FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vrlo teško je pogoditi pravo pojačanje,kad uzmeš primjer sarajeva dva najveća pojačanja sarajeva su došla onako usput adilović i sesar,dok su ova zvučnija pojačanja tipa džafić,pehlić itd odigrali ispod prosjeka ili nikako.zato mi se čini da Škoro i potpiše za sarajevo nije više to taj igrač.
- tarikhordas
- Kontakt:
Dzafic je tamam krenuo dobro igrati pa se desio taj udes. A limun ono sto je igr'o po meni je odlicno odigro.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Pročitao sam ja do kraja, i odgovorio na dio koji se tiče aktuelne situacije. Nemam volje za za naglabanje o prošlosti. Niti vidim posebnu korist od toga. Na kraju i ne slažem se s tobom, uvijek smo u ekipi imali igrače iz naše omladinske škole, ali baš uvijek. Ono što je možda veći problem je što su često ugovori potpisivani na račun nekih veza i vezica, a ne kvaliteta. Pa je na kraju mnogima Sarajevo bilo i jedini ozbiljan klub, a ni tu često nisu ništa pokazali. Uostalom, ta anomalija je prisutna od pijetlića do juniora.VanBasten je napisao/la:Denizmare je napisao/la:Ako vec citas necijim post procitaj ga do kraja,razmisli pa odgovori. Ne tice se samo Handzica i sadasnje ekipe nego 15-tak generacija od rata do danas. Po tvom znaci niti jedna generacija nije valjal jer ni jedna nije dobila priliku osim Skorine 7 kola i onda su ih rastjerali. Od kraja rata se rade iste stvari bez rezultata i to se nastavlja do danasnje ekipe. I koji je rezultat?VanBasten je napisao/la:S našom djecom (Handžić i generacija) sad bi vodili bitku sa Slobodom, Slavijom i Kozarom.
Ako ljudi u uprav(ama)i misle kao ti,a misle,vidimo koji su efekti toga (srozavanje Sarajeva i kod sudija i kod ekipa koje nabrajas pa i oni najavljuju bodove na Kosevu umjesto da kontaju ako prime jedan dobro je) i koliko je titula osvojeno.
Ako mislite da je pravi put dovodjenje metuzalema svake godine i onih koji su vani samo trenirali godinu i igrali po jakim uzbekistanskim ligama ,a Sarajevo im sluzi da se vrate za pola god u formu do novog izleta u azerbejdjan onda bujrum. Raspisite konkurs ,trazimo isluzene igrace preko 33 god starosti.
Da bi bili u mogućnosti da se isljučivo oslanjamo na našu akademiju + par iskusnijih i odličnih pojačanja sa strane, kao što to ti sugeriraš, i naravno da imamo vrhunske rezultate, mi moramo prvo reorganizirati našu omladinsku školu. Ne moram da idemo daleko, do Amsterdama ili Barcelone, u susjedstvu imamo dva odlična primjera kako se to radi. Naravno mislim na Partizan i Dinamo. Neki osnovni koraci su napravljeni, uskoro aBd slijede i malo veći. Ovoj upravi se tek nema šta progovoriti na tu temu, jer su oni prvi koji su pokrenuli neke stvari s mrtve tačke.
Prvo boldirano- to je dio gdje kazes da si napisao nesto drugo
Drugo boldirano-uvidjas vaznost omladinske skole(ono sto sam i ja napisao) i da slazem se s tobom-mnogo nepravilnosti oko odabira djece preko veza i vezica
Vidis da se slazes oko toga,zasto tvrdis drugacije-ne znam
Nema potrebe za nekim rijecima poput glumac,konstruktivno,frustracija....ostatak posta nije direktno upucen tebi,vec ljudima koji diskutuju na ovoj temi pa nema potrebe za provociranjem,jer kad dodjes na temu koja ti se svidja hoces da diskutujes o tome sta to steka u tvom klubu i sta mi mislimo da se da popraviti. Zivcira me povrsno gledanje i djecija prepucavanja. Ja samo hocu da se sto cesce s rajom pojavim ispred vjecne vatre.....
poz....
Tačno burazeru, ali **** ga ti. To se razlikuje od onog što si mi ti prišio.Prvo boldirano- to je dio gdje kazes da si napisao nesto drugo
Drugo boldirano-uvidjas vaznost omladinske skole(ono sto sam i ja napisao) i da slazem se s tobom-mnogo nepravilnosti oko odabira djece preko veza i vezica
Vidis da se slazes oko toga,zasto tvrdis drugacije-ne znam
Nema potrebe za nekim rijecima poput glumac,konstruktivno,frustracija....ostatak posta nije direktno upucen tebi,vec ljudima koji diskutuju na ovoj temi pa nema potrebe za provociranjem,jer kad dodjes na temu koja ti se svidja hoces da diskutujes o tome sta to steka u tvom klubu i sta mi mislimo da se da popraviti. Zivcira me povrsno gledanje i djecija prepucavanja. Ja samo hocu da se sto cesce s rajom pojavim ispred vjecne vatre.....
poz....
Da, slažio sam se s tobom. Ali ti mi u svojoj replici prebaci kako mislim da je situacija sjajna. Pa kontam, ako sam rekao da treba rekonstruisat omladinski pogon, kako sam time rekao da je situacija sjajna

Ne mogu ja znati jel meni prebacuješ, ili generalno govoriš kad si sve zajedno napisao. Bez entera bar.
Helem nejse...
Pa vidi, nema potrebe, ali takav ti je nastup bio. Odgovaraš meni a pričaš o desetim stvarima. Frustraciju nisam spomenuo u cilju uvrede ili tome slično. Nego mi je to bilo najlogičnije objašnjenje, da si frustriran stvarima u klubu te nabrajaš čime. Helem...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Svi koji su gledali Bajramski turnir znaju kakav je Dzenan Celigija igrac sve ima momak!Sarajevo ce pregovarati snjim koliko znam eh sada sta ce biti ali ja mislim da bi to bilo strasno pojacanje iskreno.Koje gledao zna sta pricam.
mislim da mali fudbal nije mjerilo...ali eto valjda je isto dobar i velikomvecaveca je napisao/la:Svi koji su gledali Bajramski turnir znaju kakav je Dzenan Celigija igrac sve ima momak!Sarajevo ce pregovarati snjim koliko znam eh sada sta ce biti ali ja mislim da bi to bilo strasno pojacanje iskreno.Koje gledao zna sta pricam.
Naravno da nije ali on cak i bolje igra veliki fudbal ...zabio je 3 gola ekipi sarajeva II hladno u pobijedi ove nove ekipe FCTSarajevo od 4:1 ..svi koji su ga gledali znaju kakav je igrac..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jedino ako ima ispod 23 godine nek dodje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nisam gledo turnir koju poziciju igra taj momak, jeli ljevak il dešnjak, koliko ima kodinavecaveca je napisao/la:Naravno da nije ali on cak i bolje igra veliki fudbal ...zabio je 3 gola ekipi sarajeva II hladno u pobijedi ove nove ekipe FCTSarajevo od 4:1 ..svi koji su ga gledali znaju kakav je igrac..
21 godinaSarajlijc@ je napisao/la:Jedino ako ima ispod 23 godine nek dodje.
zizinjo je napisao/la:Nisam gledo turnir koju poziciju igra taj momak, jeli ljevak il dešnjak, koliko ima kodinavecaveca je napisao/la:Naravno da nije ali on cak i bolje igra veliki fudbal ...zabio je 3 gola ekipi sarajeva II hladno u pobijedi ove nove ekipe FCTSarajevo od 4:1 ..svi koji su ga gledali znaju kakav je igrac..
igra s obje noge jednako dobro sto je nevjerovatno

Da li se neko sijeća razgovora sa Bracom? Doveo otac sina u Vrbanjušu i sad govori Braci da je mali talenat, zna igrati i lijevom i desnom,odličan u skoku stamen u duelima, pregled igre odličan. Nakon što je Braco sve saslušao mrtav hladan kaže: Vodi ga u Real koji će qurac u Vrbanjuši. Tako i ti @vecaveca previše hvališ to novo potencijalno pojačanje.
JA potpuno tebe razumijem ali ovo nije bauk igrac njega cijelo Sarajevo zna..Nije suplja prica..Samim ti sto momak to pokazuje i ne bi djabe igrao za Sarajevo ne bi ga Plisek pogledao a ne zvao da dodje pa i na Bajramski turnir..Nije mahalska i nije kao ta bracina prica poznata hehehheheheheh
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bio je najbolji igrac i strijelac FIS turnira,igrao je Ligu Prvaka..Bolji je od Harbe a on je u Olimpicu.
NIje da hvalim ali gledam realno i dajem ruku da za njega ima mjesta u Sarajevu,ako dobije sansu jer tu zavisi od bezbroj faktora i od guranja..

Bio je najbolji igrac i strijelac FIS turnira,igrao je Ligu Prvaka..Bolji je od Harbe a on je u Olimpicu.
NIje da hvalim ali gledam realno i dajem ruku da za njega ima mjesta u Sarajevu,ako dobije sansu jer tu zavisi od bezbroj faktora i od guranja..
Ako njega budete doveli kao pojacanje zavrsiti ce te na 6 poziciji. Ne znam jel ti on neko dode ili se salis. Pregovarate s katastrofa igracima i onda se bunite sto nema zalaganje i sto ste plus osam dosli na minus sest.vecaveca je napisao/la:Svi koji su gledali Bajramski turnir znaju kakav je Dzenan Celigija igrac sve ima momak!Sarajevo ce pregovarati snjim koliko znam eh sada sta ce biti ali ja mislim da bi to bilo strasno pojacanje iskreno.Koje gledao zna sta pricam.
ako je to onaj momak sto igra za ekipu centar sarajevu u malom nogometu,veze on nema sa životom gledo sam ga u mostaru 2 puta u 7 dana nista nije odigro talasika,jedino ako sad nije proigro...vecaveca je napisao/la:JA potpuno tebe razumijem ali ovo nije bauk igrac njega cijelo Sarajevo zna..Nije suplja prica..Samim ti sto momak to pokazuje i ne bi djabe igrao za Sarajevo ne bi ga Plisek pogledao a ne zvao da dodje pa i na Bajramski turnir..Nije mahalska i nije kao ta bracina prica poznata hehehheheheheh![]()
''U BiH mogu igrati samo za Borac i Sarajevo. Kakve su šanse da se vratim na Koševo? Nisam čovjek koji se nudi putem medija. Svi koji me poznaju to će vam potvrditi. Ono što mogu reći jeste da sam otvoren za razgovore. Na najvećem bh. stadionu bilo mi je lijepo. U Sarajevu imam dosta prijatelja'', zaključio je Trivunović.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:''U BiH mogu igrati samo za Borac i Sarajevo. Kakve su šanse da se vratim na Koševo? Nisam čovjek koji se nudi putem medija. Svi koji me poznaju to će vam potvrditi. Ono što mogu reći jeste da sam otvoren za razgovore. Na najvećem bh. stadionu bilo mi je lijepo. U Sarajevu imam dosta prijatelja'', zaključio je Trivunović.
Vule i Dzakmic kakav bi to tandem bio,pojacan recimo Skorom

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Skorinjooooooooooooo .... Dobrodasao natrag

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Fino to izgleda iz vaše perspektive
Sad će me neki napasti, ali eto imam pravo da kažem i ja nešto.
Ja sam pričao prije par dana sa jednima navijačem sarajeva koji je upučen u dešavanja u klubu i kaže mi čovjek da je Škoro dobio papire još prije 6 mjeseci, ali tražio puno para i zato nije potpisao, valjda rekao nešto tipa: "Kako može Kojašević imati 3 hiljade mjesečno, a ja ne mogu!?"
Slična situacija je i sa Pehlićem.
Za sarajevo je možda najbitnije da nađe neke jake sponzore pa da se onda priča o igračima.

Sad će me neki napasti, ali eto imam pravo da kažem i ja nešto.
Ja sam pričao prije par dana sa jednima navijačem sarajeva koji je upučen u dešavanja u klubu i kaže mi čovjek da je Škoro dobio papire još prije 6 mjeseci, ali tražio puno para i zato nije potpisao, valjda rekao nešto tipa: "Kako može Kojašević imati 3 hiljade mjesečno, a ja ne mogu!?"
Slična situacija je i sa Pehlićem.
Za sarajevo je možda najbitnije da nađe neke jake sponzore pa da se onda priča o igračima.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Živo me zanima šta je sa DŽakmićem?Igra li taj momak,jer se već duže vrijeme ništa o njemu negovori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.