Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

VELA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VELA » 02 dec 2011, 18:43

Kad vec svi trazite tu zamjenu za Lucasa, evo rješenje:
slika
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 dec 2011, 19:16

Goal.com: Klasnić u najpodcjenjenijoj momčadi Premiershipa

Potaknut teškom ozljedom Liverpoolovog Brazilca Lucasa Leive, nogometni portal Goal.com sastavio je ''najpodcjenjeniju'' momčad Premiershipa...

Kenny Dalglish, menadžer nogometaša Liverpoola, do kraja sezone ostao je bez zadnjeg veznog, Brazilca Lucasa Leive, koji je bio neizostavan u prvoj postavi ''redsa''. Rendgenski pregled pokazao je da je Lucas potrgao prednji križni ligament lijevog koljena.

''Nekada su navijači Liverpoola prozivali Lucasa zbog traljavih startova i duela i pogrešnog pozicioniranja na terenu. Ta vremena su prošla. Ove sezone je 24-godišnji Brazilac ušutkao svakoga tko je sumnjao u njega. Iz utakmice u utakmicu igrao je s visokom razinom učinkovitosti. Drastično je napredovao u duel-igri i naučio je kako pravim dodavanjem povezati obranu s veznom linijom. Skinuo je i pritisak sa svojih suigrača u veznom redu. Momci poput Adama ili Downinga, koji trebaju obrambeno pokrivati svoje bočne braniče kada krenu u napadačke akcije, sada imaju puno više slobode u napadačkoj igri, jer znaju da će Lucas biti tu i riješiti probleme ako suparnici pohitaju prema naprijed'', napisao je, između ostalog, Goal.com o važnosti brazilskog igrača za ''redse''. 8-)

Saga o Lucasu motivirala je autora na sastavljanje najpodcjenjenije momčadi u Premiershipu, u kojoj se, dakako, uz Lucasa, našlo mjesta i za Boltonovog hrvatskog napadača Ivana Klasnića.

''Golovi, asistencije, kompletni je napadač. Bolton možda baš i nije dobar, ali bez Klasnića bi bio puno gori'', piše Goal.com.
FK Pjetlovi

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 02 dec 2011, 21:14

Postoji dosta igrača koji bi mogli zakrpiti tu poziciju.
Da li bi se Kuyt ,Agger (Carra bi igrao stopera),Spearing snašli ,pitanje je.
Možda i bi ,ali možda i ne bi.Ne smijemo riskirat ,ove sezone jednostavno MORAMO u ligu prvaka.
Pojačanje u januaru je neophodno,ali biće zanimljivo kako ćemo do tada igrati bez Lucasa.
You'll never walk alone.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 dec 2011, 21:18

Navodno Villa prelazi na Anfieldu, ukoliko izborimo Ligu prvaka za narednu sezonu. :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 02 dec 2011, 21:29

Da je ovo Arsenalova tema sada bi neki topnik napisao upoznajte najboljeg zadnjeg veznog na svijetu :lol: Ali, ovo nije Arsenalova tema nego Liverpoolova, upoznajte velikog talenta koji možda jednog dana postane Steven Gerard:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 dec 2011, 21:38

Rizah je napisao/la:Da je ovo Arsenalova tema sada bi neki topnik napisao upoznajte najboljeg zadnjeg veznog na svijetu :lol: Ali, ovo nije Arsenalova tema
Vjerovatno zato što ovo nije Arsenal, nego Liverpool. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 02 dec 2011, 21:42

Han!$;Lfc je napisao/la:Navodno Villa prelazi na Anfieldu, ukoliko izborimo Ligu prvaka za narednu sezonu. :D

Ako ce dolazit, neka dodje sad na zimu. Ako izborimo LP mozemo mi dovesti mladje i bolje.
Nad nama nebo ima da gori!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 02 dec 2011, 23:09

Nisam bio bas neki ljubitelj lucasa, ali ono sto je pokazao u vecini utakmica prosle sezone, i ovu, usudio bih se reci, citavu sezonu, me odusevilo.
Ipak ne igra na svojoj prirodnoj poziciji, a osim toga bitno je unaprijedio pozicioniranje na terenu, igru glavom...
ono sto je najbitnije, ponasa se kao pravi scouser, igra srcem, tako da sam siguran da ce nam faliti.
Ali, koga nema, bez njega se moze i mora. Ubrzo se vraca kapiten, a imamo i Spearinga. Tu je i Jonjo, a naravno i Coady, tako da sam uvjeren da nam ne trebaju pojacanja, ali vidjet cemo sta King misli o tome...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 dec 2011, 00:02

ackeey je napisao/la:Nisam bio bas neki ljubitelj lucasa, ali ono sto je pokazao u vecini utakmica prosle sezone, i ovu, usudio bih se reci, citavu sezonu, me odusevilo.
Ipak ne igra na svojoj prirodnoj poziciji, a osim toga bitno je unaprijedio pozicioniranje na terenu, igru glavom...
ono sto je najbitnije, ponasa se kao pravi scouser, igra srcem, tako da sam siguran da ce nam faliti.
Ali, koga nema, bez njega se moze i mora. Ubrzo se vraca kapiten, a imamo i Spearinga. Tu je i Jonjo, a naravno i Coady, tako da sam uvjeren da nam ne trebaju pojacanja, ali vidjet cemo sta King misli o tome...
Dalglish added: "We've got adequate replacements and if we need somebody we'll have a look, but I don't think we need anybody."
Drugim riječima, i on sumnja da ćemo ikoga dovesti. Što se mene tiče ja bi samo nekoga na posudbu ako se Spearing i Jon Joe ne dokažu...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 03 dec 2011, 00:07

Sve mi mirise na LP ove sezone :D
FKŽ !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 03 dec 2011, 09:32

Carlo je napisao/la: Drugim riječima, i on sumnja da ćemo ikoga dovesti. Što se mene tiče ja bi samo nekoga na posudbu ako se Spearing i Jon Joe ne dokažu...
Ja pak mislim da Shelvey nije vraćen da bi popunio Lucasovo mjesto već Adamovo. Charlie gotovo sigurno zauzima mjesto Lucasa, pa onda jedino preostaje čekanje i nadanje da ovo može uspjeti. Ako ne, onda je tu Spearo. U svakom slučaju, očekujem mnogo ofanzivan Liverpool ali i iste takve protivnike.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 03 dec 2011, 09:43

Liverpool mora dovesti jednog zadnjeg veznog, jer hajd da se i uspijemo snaći do januara, ali onda februar ... :roll:
EP do 21. Klub napuštaju Henderson, Flanagan, Kelly, možda Shelvey, Coady a ako onom limitiranom treneru naumpadne da zovne Carrola, onda smo gotovi.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 03 dec 2011, 09:59

Rizah je napisao/la: EP do 21. Klub napuštaju Henderson, Flanagan, Kelly, možda Shelvey, Coady a ako onom limitiranom treneru naumpadne da zovne Carrola, onda smo gotovi.
Wtf? Pa bilo je ovoga ljeta. Sljedeće je tek 2013.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 dec 2011, 10:33

Kakav Spearing nije on za prvih 11 treba nama jedan novi igrac na tom polju,ali otom potom ima problema i na drugim pozicijama....
Carrol odron zivi velika je steta sto je Kenny kupio njega ali...kasno je sada zaliti tolike pare...
Shelvey nije za Liverpool kao i jos dosta igraca koji su u timu....treba ce jos vremena da se ova ekipa rekonstruise kako treba...Flanagan,Coady,Kelly,Sterling na njih racunam u buduce...
Treba jedan Killer u napadu nemoze Suarez sve sam zato slabo dajemo golove,stoperi su nam tanki(jedan tehnicki potkovan a drugi budala neracunajuci Caru kojeg su godine stigle)

Nismo mi ni blizu LP.....oni izgubljeni bodovi na domacem terenu ce nas skupo kostati....bolje da smo izgubili te utakmice nego sto smo se obrukali,tolike pare za napad dali i nismo mogli pobijediti domace utakmice....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 dec 2011, 12:53

Ja mislim da ce nam biti tesko bez "lava", sta vi mislite 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 03 dec 2011, 14:55

Dirk je napisao/la:Ja mislim da ce nam biti tesko bez "lava", sta vi mislite 8-)
Normalno da će biti teško.Veliki je to igrač i borac,baš k'o što ti reče lav ;) .Ali eto nadamo se da će se upjeti pronaći adekvatna zamjena za njega.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 dec 2011, 15:12

Future je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Ja mislim da ce nam biti tesko bez "lava", sta vi mislite 8-)
Normalno da će biti teško.Veliki je to igrač i borac,baš k'o što ti reče lav ;) .Ali eto nadamo se da će se upjeti pronaći adekvatna zamjena za njega.
Bit ce tesko naci zamjenu za najboljeg defanzivca lige 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 03 dec 2011, 15:31

Hahah Dirk koji si ti car! Nego samo da se Gerrard vrati jos bolje ce to izgledati, a Adam na zadnjeg veznog da proba zamjeniti najboljeg defanzivca.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 03 dec 2011, 16:02

Bertrand je napisao/la:
Rizah je napisao/la: EP do 21. Klub napuštaju Henderson, Flanagan, Kelly, možda Shelvey, Coady a ako onom limitiranom treneru naumpadne da zovne Carrola, onda smo gotovi.
Wtf? Pa bilo je ovoga ljeta. Sljedeće je tek 2013.
Tako ovi na Arsenalovoj temi pišu, dok UEFA kaže da će biti 2013. godine u Izraelu. Znaš i sam koliko je Arsenalova tema mjerodavna :D
Arnelinho javi se i objasni nam ovu veliku nedoumicu :|

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 dec 2011, 16:15

Liverpool8 je napisao/la:Hahah Dirk koji si ti car! Nego samo da se Gerrard vrati jos bolje ce to izgledati, a Adam na zadnjeg veznog da proba zamjeniti najboljeg defanzivca.
Nemoguce je zamjeniti naseg "lava", Adam nema tih kvaliteta, treba nama igrac tipa naseg "Brazilca" koji ima dobar pas, udarac, pregled igre i slicno, a to je tesko naci na trzistu.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.