Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma daj jel ovo zajebancija
Imaju prejake zajebancije ljudi,kada se samo setim nekih prethodnih.
Bianconeri1988 je napisao/la:@alicious
Ne sikiraj se bezveze, sve je to sastavni dio života, to nek ti bude lekcija za ubuduće
LudLo 4 je napisao/la:Imal kakav ekspert ovdje,skinuo sam fifa manager 09 sa torenta i sad imam bruku fajlova i treba ih ono extractovat i uradim to al' nigdje mi nije otvorilko novi folder sta cu dalje ?
extract ba na desk i pojavice ti se jedna ikona instalacija ...nesto kao setup.LudLo 4 je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Imal kakav ekspert ovdje,skinuo sam fifa manager 09 sa torenta i sad imam bruku fajlova i treba ih ono extractovat i uradim to al' nigdje mi nije otvorilko novi folder sta cu dalje ?
Uspio sam nekako doci do instalacije,jos kad bi nasao registracijski kodnime_tm87 je napisao/la:extract ba na desk i pojavice ti se jedna ikona instalacija ...nesto kao setup.LudLo 4 je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Imal kakav ekspert ovdje,skinuo sam fifa manager 09 sa torenta i sad imam bruku fajlova i treba ih ono extractovat i uradim to al' nigdje mi nije otvorilko novi folder sta cu dalje ?
slikaj mi fajl i ovdje postavi. Mozda ce ti trebat Virtual Clone ...to ti je ono kao DEAMON.
LudLo 4 je napisao/la:Uspio sam nekako doci do instalacije,jos kad bi nasao registracijski kodnime_tm87 je napisao/la:]extract ba na desk i pojavice ti se jedna ikona instalacija ...nesto kao setup.LudLo 4 je napisao/la:Imal kakav ekspert ovdje,skinuo sam fifa manager 09 sa torenta i sad imam bruku fajlova i treba ih ono extractovat i uradim to al' nigdje mi nije otvorilko novi folder sta cu dalje ?
slikaj mi fajl i ovdje postavi. Mozda ce ti trebat Virtual Clone ...to ti je ono kao DEAMON.
LudLo 4 je napisao/la:ma da je moja tetka ne naso' ga ja kakav sam levat
FIFA MANAGER 09alacious je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:ma da je moja tetka ne naso' ga ja kakav sam levat
Pa za koju ti igru treba?
LudLo 4 je napisao/la:FIFA MANAGER 09alacious je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:ma da je moja tetka ne naso' ga ja kakav sam levat
Pa za koju ti igru treba?
LudLo 4 je napisao/la:Pise da nema dozvole za download za moju drzavu
ajde molim te,ja se slomi,al ne idealacious je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Pise da nema dozvole za download za moju drzavu
ma ima,samo refreshuj stranicu i onda ces morat cekat 80 sec,tako je barem meni
EDIT:Ne moze,ne pokusaji
sad cu probat nac nesto drugo
LudLo 4 je napisao/la:ajde molim te,ja se slomi,al ne idealacious je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Pise da nema dozvole za download za moju drzavu
ma ima,samo refreshuj stranicu i onda ces morat cekat 80 sec,tako je barem meni
EDIT:Ne moze,ne pokusaji
sad cu probat nac nesto drugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.