ovi boldirani mogu u Stokeu igrati....Maluda ima dobru polusezonu ostatak uzasss, Frank je jedini igrac koji je doslovice propao poslje ozljede, Ramires je doveden cim je dosao Andjeloti i to rekli su mu dobit ces Ramireza ovaj nije ni znao ko je i od kud je, igrac je totalni prosjek......Cole bek vrijeme ga pregazilo protiv Liverpoola se to vidjelo..... zato je Liverpool tu gdje je uefina takmicenja gleda preko tv_a - sramota :SMauroACM je napisao/la:^Starci ?
Chelsea ima nekoliko veterana u momčadi, ali oni ne čine okosnicu tog tima. Tu je i njegov sunarodnjak Mata kojeg bi svaki tim u Europi poželio nakon toga imaju Maloudu, Lamparda, Ramiresa, Colea. Mnogo dobrih igrača koji imaju ulogu asistenta, ali El Nino nije više isti u to sam se više puta uvjerio.
Ako kažeš da Torres igra sa starcima šta onda reći za Liverpool koji osim Gerrarda nije imao pravog veznjaka?
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
http://www.firstrowsports.tv/watch/9553 ... milan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
suzavac 

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Izvan stadiona sukobi navijaca i policije valjda i odatle ovaj smrad zbog kojeg je trenutno prekinuta utakmica...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ciji se navijaci tuku
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Motaju se dojave u vez ove tekme... 30 min 0-1 ...pocetak drugog crveni Ambrosini ... 1-1 i 70 min 2-1 ...
a da malo odes na temu svoga klubaHZ_ilidzaa je napisao/la:Motaju se dojave u vez ove tekme... 30 min 0-1 ...pocetak drugog crveni Ambrosini ... 1-1 i 70 min 2-1 ...

za one koji ne znaju vincenzo spagnolo, bio je navijač genoe ubili ga navijači milana 1995. otada je zabranjeno za navijače ova 2 tima da idu na gostovanja. navodno je policija zaustavila navijače milana pored stadiona...Yuto je napisao/la:Izvan stadiona sukobi navijaca i policije valjda i odatle ovaj smrad zbog kojeg je trenutno prekinuta utakmica...
@HZ_ilidzaa betlive još otvoren

Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 02 dec 2011, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Gdje si to procitoHZ_ilidzaa je napisao/la:Motaju se dojave u vez ove tekme... 30 min 0-1 ...pocetak drugog crveni Ambrosini ... 1-1 i 70 min 2-1 ...
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
@Baresi
Zar nisu ponovo dozvoljena gostovanja navijaca ? Bio je onaj neki event u Genoi kad je i Galliani odao pocast tom navijacu i od tada je valjda ponovo dozvoljeno gostujucim navijacima da dolaze na ovu utakmicu.
Evo sad ce se nastavit tekma...
Zar nisu ponovo dozvoljena gostovanja navijaca ? Bio je onaj neki event u Genoi kad je i Galliani odao pocast tom navijacu i od tada je valjda ponovo dozvoljeno gostujucim navijacima da dolaze na ovu utakmicu.
Zadnja izmjena: Yuto, dana/u 02 dec 2011, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
meho-medo je napisao/la:Gdje si to procitoHZ_ilidzaa je napisao/la:Motaju se dojave u vez ove tekme... 30 min 0-1 ...pocetak drugog crveni Ambrosini ... 1-1 i 70 min 2-1 ...

niasam siguran ali ne bi rekao da je to slučaj. tekma nastavljena.Yuto je napisao/la:@Baresi
Zar nisu ponovo dozvoljena gostovanja navijaca ? Bio je onaj neki event u Genoi kad je i Galliani odao pocast tom navijacu.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 02 dec 2011, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Cuo od komsije, inace profesionalnog kladionicarameho-medo je napisao/la:Gdje si to procitoHZ_ilidzaa je napisao/la:Motaju se dojave u vez ove tekme... 30 min 0-1 ...pocetak drugog crveni Ambrosini ... 1-1 i 70 min 2-1 ...

HZ_ilidzaa je napisao/la:Cuo od komsije, inace profesionalnog kladionicarameho-medo je napisao/la:Gdje si to procitoHZ_ilidzaa je napisao/la:Motaju se dojave u vez ove tekme... 30 min 0-1 ...pocetak drugog crveni Ambrosini ... 1-1 i 70 min 2-1 ...... Takodjer Caen - Marsej prelaz x-2 ... a evo x je na poluvr.(evo pocetak drugog 1-2 )

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Uh ovaj offside sumnjiv...mogla je genova sada do gola
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Jao crnog Ambrosinija, kakvu mu je Ibra loptu dao, a ovaj pada u šesnaestercu.
Nego, nisam od početka tu, bio sam od nereda pa naovamo, je li bilo šta prilika do prekida?
Nego, nisam od početka tu, bio sam od nereda pa naovamo, je li bilo šta prilika do prekida?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Imao je Nocerino 2 prilike ali slabo je to biloinsider je napisao/la:Jao crnog Ambrosinija, kakvu mu je Ibra loptu dao, a ovaj pada u šesnaestercu.
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 02 dec 2011, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Lose prvo poluvrijeme jako lose sa ovom igrom necemo doci do 3 boda
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ibrahimovic iz penala 0:1 za Milan
sta je Robinho profulao
sta je Robinho profulao
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 02 dec 2011, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.