Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la zmaj_Bosne » 01 dec 2011, 22:57

Neće ti pomoći RemoveWAT kod genuine, to ti samo zaustavi odbrojavanje trail verzije Windowsa, a i dalje će se pojavljivati povremeno genuine. Skini Windows7 activator i riješio si problem sa genuine ;)
Dragon Town

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 dec 2011, 23:29

Meni se desio taj geniune windows i pukom slučajnošću neko (ja mislim onaj @pipita) je baš na ovom forumu otvorio temu vezano za to i postavio link za video sa youtubea. po uputstvima sa tog klipa sam sve radio i na kraju sam uspio da riješim problem :D , doduše kod mene je u to vrijeme bio stari komp sa instaliranim windows xp. iako tražio sam ja po netu i vidim raja se žali kao nije lako riješiti taj problem, a ja ga riješio za nekih pola sata.
znači savjetujem ti da potražiš na youtubeu klipove na tu temu ili da pošalješ pp @pipiti (ako je još uvijek aktivan ovdje) da ti on pomogne ili da pročačkaš malo dublje po netu, može se naći rješenje. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 02 dec 2011, 11:26

!!!!! Ljudi skidam sa utorenta igricu i dosao do 79% smanjila mi se brzina nesto i ja stopiram torent,restartujem komp,krenem ponovo da skidam kad ono nema "dostupnosti " nimalo,zna li neko do cega je ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 02 dec 2011, 12:01

zmaj_Bosne je napisao/la:Neće ti pomoći RemoveWAT kod genuine, to ti samo zaustavi odbrojavanje trail verzije Windowsa, a i dalje će se pojavljivati povremeno genuine. Skini Windows7 activator i riješio si problem sa genuine ;)

aha,jest.Ja ga prije pola godine skinuo sa RemoveWAT i znas kad mi se pojavio,nikad ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 dec 2011, 12:06

Donnie Darko je napisao/la:Joj crkaje mi monitor, praktino moj najbolji prijatelj jod od petog razreda :lol: Prosle sedmice ga upalim, kad vidim onaj crni screen kad se pali komp svijetlo sive boje :/ Evo i dan danas sve svjetlije za 300% a i slika ko mutna malo.

Mozel mi neko rec kako se otprilike krecu cijene 15 inchnih i 17 inchnih lcd monitora ovih dana?
kod nas ima LG 19'' lcd 160 KM..
a mozes nabaviti 19'' Benq LCD samo sto je 4:3, drama dobar polovan za 100 KM..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 02 dec 2011, 21:09

Ako imam zvučnike na monitoru i shebao sam kablo koje se priključi,uzeo novo ,ali sada kada ga priključim i sve odradim kako treba ,neće.Kada idem "place volume icon on taskbar" ,izbaci mi kako mi Volume Control nije instaliran i kako to mogu učiniti pomoću Add/Remove Programs ,ali kada tamo uđem ,baš nemam ideje šta da radim.

Zna li neko šta treba da učinim ?
You'll never walk alone.

Hasse
Kontakt:

Post Postao/la Hasse » 02 dec 2011, 21:13

Kevin je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Joj crkaje mi monitor, praktino moj najbolji prijatelj jod od petog razreda :lol: Prosle sedmice ga upalim, kad vidim onaj crni screen kad se pali komp svijetlo sive boje :/ Evo i dan danas sve svjetlije za 300% a i slika ko mutna malo.

Mozel mi neko rec kako se otprilike krecu cijene 15 inchnih i 17 inchnih lcd monitora ovih dana?
kod nas ima LG 19'' lcd 160 KM..
a mozes nabaviti 19'' Benq LCD samo sto je 4:3, drama dobar polovan za 100 KM..
15 inca LCD it je oko 60-70 KM,a 17 inca oko 100 KM :D :D

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 09 dec 2011, 14:08

Imam u downloadsima jedan folder, al nikako ne mogu da ga izbrišem... Kaže da je otvoren i da ga moram zatvoriti... Problem je što mi on uopšte nije otvoren, ne kontam šta je...
Čelik Zenica 1945

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 09 dec 2011, 14:50

Nimla_RZ je napisao/la:Imam u downloadsima jedan folder, al nikako ne mogu da ga izbrišem... Kaže da je otvoren i da ga moram zatvoriti... Problem je što mi on uopšte nije otvoren, ne kontam šta je...

pa mozda je nesto pokrenuto iz tog foldera i radi u procesima,a ne vidis na desktopu.Provjeri preko task managera,ako ne znas,restartuj racunar i onda izbrisi.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 09 dec 2011, 19:22

Posto nisam nasao temu za PC igrice, da pitam ovdje. Instalirao sam ovaj novi Assassins Creed Revelations, i patchovao ga (I igra i patch su od SKIDROWA sa piratebaya). Sada kad pokrenem igricu, na ekranu mi bude samo crno dvije tri minute i nista se ne desava. Je li imao neko slican problem, i zna li kako da ga rijesi ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 09 dec 2011, 19:49

Skinuo ja drajvere za graficku i pocnem da ih instaliram i nakon minute samo se pojavi crn ekran, i u lijevom gornjem cosku blica neka crtica, i tako stojalo dugo, i ja ugasim komp i ponovo upalim, ali sad ne mogu da dodjem do desktopa, ako odem na repair onda ono trazi greske i ne moze da mi pomogne, bar tako pise, a ako odem na "start windows normaly" onda dodje do onog "welcome" i tako stoji cijelo vrijeme, nece dalje, imal pomoci kakve, hebem ti i drajvere i graficku :x
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 dec 2011, 20:48

the scouser je napisao/la:Posto nisam nasao temu za PC igrice, da pitam ovdje. Instalirao sam ovaj novi Assassins Creed Revelations, i patchovao ga (I igra i patch su od SKIDROWA sa piratebaya). Sada kad pokrenem igricu, na ekranu mi bude samo crno dvije tri minute i nista se ne desava. Je li imao neko slican problem, i zna li kako da ga rijesi ?
novi driveri od graficke? drugi crack? update direct x :roll:

a tema pc igre postoju u pdf virutalne igre, tj igre gdje kako sta ;)

LJOZE1921
Kontakt:

Post Postao/la LJOZE1921 » 09 dec 2011, 21:25

Znal ko' mozel se instalirat pes 2012 na windows 7(home editon) ? :)
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 09 dec 2011, 21:34

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Posto nisam nasao temu za PC igrice, da pitam ovdje. Instalirao sam ovaj novi Assassins Creed Revelations, i patchovao ga (I igra i patch su od SKIDROWA sa piratebaya). Sada kad pokrenem igricu, na ekranu mi bude samo crno dvije tri minute i nista se ne desava. Je li imao neko slican problem, i zna li kako da ga rijesi ?

Driveri od graficke su najnoviji koji imaju za moju verziju graficke. Direct X je 11.0 ili noviji. Crack mogu jedino da čekam noviji da izađe, jer na piratebayu je sve jedan te isti od SKIDROWA.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 dec 2011, 11:30

Nimla_RZ je napisao/la:Imam u downloadsima jedan folder, al nikako ne mogu da ga izbrišem... Kaže da je otvoren i da ga moram zatvoriti... Problem je što mi on uopšte nije otvoren, ne kontam šta je...
Skini Unlocker i obrisi ga!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 dec 2011, 13:56

the scouser je napisao/la:

Driveri od graficke su najnoviji koji imaju za moju verziju graficke. Direct X je 11.0 ili noviji. Crack mogu jedino da čekam noviji da izađe, jer na piratebayu je sve jedan te isti od SKIDROWA.
ne znam onda, mislim da stivi dzi igra ac revelations, pa pitaj njega za crack

skini direct x updater, nek ti on skine zadnji update, pokusaj tako ako nisi vec radio

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 dec 2011, 17:56

the scouser je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la: novi driveri od graficke? drugi crack? update direct x :roll:

ne znam onda, mislim da stivi dzi igra ac revelations, pa pitaj njega za crack

skini direct x updater, nek ti on skine zadnji update, pokusaj tako ako nisi vec radio
Hvala na pomoći, sklep'o sam nešto :)

LJOZE1921
Kontakt:

Post Postao/la LJOZE1921 » 11 dec 2011, 00:15

Kako da promjenim jezik kompjutera(njemacki) u engleski ?

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 11 dec 2011, 00:22

LJOZE1921 je napisao/la:Kako da promjenim jezik kompjutera(njemacki) u engleski ?
Jel ti Windows 7?
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

LJOZE1921
Kontakt:

Post Postao/la LJOZE1921 » 12 dec 2011, 11:40

windows 7 mi je !

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.