Takoder sam misljenja da se mec protiv Sirokog na Grbavici biti prekretnica. Mozda ne u strateskom nadmetanju njih i nas, ali ce sigurno sto se tice dolaska gledalaca na stadion i same euforije.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sve je to ok, ali meni samo u glavu ne ide ZASTO NEMA RAJE! Tim nam je prvi, a prazne tribine. Sramotno od strane navijaca. Ima tu brojka nas oko 4.000 koji smo navikli i koji volimo. A gdje su drugi?Bianconeri1988 je napisao/la:Mi ukoliko dobijemo prve 3 utakmice proljetnog dijela mi smo 90 % prvaci.
Znam da je rano za kalkulacije, ali samo da iznesem neko moje predviđanje.
Evo recimo dobijemo Širokog kući i odsmo na +4, sljedeće kolo dobijemo Rudara i zadržimo tu razliku, 18. kolo oni idu Borcu, a mi dočekujemo Travnik i bodovna razlika će vjerovatno biti 6 ili 7 bodova.
Svakako je bitan i međusobni duel, zato je važno probati dobiti Širokog bez primljenog gola ili sa dva razlike.
ZATO sto nije besplatno i ZATO sto trenutno nije IN biti na utakmicama, jer medijska paznja se drzi u granicama. Ovo je tipicno BOSANSKI. Vidjeces kada budu odlucujuce utakmice u prvenstvu i kupu posjete na tribinama.BlueTiger je napisao/la:Sve je to ok, ali meni samo u glavu ne ide ZASTO NEMA RAJE! Tim nam je prvi, a prazne tribine. Sramotno od strane navijaca. Ima tu brojka nas oko 4.000 koji smo navikli i koji volimo. A gdje su drugi?Bianconeri1988 je napisao/la:Mi ukoliko dobijemo prve 3 utakmice proljetnog dijela mi smo 90 % prvaci.
Znam da je rano za kalkulacije, ali samo da iznesem neko moje predviđanje.
Evo recimo dobijemo Širokog kući i odsmo na +4, sljedeće kolo dobijemo Rudara i zadržimo tu razliku, 18. kolo oni idu Borcu, a mi dočekujemo Travnik i bodovna razlika će vjerovatno biti 6 ili 7 bodova.
Svakako je bitan i međusobni duel, zato je važno probati dobiti Širokog bez primljenog gola ili sa dva razlike.
ma mozemo mi pricati sta hocemo, ali on je za vas pojacanje, kakav god da je, ali pitanje je hoce li imati s kim igrati, koliko vidim vi ocekujete da on uzme sam loptu na centru i da prodje sve igrace i zabije gol, sto naravno nije moguce, al to nije tema danasnje emisije, tema danasnje emisije je ŽeljoHZ_ilidzaa je napisao/la:Boze sacuvaj sta Skoro uradi na ovoj temi svojim dolaskom(bez provokacije nego svaki post Skoro , haman ko da citam temu Sarajeva).
Evo ja navijam za Inter(JUve merda)Bianconeri1988 je napisao/la:Raja ne želi da ide na utakmice, jednostavno neće, bude to dobro prvih par utakmica, čim malo zahladni, mrsko im, nahladit će im se guzica![]()
![]()
Nije to toliko ni do para, ni do rezultata glavni razlog je što neće da ide, ne možeš ti nekog natjerati da ide da na utakmice, draže im je gledati Real, Barcu ili United na TV-u. I da je ulaz besplatan svaku utakmicu opet bi bilo 5 hiljada nas vjernih i milion one dječurlije od 12 godina![]()
Evo i ja navijam za Juve, ali tekmu Želje na Grbavici ne bih propustio za sve blago ovog svijeta![]()
Raju bi na tribine vratilo jedini neki dobar uspjeh u euro takmičnjima, recimo plasman u grupnu fazu, ne vidim šta bi drugo moglo biti...
bice zeljo opet u modi nebrini sebistrikboy je napisao/la:bas me cudi kako raja ne dolazi pored silnog marketinga pred utakmice...
vi nikako da udjete u modu od nasavenija je napisao/la:bice zeljo opet u modi nebrini sebistrikboy je napisao/la:bas me cudi kako raja ne dolazi pored silnog marketinga pred utakmice...
mi kad smo bili u modi bilo je 8 milja prosjek sto je i za dinamo i zvezdu bio uspjehbistrikboy je napisao/la:vi nikako da udjete u modu od nasavenija je napisao/la:bice zeljo opet u modi nebrini sebistrikboy je napisao/la:bas me cudi kako raja ne dolazi pored silnog marketinga pred utakmice...
na drugom forumu pisu cifre oko posjeta u 80im godinama... zeljo je u sezonama pod ivicom pa i kasnije imao identicnu prosjecnu posjetu kao i danas... znaci 4-5000... osim velike cetvorke i sarajeva, protiv drugih timova zeljo je kao i ostali klubovi kusuro gledaoce po 3000... znaci nista se nije promjenilo od tada... sta zalite... s obzirom na kvalitet lige i selima gdje moramo igrati... super je posjeta... kvalitetom nismo ni z 5. njemacku ligu...LudLo 4 je napisao/la:Ma liga je dosta nekvalitetna,igras sa nekim selima i tako,pa vidite i Dinamo,Hajduk,jedino eto Zvezda sto odudara a i to zato sto Zvezda ima 15.000 zaludjenika sigurnih a Zeljo 4.000,Sarajevo isto... kad poraste kvalitet porasti ce i posjeta
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Bordo10, Cwirek, Paromlinac i 57 gostiju.