Odoh i ja gledati film neki, javim se kasnije, a vi ćete tad sigurno prčit, al' u snovima

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bianconeri1988 je napisao/la:Sad će on uletit sa pričom kako mu se štuca, a najgore kontat će neke ga trebe spominju, razočarat će se bezveze, žao mi ga nekako![]()
Odoh i ja gledati film neki, javim se kasnije, a vi ćete tad sigurno prčit, al' u snovima![]()
Tako je reci imLBJ MVP je napisao/la: Al stvarno previše tračate budite kulturni ko harry,on ne trača![]()
Ma pravi koljačeharry_90 je napisao/la:Tako je reci imLBJ MVP je napisao/la: Al stvarno previše tračate budite kulturni ko harry,on ne trača![]()
gdje ti je legenda,nema ga nesto ili sam ja corav pa ga ne vidim ?
Hajd' nađi još koji "onaj" kanal, od onih starih nema ništa.Sarajlijc@ je napisao/la:Spameri jedni
Pico je'naSarajlijc@ je napisao/la:Spameri jedni
k'o ti je pijanicaFuture je napisao/la:Šta ima raja? Guzite l' šta i zašto ne? Gdje su one pijanice (pronaće se oni
) ?
T-MAC je napisao/la: k'o ti je pijanica![]()
joj ja meraka kad se probudis a nisi mahmuran...koja gotiva
k'o hljeb...jedva prezivi jucer onu bolestalacious je napisao/la:T-MAC je napisao/la: k'o ti je pijanica![]()
joj ja meraka kad se probudis a nisi mahmuran...koja gotiva
Sad te ja bas htio pitat kakav si,jel' mozes hodat i to![]()
![]()
OTNYS_YNWA je napisao/la:Danas lijep dan, ko je umro zajeb'o se.
sve zavisi ko je umroOTNYS_YNWA je napisao/la:Danas lijep dan, ko je umro zajeb'o se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.