Price koje su se vrtile kako Amar vise ne racuna na Savića i kako su mu utakmice na Bajramskom zadnje u dresu Želje demantuje i ovo :
Srđan Savić, veznjak Fudbalskog kluba Željezničar, po svemu sudeći ostat će na Grbavici, iako je bilo ponuda.
Više vijesti iz PL BiH:
Savić je prošle godine u Željezničar stigao iz gradačačke Zvijezde. Određivao je dosta dobro svoje zadatke u veznom redu prošle sezone, postizao golove i asistirao, no već neko vrijeme je "na ledu".
"Ni u jednom klubu vam niko ne može garantovati da ćete igrati prvu postavu. Tako je to svugdje, a pogotovo kada igrate za ekipu kao što je Željezničar. Pružao sam dobre partije, ali trener ipak ima drugačije vizije. Na kraju, najbitnije je da ekipa pobjeđuje i da nam dobro ide, a ja se ipak nadam da ću ponovo izboriti svoje mjesto u ekipi", rekao je Savić u razgovoru za SportSport.ba, koji nam je otkrio da ima ponuda.
"Imao sam ponudu iz Češke, ali klubovi se nisu uspjeli dogovoriti, pa su me odlučili zadržati tako da najvjerovatnije ostajem. No, prvi dio sezone tek je završio, vidjet ćemo što će se događati kasnije".
Na kraju se osvrnuo na jesenu titulu koju su Plavi osigurali pobjedom nad Leotarom u 15. kolo, odnosno remijem Olimpica i do posljednjeg kola jesenjeg dijela vodećeg Širokog Brijega.
"Lijepa je stvar završiti prvi dio sezone na prvoj poziciji. Ali, to je tek pola posla. Pred nama je još 15 utakmica, tu je i Kup, tako da nas čeka dosta posla. Želimo na ovoj poziciji biti i poslije 30. kola".
i na kraju ispade kao i svaki put onako kako ja kazem

jer ne lupam ko Maxim po diviziji i sve info. su mi 100% tacne

a tako i post od prije par dana u kojima se spominju pojacanja a medju imenima su Bučan, Hadžić iz Čelika, golman Slobode Mujkić, junior Dinama i veznjak iz Crnogorske lige kojeg uporedjuju sa Zebom i Kojasevicem .... zivi bili pa vidjeli i ovo ce se na kraju obistiniti ....