FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueTiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueTiger » 02 dec 2011, 15:08

E ako ce nam Skoro biti problem koji nigdje nikada nije mogao igrati, onda ne znam sta trebamo vise igrati. Samo polako, neka se svi dobro odmore, i neka se malo puste nogometa za vrijeme odmora, da se ne bi zasitili svega. Sve smo osvojili sto se moglo osvojiti trenutnu, i velika je mogucnost da ta zasicenost dode. Moje misljenje je da treba zadrzati ovaj trenunti igracki kadar i po potrebi dovesti makar jos jednog novog.

Takoder sam misljenja da se mec protiv Sirokog na Grbavici biti prekretnica. Mozda ne u strateskom nadmetanju njih i nas, ali ce sigurno sto se tice dolaska gledalaca na stadion i same euforije. :D :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 02 dec 2011, 15:10

Stanic je oduvijek bio navijac Sarajeva to je 100 % .
I nadam se da nam nece doci.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 dec 2011, 15:12

Mi ukoliko dobijemo prve 3 utakmice proljetnog dijela mi smo 90 % prvaci.

Znam da je rano za kalkulacije, ali samo da iznesem neko moje predviđanje.

Evo recimo dobijemo Širokog kući i odsmo na +4, sljedeće kolo dobijemo Rudara i zadržimo tu razliku, 18. kolo oni idu Borcu, a mi dočekujemo Travnik i bodovna razlika će vjerovatno biti 6 ili 7 bodova.

Svakako je bitan i međusobni duel, zato je važno probati dobiti Širokog bez primljenog gola ili sa dva razlike.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 02 dec 2011, 15:13

Joj i vas pojedih ovdje. Pa znamo mi da je Stana pitar, ali takoder znamo da nije supak. Da je to pitarstvo izrazeno kod Amara, ne bi on bio ni sa juniorima bio. A imamo mi veliki broj pitara u mladem kadru, i sada se ovdje postavlja pitanje zasto? :D :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 02 dec 2011, 15:17

Bianconeri1988 je napisao/la:Mi ukoliko dobijemo prve 3 utakmice proljetnog dijela mi smo 90 % prvaci.

Evo recimo dobijemo Širokog kući i odsmo na +4, sljedeće kolo dobijemo Rudara i zadržimo tu razliku, 18. kolo oni idu Borcu, a mi dočekujemo Travnik i bodovna razlika će vjerovatno biti 6 ili 7 bodova.

Svakako je bitan i međusobni duel, zato je važno probati dobiti Širokog bez primljenog gola ili sa dva razlike.
Sve je to ok, ali meni samo u glavu ne ide ZASTO NEMA RAJE! Tim nam je prvi, a prazne tribine. Sramotno od strane navijaca. Ima tu brojka nas oko 4.000 koji smo navikli i koji volimo. A gdje su drugi?

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 02 dec 2011, 15:23

Boze sacuvaj sta Skoro uradi na ovoj temi svojim dolaskom :D (bez provokacije nego svaki post Skoro , haman ko da citam temu Sarajeva).

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 dec 2011, 15:24

BlueTiger je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Mi ukoliko dobijemo prve 3 utakmice proljetnog dijela mi smo 90 % prvaci.

Sve je to ok, ali meni samo u glavu ne ide ZASTO NEMA RAJE! Tim nam je prvi, a prazne tribine. Sramotno od strane navijaca. Ima tu brojka nas oko 4.000 koji smo navikli i koji volimo. A gdje su drugi?
ZATO sto nije besplatno i ZATO sto trenutno nije IN biti na utakmicama, jer medijska paznja se drzi u granicama. Ovo je tipicno BOSANSKI. Vidjeces kada budu odlucujuce utakmice u prvenstvu i kupu posjete na tribinama.
Dobro je rekao jedan momak sa tribine:

"Ovdje sam svaku utakmicu i imam svoje mjesto, a sto je najgore isto mi nece biti dostpuno kada budu odlucujuce utakmice".

Meni iskreno takvi navijaci ne trebaju. Ja vise volim nek nas ima 4000 koji istinski vole Zelju, nego 10.000 koji su tu radi neke furke.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 02 dec 2011, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 dec 2011, 15:25

HZ_ilidzaa je napisao/la:Boze sacuvaj sta Skoro uradi na ovoj temi svojim dolaskom :D (bez provokacije nego svaki post Skoro , haman ko da citam temu Sarajeva).
ma mozemo mi pricati sta hocemo, ali on je za vas pojacanje, kakav god da je, ali pitanje je hoce li imati s kim igrati, koliko vidim vi ocekujete da on uzme sam loptu na centru i da prodje sve igrace i zabije gol, sto naravno nije moguce, al to nije tema danasnje emisije, tema danasnje emisije je Željo :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 dec 2011, 15:30

Raja ne želi da ide na utakmice, jednostavno neće, bude to dobro prvih par utakmica, čim malo zahladni, mrsko im, nahladit će im se guzica :mrgreen: :lol:

Nije to toliko ni do para, ni do rezultata glavni razlog je što neće da ide, ne možeš ti nekog natjerati da ide da na utakmice, draže im je gledati Real, Barcu ili United na TV-u. I da je ulaz besplatan svaku utakmicu opet bi bilo 5 hiljada nas vjernih i milion one dječurlije od 12 godina :mrgreen:

Evo i ja navijam za Juve, ali tekmu Želje na Grbavici ne bih propustio za sve blago ovog svijeta :mrgreen:

Raju bi na tribine vratilo jedini neki dobar uspjeh u euro takmičnjima, recimo plasman u grupnu fazu, ne vidim šta bi drugo moglo biti...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 02 dec 2011, 15:52

Bianconeri1988 je napisao/la:Raja ne želi da ide na utakmice, jednostavno neće, bude to dobro prvih par utakmica, čim malo zahladni, mrsko im, nahladit će im se guzica :mrgreen: :lol:

Nije to toliko ni do para, ni do rezultata glavni razlog je što neće da ide, ne možeš ti nekog natjerati da ide da na utakmice, draže im je gledati Real, Barcu ili United na TV-u. I da je ulaz besplatan svaku utakmicu opet bi bilo 5 hiljada nas vjernih i milion one dječurlije od 12 godina :mrgreen:

Evo i ja navijam za Juve, ali tekmu Želje na Grbavici ne bih propustio za sve blago ovog svijeta :mrgreen:

Raju bi na tribine vratilo jedini neki dobar uspjeh u euro takmičnjima, recimo plasman u grupnu fazu, ne vidim šta bi drugo moglo biti...
Evo ja navijam za Inter(JUve merda) :mrgreen: ali bio sam svaku tekmu Zelje na grbavici evu polusezonu..raja se zasitila..Ovu zadnju tekmu protiv Leotara u 13 sati se igrala,raji mrsko doci radije ce gledat Celtik nego doci da gleda Zelju..smjesno..meni je najgore kad dodje derbi kad vidim one hiljade i hiljade navijaca na baterije koje poslije utakmice se kurce da su promukli bili na derbiju navijaju a sljedecu tekmu nigdje ih,kazu hladno,nemaju para..smjesno
Raja previse gleda LP i kad dodje jednom na grbavicu ocekuje da gleda Real madrid..Bolje kad ima 4-5 hiljada standardnih navijaca koju su tu stalno,koji dodju na tekmu jer vole klub a ne zbog neke furke..Kad ovaj niz nije vratio publiku nece nista...mozda ce se na proljece poboljsat prosjek gledalaca..kako su igrali zasluzili su cener hiljada po tekmi!!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 02 dec 2011, 15:53

Ma liga je dosta nekvalitetna,igras sa nekim selima i tako,pa vidite i Dinamo,Hajduk,jedino eto Zvezda sto odudara a i to zato sto Zvezda ima 15.000 zaludjenika sigurnih a Zeljo 4.000,Sarajevo isto... kad poraste kvalitet porasti ce i posjeta 8-)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 dec 2011, 15:53

bas me cudi kako raja ne dolazi pored silnog marketinga pred utakmice...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 dec 2011, 16:02

A kakav je tačno marketing potreban ljudima koji dođu i napune stadione protiv Hajduka i onda ne dođu na narednu prvenstvenu 3 dana poslije iako imaju kupljenu kartu? Ili kada protiv Borca bude 12 hiljada da bi 4 dana poslije protiv Modriče bilo 3 milje? Davno sam pisao da smo ko narod mentaliteta nelojalne stoke, prvi u pljuvanju zadnji u pohvali, i da to veze sa marketingom nema.

Jbt, Željo od augusta nije izgubio utakmicu, a nekome treba reklama od 20 sekundi na TVu da dođe. How yes no, rek'o bi švabo.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 dec 2011, 16:04

bistrikboy je napisao/la:bas me cudi kako raja ne dolazi pored silnog marketinga pred utakmice...
bice zeljo opet u modi nebrini se :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 dec 2011, 16:05

avenija je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:bas me cudi kako raja ne dolazi pored silnog marketinga pred utakmice...
vi nikako da udjete u modu od nas :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 dec 2011, 16:06

bistrikboy je napisao/la:
avenija je napisao/la:
vi nikako da udjete u modu od nas :mrgreen:
mi kad smo bili u modi bilo je 8 milja prosjek sto je i za dinamo i zvezdu bio uspjeh :mrgreen:
sretno i da udjete u modu ;)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 02 dec 2011, 16:07

Znam ja provjereno Stana je pitar. Vala iskreno nece biti neka steta ako ode iz Zelje, nije on igrac za Zelju, nema dovoljan kvalitet.
Volim te Zeljo!!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 02 dec 2011, 16:09

LudLo 4 je napisao/la:Ma liga je dosta nekvalitetna,igras sa nekim selima i tako,pa vidite i Dinamo,Hajduk,jedino eto Zvezda sto odudara a i to zato sto Zvezda ima 15.000 zaludjenika sigurnih a Zeljo 4.000,Sarajevo isto... kad poraste kvalitet porasti ce i posjeta 8-)
na drugom forumu pisu cifre oko posjeta u 80im godinama... zeljo je u sezonama pod ivicom pa i kasnije imao identicnu prosjecnu posjetu kao i danas... znaci 4-5000... osim velike cetvorke i sarajeva, protiv drugih timova zeljo je kao i ostali klubovi kusuro gledaoce po 3000... znaci nista se nije promjenilo od tada... sta zalite... s obzirom na kvalitet lige i selima gdje moramo igrati... super je posjeta... kvalitetom nismo ni z 5. njemacku ligu... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 dec 2011, 16:11

80ih je bila kriza u Jugo fudbalu.

edit: evo slike na kojoj se mogu vidjeti podaci iz sezone 81/82...
slika

I šta piše? 151.000 u 15 utakmica...
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 02 dec 2011, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 02 dec 2011, 16:15

Jooj očiju mi, sama činjenica da su svi ovi što pišu o ŽELJI a nisu navijači istog daleko ispod nas a nešto se qurce meni Decembar dođe ko Juli toplo u duši ,toplo oko srca. Oni u modi i imaju neke svoje furke, BORITE SE ZA OPSTANAK I SREDINU TABELE PUSTITE NAS DA UŽIVAMO, jer mi smo Vama rak rana.
Jer si JEDAN JEDINI...........

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Balorda, ErosViverosViv, F1921B, Sarun i 56 gostiju.