Odoh i ja gledati film neki, javim se kasnije, a vi ćete tad sigurno prčit, al' u snovima

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bianconeri1988 je napisao/la:Sad će on uletit sa pričom kako mu se štuca, a najgore kontat će neke ga trebe spominju, razočarat će se bezveze, žao mi ga nekako
Odoh i ja gledati film neki, javim se kasnije, a vi ćete tad sigurno prčit, al' u snovima

Hajde odo i ja naći šta.Ja mislim da će opet uletiti sa pričom kako nema sa kime piti za Novu godinu
 Hajde odo i ja naći šta.Ja mislim da će opet uletiti sa pričom kako nema sa kime piti za Novu godinu   .Ima da slavi Novu godinu po šerijatu
 .Ima da slavi Novu godinu po šerijatu   .
 . Jbt se opet mi se štuca
 Jbt se opet mi se štuca  Ja konto sanja me ova jedna treba zna ona leć ranije i uđem prvo na face kad ona online čekam da mi se javi možda je fakat mislila na mene
 Ja konto sanja me ova jedna treba zna ona leć ranije i uđem prvo na face kad ona online čekam da mi se javi možda je fakat mislila na mene  Al stvarno previše tračate budite kulturni ko harry,on ne trača
 Al stvarno previše tračate budite kulturni ko harry,on ne trača  

Tako je reci imLBJ MVP je napisao/la: Al stvarno previše tračate budite kulturni ko harry,on ne trača
 gdje ti je legenda,nema ga nesto ili sam ja corav pa ga ne vidim ?
   gdje ti je legenda,nema ga nesto ili sam ja corav pa ga ne vidim ?Ma pravi koljačeharry_90 je napisao/la:Tako je reci imLBJ MVP je napisao/la: Al stvarno previše tračate budite kulturni ko harry,on ne trača
gdje ti je legenda,nema ga nesto ili sam ja corav pa ga ne vidim ?

Hajd' nađi još koji "onaj" kanal, od onih starih nema ništa.Sarajlijc@ je napisao/la:Spameri jedni

Pico je'naSarajlijc@ je napisao/la:Spameri jedni

k'o ti je pijanicaFuture je napisao/la:Šta ima raja? Guzite l' šta i zašto ne? Gdje su one pijanice (pronaće se oni
) ?

T-MAC je napisao/la: k'o ti je pijanica
joj ja meraka kad se probudis a nisi mahmuran...koja gotiva

k'o hljeb...jedva prezivi jucer onu bolestalacious je napisao/la:T-MAC je napisao/la: k'o ti je pijanica
joj ja meraka kad se probudis a nisi mahmuran...koja gotiva
Sad te ja bas htio pitat kakav si,jel' mozes hodat i to

ja u 7 ustao. Ovo mi je prvi put da sam vikendom ustao prije 1
 ja u 7 ustao. Ovo mi je prvi put da sam vikendom ustao prije 1 
OTNYS_YNWA je napisao/la:Danas lijep dan, ko je umro zajeb'o se.

sve zavisi ko je umroOTNYS_YNWA je napisao/la:Danas lijep dan, ko je umro zajeb'o se.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.