Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

T-MAC
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la T-MAC » 02 dec 2011, 19:22

Limuntos je napisao/la: zar votka tako lose utice na tebe ? :lol: :lol: neiskusan pjan'o, to ti je sustina price :lol: :lol:
ma ja se nisam napio od oprostajne, a to je bilo nekad u maju jbt....ne znam, sutra mi djeluje kao idealna prilika za to...
da vode popijes previse uticat ce lose,a ne tamo neka votka, :mrgreen:
sta sam je salio,konja bi savladalo,da me kolega ne dovuce kuci,ost'o bi u kafani pod sankom spavat :mrgreen:

treba izmislit neki alkohol od kojeg se ne mahmura :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 dec 2011, 19:33

Goalgetter je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Alkoholicari jedni :mrgreen: .

Vala mogao sam i ja sutra, ustvari hocu, u pon. mi rox, moze se to i prije proslavit :lol:
nemoj tako ba :mrgreen: ja pijem samo u posebnim prilikama: kad mi je rodjendan i kad nije :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Upravo tako :lol: :lol: :lol:

Nisam ni ja odavno,od oktobra cini mi se, bili na ekskurziji u Malti, havarija ziva tih sedmicu dana, jedva sam dosao sebi :lol: .
ispravka za boldano: na Malti :lol: :lol: cuj od oktobra, pa to je jucer bilo jbt...moja je stanka vise od pola godine :lol: :lol: :lol:
T-MAC je napisao/la:
Limuntos je napisao/la: zar votka tako lose utice na tebe ? :lol: :lol: neiskusan pjan'o, to ti je sustina price :lol: :lol:
ma ja se nisam napio od oprostajne, a to je bilo nekad u maju jbt....ne znam, sutra mi djeluje kao idealna prilika za to...
da vode popijes previse uticat ce lose,a ne tamo neka votka, :mrgreen:
sta sam je salio,konja bi savladalo,da me kolega ne dovuce kuci,ost'o bi u kafani pod sankom spavat :mrgreen:

treba izmislit neki alkohol od kojeg se ne mahmura :mrgreen:
pa nemoj puno pit jbg ti....pomalo...stara narodna "ko pije umjereno, moze pit kol'ko hoce" :mrgreen: :mrgreen:
i meni nije jasno kako alkohol opija :mrgreen: :mrgreen: na biljnoj je bazi yebem ga :mrgreen: :mrgreen: piva-jecam, votka-krompir, rakija- od sljive, grozdja....kako ? :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 dec 2011, 19:47

Limuntos je napisao/la: pa nemoj puno pit jbg ti....pomalo...stara narodna "ko pije umjereno, moze pit kol'ko hoce" :mrgreen: :mrgreen:
i meni nije jasno kako alkohol opija :mrgreen: :mrgreen: na biljnoj je bazi yebem ga :mrgreen: :mrgreen: piva-jecam, votka-krompir, rakija- od sljive, grozdja....kako ? :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
a jbg-a,omaklo se,..ne pijem vise..............a ni manje :mrgreen:

ma haj ga znaj,naopako sve,noc bude luda i nezaboravna a onda sutradan,mrzis sebe sto si pio,mrzis alkohol,mrzis onog k'o je napravio alkoholna pica,mrzis muhu sto leta oko tebe...ma sve mrzis,nista ne volis.. :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 dec 2011, 19:50

Hajd, moze na Malti, :mrgreen: . Al dobro, sutra se prekida stanka :lol:
T-MAC je napisao/la:ma haj ga znaj,naopako sve,noc bude luda i nezaboravna a onda sutradan,mrzis sebe sto si pio,mrzis alkohol,mrzis onog k'o je napravio alkoholna pica,mrzis muhu sto leta oko tebe...ma sve mrzis,nista ne volis..
Nekako mi je ovo poznato :lol: :lol:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 dec 2011, 19:54

T-MAC je napisao/la:
Limuntos je napisao/la: pa nemoj puno pit jbg ti....pomalo...stara narodna "ko pije umjereno, moze pit kol'ko hoce" :mrgreen: :mrgreen:

ma haj ga znaj,naopako sve,noc bude luda i nezaboravna a onda sutradan,mrzis sebe sto si pio,mrzis alkohol,mrzis onog k'o je napravio alkoholna pica,mrzis muhu sto leta oko tebe...ma sve mrzis,nista ne volis.. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ovo ispod je tacno da ga yebes....ono kad si pijan, sve ti ravno do kosova, drago ti sto si se natrolj'o, opusten, boli te lijevo mudo, a poslije idu muke...prvo se ispovracas, onda ne mozes zaspat da si pita, sve ti se vrti....onda kad napokon malo sklopis oci, probudi te povracanje pa u halu...ujutro mamurluk....al et, ja ne mogu bas reci da mrzim onog ko proizvodi alkohol :lol: :lol: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 02 dec 2011, 19:56

Ako neko moze stic do klade do 8 neka trci, imam dojavu, nasao na netu. Idite na temu kladionice
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 dec 2011, 19:58

Limuntos je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ovo ispod je tacno da ga yebes....ono kad si pijan, sve ti ravno do kosova, drago ti sto si se natrolj'o, opusten, boli te lijevo mudo, a poslije idu muke...prvo se ispovracas, onda ne mozes zaspat da si pita, sve ti se vrti....onda kad napokon malo sklopis oci, probudi te povracanje pa u halu...ujutro mamurluk....al et, ja ne mogu bas reci da mrzim onog ko proizvodi alkohol :lol: :lol: :lol:
Ja mrzim samo one koji proizvode votku, jer votka je ZLO !
DRUG NEBI TI PUNCA

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 dec 2011, 20:02

harebianconero je napisao/la:Ako neko moze stic do klade do 8 neka trci, imam dojavu, nasao na netu. Idite na temu kladionice
a jbg, postao si ovo par minuta prije 8 :lol: :lol:

@bargcavi sto svi mrzite votku ? :mrgreen:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 dec 2011, 20:03

Limuntos je napisao/la: a ovo ispod je tacno da ga yebes....ono kad si pijan, sve ti ravno do kosova, drago ti sto si se natrolj'o, opusten, boli te lijevo mudo, a poslije idu muke...prvo se ispovracas, onda ne mozes zaspat da si pita, sve ti se vrti....onda kad napokon malo sklopis oci, probudi te povracanje pa u halu...ujutro mamurluk....al et, ja ne mogu bas reci da mrzim onog ko proizvodi alkohol :lol: :lol: :lol:
pa ne mrzim ga ja u trenutku pijanstva,tad sve volim :mrgreen: (nemoj pogresno shvatit ovo)

ali mrzim ga ujutro,kad oci pomocu klijesta moram otvorit,a glavu pomocu krana dizat sa jastuka..pa jbt jutros ust'o tream na faks,al yok...zagrlio wc solju :mrgreen: dusa iz mene izlazi,nije mi jasno sta sam povrac'o ujutro.. :lol: .popijem kafu,napravim sebi supe,pokusam i nazad na spavanje...ponovo ustanem i odem napolje doc sebi...al bolje da nisam,im'o sam osjecaj da planetu drzim na glavu..

evo i sad,sjedim u jednoj pozi dva sata,trudim se da ne micem glavu...svaki trzaj pokrece bubanj u glavi :mrgreen:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 dec 2011, 20:08

T-MAC je napisao/la:
Limuntos je napisao/la: a ovo ispod je tacno da ga yebes....ono kad si pijan, sve ti ravno do kosova, drago ti sto si se natrolj'o, opusten, boli te lijevo mudo, a poslije idu muke...prvo se ispovracas, onda ne mozes zaspat da si pita, sve ti se vrti....onda kad napokon malo sklopis oci, probudi te povracanje pa u halu...ujutro mamurluk....al et, ja ne mogu bas reci da mrzim onog ko proizvodi alkohol :lol: :lol: :lol:
pa ne mrzim ga ja u trenutku pijanstva,tad sve volim :mrgreen: (nemoj pogresno shvatit ovo)

ali mrzim ga ujutro,kad oci pomocu klijesta moram otvorit,a glavu pomocu krana dizat sa jastuka..pa jbt jutros ust'o tream na faks,al yok...zagrlio wc solju :mrgreen: dusa iz mene izlazi,nije mi jasno sta sam povrac'o ujutro.. :lol: .popijem kafu,napravim sebi supe,pokusam i nazad na spavanje...ponovo ustanem i odem napolje doc sebi...al bolje da nisam,im'o sam osjecaj da planetu drzim na glavu..

evo i sad,sjedim u jednoj pozi dva sata,trudim se da ne micem glavu...svaki trzaj pokrece bubanj u glavi :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a im'o sam na fejsu par slika od oprostajne, sa (tada) mojom najboljom frendicom, WC soljom...zagrlio i ne pustam ni za zivot :lol: :lol: :lol: tad sam mijesao pivu i votku, i napio se do 10h i leg'o :mrgreen: :lol: :lol: vecina ih ostala cijelu noc budni, al jbg, ne treba mijesat ni 2 soka, a kamoli alkohol :mrgreen: :mrgreen: tako da druze, svako slovo koje si napisao u ovom postu, ja sam ga licno osjetio na svojoj kozi :lol: :lol: :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 dec 2011, 20:17

Sve je to ok, samo nemojte nikada Jeger i mlijeko mjesati (bila je i stvar opklade). :lol: . **** votku, i sve ostale stvari, nikad mi nije tako lose bilo :? :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 dec 2011, 20:17

Limuntos je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Ako neko moze stic do klade do 8 neka trci, imam dojavu, nasao na netu. Idite na temu kladionice

Prvi put miješo pivu i votku i oborio rekord u povraćanju, povratio 9 puta, već sam vidio svjetlo na kraju tunela. :lol: :lol: :lol:
Drugi put đus votka ono fin ukus može se puno popit, ali posle... :?
DRUG NEBI TI PUNCA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 dec 2011, 20:36

bagrcavi je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:

Prvi put miješo pivu i votku i oborio rekord u povraćanju, povratio 9 puta, već sam vidio svjetlo na kraju tunela. :lol: :lol: :lol:
Drugi put đus votka ono fin ukus može se puno popit, ali posle... :?
Inace ne pijem ...ali imam osjecaj da kad bi probo đus votku da bi se zarazio

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 dec 2011, 20:38

E moj T-MAČE ne znaš ti pit ko tvoj kolega Bosco pa se ujutru nikad ne mahmura nego ono ustaneš sasvim normalan. :ugeek: Inače ja koliko god da popijem ujutru ne mahmuram, nego sam najnormalniji isto da nisam kapi. Medicinski fenomen. :ugeek:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 dec 2011, 20:40

Ma nabijem ja vas sve :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 dec 2011, 20:41

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma nabijem ja vas sve :mrgreen:
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 02 dec 2011, 20:46

Zna li neko u cemu je fazon alkoholicari,skidam preko utorenta nesto i brzina slanja mi je duplo brza od brzine primanja u cemu je fazon ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Hasse
Kontakt:

Post Postao/la Hasse » 02 dec 2011, 20:47

Oj raja,danas lika u kladionici.Dodje sa sto maraka,kaze:Aj samo cu jednu binga,i necu vise.. :D :D
Racq,lik usitni stoju,i na tri ture ode cvaja,sljedece tri,i izgubi petobu ukupno..Kaze,jbt od ovog nea nista,i predje za aparat za kerove..Ubaci cenera-nista,ubaci jos dva puta po cenera-opet nista..Ostade mu cvaja,i on opet navali na bingo..Spicka petnaest,i ostavi petaka..Kaze,aj nek imam barem za cigara..
Kad,nakon deset minuta,ulazi mu buraz,i pita nas:Jeli ovdje bio moj brat,poslao ga stari da plati racun za telefon,i jos se nije vratio kuci,a otisao ima dva sata.. :D
Mogu mislit,sta mu je slijedilo kod kuce :o :o :o

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 02 dec 2011, 20:48

Hasse je napisao/la:Oj raja,danas lika u kladionici.Dodje sa sto maraka,kaze:Aj samo cu jednu binga,i necu vise.. :D :D
Racq,lik usitni stoju,i na tri ture ode cvaja,sljedece tri,i izgubi petobu ukupno..Kaze,jbt od ovog nea nista,i predje za aparat za kerove..Ubaci cenera-nista,ubaci jos dva puta po cenera-opet nista..Ostade mu cvaja,i on opet navali na bingo..Spicka petnaest,i ostavi petaka..Kaze,aj nek imam barem za cigara..
Kad,nakon deset minuta,ulazi mu buraz,i pita nas:Jeli ovdje bio moj brat,poslao ga stari da plati racun za telefon,i jos se nije vratio kuci,a otisao ima dva sata.. :D
koga li su ti zvali kad im je racun za telefon 100km :D
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 dec 2011, 20:50

Hasse je napisao/la:Oj raja,danas lika u kladionici.Dodje sa sto maraka,kaze:Aj samo cu jednu binga,i necu vise.. :D :D
nemoj puno plakat, kad mu odeš na dženazu ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.