FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 02 dec 2011, 22:32

TeaM87 je napisao/la:Nije bitno kolko' nas je, bolje biti nas 5000 pravih navijaca nego 15000 "satro" navijaca.
Pa ne znam baš, gledajući s financijske strane i nije baš, a pare su danas sve!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 02 dec 2011, 22:35

spielführer_21 je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Nije bitno kolko' nas je, bolje biti nas 5000 pravih navijaca nego 15000 "satro" navijaca.
mislio sam, draze mi je gledat' 1000 ljudi na jugu da navija nego pun jug, a niko ne navija.

A sto se tice finansija, naravno sto vise to bolje :D
FKŽ !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 dec 2011, 22:45

TeaM87 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:
mislio sam, draze mi je gledat' 1000 ljudi na jugu da navija nego pun jug, a niko ne navija.

A sto se tice finansija, naravno sto vise to bolje :D
E pa ne moze i jare i pare ... :D

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 02 dec 2011, 22:49

Sto se tice posjecenosti na nasoj Grbavici, ako cemo realno gledati osim par utakmica posjeta je bila na normalnom nivou od cetiri do pet hiljada ljudi bude na utakmici, sto je za ovakvu ligu i ovakav kvalitet lige veoma dobra posjeta, kakva nam je situacija u drzavi i kako niko nema marke sve je odlicno. Sto se tice cijene za jug od pet maraka je sasvim dobra, ali kad se uzme u obzir da je sjever osam maraka, pa mi moramo biti prezadovoljni. Pored svega toga marketing nam je ovu sezonu minus deset bodova, ako se uzme u obzir sezonu kada su dosli ovi ljudi u klub. Kako god bilo na Grbavici ce uvijek biti cetiri do pet hiljada, dok ce drugi klubovi imate po dvije hiljade i to jedva i jos u utakmica s jakim ekipama. Pogledajte samo Kosevo protiv Sirokog, ekipa odlicna, a njima posjeta dvije hiljade. O ostalim da ne pricam :)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 02 dec 2011, 22:57

Raja tražio sam često puta pa i maloprije utakmice protiv Malage,ali ih nema.Molio bih ovim putem ako neko ima te utakmice da postavi na you tube. :mrgreen:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 dec 2011, 23:06

Je.biga treba neki marketinski trik neko da povuce i da privuce raju na stadion... eh sad pitanje je koji je to trik ? To sigurno Buki ili Dzelo ne znaju... treba ovo iskoristit igramo lijepo ...ma svi preduvjeti da gori Grbavica, jos je samo marketing i mi na potezu.

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 02 dec 2011, 23:07

Hamo je napisao/la:Raja tražio sam često puta pa i maloprije utakmice protiv Malage,ali ih nema.Molio bih ovim putem ako neko ima te utakmice da postavi na you tube. :mrgreen:
Imam ja sve to na video kaseti. Bolje ti je da ne gledas, strahota ziva.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 dec 2011, 23:12

@Stole iz Bora

Kad si računao ovo zaboravio si na navijače sa sezonskim kartama, ja mislim da je klub otprilike prodao od 600 do 800 sezonskih...

Konstantna najava utakmica kako na radiju tako i na televiziji je najbolji način da se raja pozove na utakmicu.

Normalno treba te reklame i "napucati" da se raja naloži i slično, ali najgore je što se nekako stekao dojam da ovaj naš marketinški sektor uopšte ne djeluje zainteresovan za takvo nešto.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 02 dec 2011, 23:26

nime_tm87 je napisao/la:Je.biga treba neki marketinski trik neko da povuce i da privuce raju na stadion... eh sad pitanje je koji je to trik ? To sigurno Buki ili Dzelo ne znaju... treba ovo iskoristit igramo lijepo ...ma svi preduvjeti da gori Grbavica, jos je samo marketing i mi na potezu.
Buraz marketing trikovi se koriste kad je ekipa losa kad klub nema rezultate,kad se mora borit da zadrzi svoje navijace na stadionu..A kad ekipa rusi sve rekorde kad ne izgubi 3 mjeseca treba da svako jedva ceka subotu i utakmicu da dodje da bude dio toga..Ti spominjes marketing,sta treba zeljo da dijeli besplatne karte po ulici ili da dijeli dresove na prodatu kartu..
Problem je u raji koja je zasicena vec sam pisao mozda si i procitao da ne ponavljam!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 03 dec 2011, 00:04

Često smo svjedoci da su velike zvijezde i veliki humanisti. Neki od njih to rade zbog lične promocije, a neki su zaista veliki ljudi. Nekadašnji Željin čuvar mreže , Adnan Gušo, je savršena potvrda rečenog!

Naime, Adnan Gušo se u ovoj priči pojavljuje kao glavni akter spašavanja života jednom mladiću. Riječ je o skupini mladića, koji su se na putu za vikendicu, prevrnuli u automobilu,koji je sletio u Crnu Rijeku, pored Trnova. Svi putnici osim jednom su uspjeli iskočiti iz automobila, ali Nijaz Krupalija nije bio te sreće. Skotrljao se u rijeku, i pod vodom proveo skoro pola sata. Iako su njegovi drugovi pokušali dozvati nekog u pomoć, niko se nije odazivao, sve dok se jedno vozilo nije zaustavilo. Iz automobila je istrčao Adnan Gušo, bez razmišljanja sletio u rijeku, i teškim naporima izvukao Nijaza iz olupine automobila. Svaka sekunda je bila bitna, te je Adnan mladića odvukao u bolnicu, u koju je dovežen skoro mrtav. Monitor je pokazivao ravnu liniju.

Samo zahvaljujući čudu, i Adnanu, Nijaz je preživio,i uskoro treba izaći iz bolnice. Ova nesebična pomoć čovjeka koji nije znao u kakvu se situaciju upušta, ostavlja sve bez komentara. Zaista je malo onih koji bi reagovali poput Adnana, i to je za svaku pohvalu!
A Nijaz...i ako nije navijao za FK Željezničar, sada smo sigurni da hoće!
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 03 dec 2011, 00:04

Ma svako ce prije ostati kuci i gledat' neku utakmicu engleske lige nego na minusu doc da gleda Zelju protiv jednog leotara ili bilo kojeg slabijeg kluba.

Drugo, situacija u nasem fudbalu je takva da covjek mora strahovati, kada ode sa porodicom na utakmicu, od nekog belaja, i to je jedan od razloga slabe posjete.

Naravno tu je i tv prenos, mnogima je draze ostati kuci i gledati utakmicu iz fotelje nego otici na istu.

Marketing je tu da "pozove" navijace, ali ne mogu oni nikoga natjerati da dodje na utakmicu.
FKŽ !

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 03 dec 2011, 00:07

barbarez je napisao/la:Često smo svjedoci da su velike zvijezde i veliki humanisti. Neki od njih to rade zbog lične promocije, a neki su zaista veliki ljudi. Nekadašnji Željin čuvar mreže , Adnan Gušo, je savršena potvrda rečenog!

Naime, Adnan Gušo se u ovoj priči pojavljuje kao glavni akter spašavanja života jednom mladiću. Riječ je o skupini mladića, koji su se na putu za vikendicu, prevrnuli u automobilu,koji je sletio u Crnu Rijeku, pored Trnova. Svi putnici osim jednom su uspjeli iskočiti iz automobila, ali Nijaz Krupalija nije bio te sreće. Skotrljao se u rijeku, i pod vodom proveo skoro pola sata. Iako su njegovi drugovi pokušali dozvati nekog u pomoć, niko se nije odazivao, sve dok se jedno vozilo nije zaustavilo. Iz automobila je istrčao Adnan Gušo, bez razmišljanja sletio u rijeku, i teškim naporima izvukao Nijaza iz olupine automobila. Svaka sekunda je bila bitna, te je Adnan mladića odvukao u bolnicu, u koju je dovežen skoro mrtav. Monitor je pokazivao ravnu liniju.

Samo zahvaljujući čudu, i Adnanu, Nijaz je preživio,i uskoro treba izaći iz bolnice. Ova nesebična pomoć čovjeka koji nije znao u kakvu se situaciju upušta, ostavlja sve bez komentara. Zaista je malo onih koji bi reagovali poput Adnana, i to je za svaku pohvalu!
Ja poznajem Nijaza i on je navijac Sarajeva, ali to uopce sada nije bitno. Momak je hvala Bogu sada poceo hodati i biti ce sve ok aBd. Da nije bilo Guse i jos par momaka, svasta bi bilo. Al eto opet kazem hvala Bogu da je sve dobro proslo.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 dec 2011, 00:08

barbarez je napisao/la:Često smo svjedoci da su velike zvijezde i veliki humanisti. Neki od njih to rade zbog lične promocije, a neki su zaista veliki ljudi. Nekadašnji Željin čuvar mreže , Adnan Gušo, je savršena potvrda rečenog!

šogun ljudina, legenda

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 03 dec 2011, 01:01

Hamo je napisao/la:Raja tražio sam često puta pa i maloprije utakmice protiv Malage,ali ih nema.Molio bih ovim putem ako neko ima te utakmice da postavi na you tube. :mrgreen:
Ima dosta nasih zenimljivih tekmi koje fale, npr. Zeljo vs Malaga 0:0, Malaga vs Zeljo 1:0, Hearts vs Zeljo 2:0, Zeljo vs Sarajevo - 4:0 Super Kup, Sarajevo vs Zeljo 2:3 Kup! Takoder ako netko ima ovo molio bih da postavi kada uhvati slobodnog vremena. Hvala :D :D :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 dec 2011, 01:51

Kad ste se dotakli tih prijasnjih utakmica ima li neko izvjestaj vase tekme sa Penarosom ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 03 dec 2011, 02:34

potpis

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 dec 2011, 02:59

Tu utakmicu finala Kupa kad smo ih uzeli 3:2 na Koševu svi tražimo, a niko živ da je postavi :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 dec 2011, 10:14

plava grbavica je napisao/la:
potpis
Po meni pogresan stav ja bih vise volio da na svakoj tekmi bude 20 milja,nego 4 onih "pravih".
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 dec 2011, 10:31

bistrikboy je napisao/la:
plava grbavica je napisao/la:
potpis
Po meni pogresan stav ja bih vise volio da na svakoj tekmi bude 20 milja,nego 4 onih "pravih".
Samo da je iskorijeniti vrijeđanje naših igača.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 dec 2011, 10:33

slabije se cuju kad je vise raje na stadionu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: SamoDaKazeem i 33 gosta.