kako te glava boli od gabele.gruda,kaknja itd itd

Ovako, najiskrenije navijao sam za vas( do jedno 2 ili 3:0, a posle protive groblja ali ne i za VasEagles je napisao/la:Pa zar si i ti bio na toj utakmici,jer dosta grobara glava boli od tada ?cole-ch je napisao/la:

Volio sam da ste im izrazbijali celave glave vise nego 2 nedelje odmora na Devicanskim odmorima (letnji paradiz).
Inace, ranije sam puno bio na severu Marakane. I sada mi srce kuca za Zvezdom. Sve je nekako isto samo sto ja vise nisam delija, vec simpatizer slavne Zvezde crvene.
ero je napisao/la:r0djeni je napisao/la:Pa zar si i ti bio na toj utakmici,jer dosta grobara glava boli od tada ?cole-ch je napisao/la:
Da ti nisi onaj momak iz Čačka što tuži Zrinjski ?![]()
![]()
![]()
![]()
Dosta ultrasa i dan danas boli glava. Al posto nije dozvoljeno odavati licne podatke preskocit cemo
Cuj dosta grobara boli glava, kako se prosu hahahahaha. Sreca pa je bilo na Tv-u
![]()
![]()

Nisu imuni naravno. Samo su vam dali solidan degenek usred Mostara. Neboli mene glava nikako. Pitajte vodju boli li ga glava sa semovca, spanskog trga, i ostalih popularnih lokacija po nasem lijepom gradu

[/quote]
[/quote]
[/quote]
Nisu imuni naravno. Samo su vam dali solidan degenek usred Mostara. Neboli mene glava nikako. Pitajte vodju boli li ga glava sa semovca, spanskog trga, i ostalih popularnih lokacija po nasem lijepom gradu
[/quote]
najviše volim kad se neupućeni balavci jave
čuj vođu da pitamo
MI SMO ĐAVOLI BJEŽIMO PO CARINI hhhh
i sam znaš koji je fazon nemoj da ti ponavljam
šta ste navalili na našu temu eto vas tamo....

najviše volim kad se neupućeni balavci jave

MI SMO ĐAVOLI BJEŽIMO PO CARINI hhhh
i sam znaš koji je fazon nemoj da ti ponavljam

šta ste navalili na našu temu eto vas tamo....
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
- bistrikboy
- Kontakt:
Joj kakve gluposti valajte
Ako nekom nije mrsko samo ukratko da napise ko ce sve faliti Zrinjskom u dolini

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
slažem sebistrikboy je napisao/la:Joj kakve gluposti valajte![]()

falit će žuržinov dragičević žižović džidić kolko ja znam...možda sam nekog zaboravio

fk zeljeznicar je napisao/la:evo šta misle škoti o maksimiru i bb
Izvor ako moze ??

- antipolitikaa
- Kontakt:
Moguc sastav protiv plavih sa grbavice:
Hadzic,Ivankovic,Sunjic,Stojanovic,Susic,P.Susic,Musa,Afedize,Selimovic,Markovic,Kordic!
Hadzic,Ivankovic,Sunjic,Stojanovic,Susic,P.Susic,Musa,Afedize,Selimovic,Markovic,Kordic!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- alan ford 26
- Kontakt:
Samo da pitam sta ocekuju ultrasi od ove tekme? Al onako iskreno, znam da se nadate povoljnom rezultatu, sto je normalno. Al pitam onako za neka realna ocekivanja.
Pozz
Pozz
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
--- SPAM ---Red je napisao/la:fk zeljeznicar je napisao/la:evo šta misle škoti o maksimiru i bb
Izvor ako moze ??
- antipolitikaa
- Kontakt:
Ako bude na tv i regularno sve iskreno ocekuje se pobjeda jer momci ne znaju se braniti vec samo napad,takva je igra u Zrinjskog zadnih par godina i ako se dobro uđe u utakmicu mogli bi prvi put pobjediti naravno treba i sportske srece,nadamo se da ce fortuna malo Zelji ovo kolo okrenut leđa.pozzalan ford 26 je napisao/la:Samo da pitam sta ocekuju ultrasi od ove tekme? Al onako iskreno, znam da se nadate povoljnom rezultatu, sto je normalno. Al pitam onako za neka realna ocekivanja.
Pozz
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
očekujam da izađu i poginu na terenu,pa šta bog da i sreća junačka 

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
antipolitikaa je napisao/la:Ako bude na tv i regularno sve iskreno ocekuje se pobjeda jer momci ne znaju se braniti vec samo napad,takva je igra u Zrinjskog zadnih par godina i ako se dobro uđe u utakmicu mogli bi prvi put pobjediti naravno treba i sportske srece,nadamo se da ce fortuna malo Zelji ovo kolo okrenut leđa.pozzalan ford 26 je napisao/la:Samo da pitam sta ocekuju ultrasi od ove tekme? Al onako iskreno, znam da se nadate povoljnom rezultatu, sto je normalno. Al pitam onako za neka realna ocekivanja.
Pozz
ako nam prošlo kolo nije okrenula neće nikad, a ne znam ni protiv čelika kakvu smo to mi sreću imali smo stativu, a oni nisu imali nijedne šanse i onda ga mešan iskusno u 80 zabi, a što se tiče tekme željo-zrinski očekujem dobru tekmu, jer se zrinski ne brani, ali mislim da će podleći u grotlu doline ćupova
očekujem pun stadion dobro navijanje dobar nogomet pošteno sudjenje i to je to...
inače ebo ti sve utakmice za mene je najdraza utakmica upravo kad igramo sa željom...
ni gradski derbi mi nije drag ko kad se susrecu ova dva kluba. neznam zasto al tako je...
nikad necu zaboravit onu utakicu pod BB kad smo se borili sa titulu sa željom uhhh gorilo sa jedne i druge strane...
inače ebo ti sve utakmice za mene je najdraza utakmica upravo kad igramo sa željom...
ni gradski derbi mi nije drag ko kad se susrecu ova dva kluba. neznam zasto al tako je...
nikad necu zaboravit onu utakicu pod BB kad smo se borili sa titulu sa željom uhhh gorilo sa jedne i druge strane...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.