Nista ne vozam,sto je najzalosnijeBianconeri1988 je napisao/la:Jel to vozaš S paketa matere ti?![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nista ne vozam,sto je najzalosnijeBianconeri1988 je napisao/la:Jel to vozaš S paketa matere ti?![]()
haha ajde ja sam svoj prodao hahah trebale pareBianconeri1988 je napisao/la:Ja samo biciklo i to ljeti![]()
![]()
Ne vidim onda koji ti uslov ispunjavaš od ona 3
Mislis ''pogleda'' ?don_burza je napisao/la:jos 149 postova do 2000000
Ma i meni je brat ostavio svoj kako se oženio i zaposlioEmir ZENICA je napisao/la:
haha ajde ja sam svoj prodao hahah trebale pare![]()
Jedan uslov koji svi ovdje ispunjavaju (bar svi)
haha ako je dobro prodaj ga odma baBianconeri1988 je napisao/la: Ma i meni je brat ostavio svoj kako se oženio i zaposlio![]()
Sumnjam da svi ispunjavaju, ima ovdje dosta djece
ja heboteharebianconero je napisao/la:Mislis ''pogleda'' ?don_burza je napisao/la:jos 149 postova do 2000000
hahaha ma nece ba ajde,radili su oni to na internetuBianconeri1988 je napisao/la:Nema mi one dvojice školaraca, valjda se neće uvrijediti zbog ovog našeg razgovora![]()
![]()
![]()
Neću da prodajem, ljeti je vrlo korisno, imam par drugarica koje vole i rolanje i vozanje na biciklu, pošto rolat ne znam, biciklo je neophodno
T-MAC je napisao/la:ajte na pivu veceras na brucosijadu..ima studentica
libertas...5 kema ulazunderground je napisao/la:T-MAC je napisao/la:ajte na pivu veceras na brucosijadu..ima studentica
gdje eto mene
Odlično, čim je Telemach povečao, povečat će i ostali odmah, mora se slijediti konkurencija, bilo je i vrijeme za brži inetOxygen je napisao/la:Nznm je li napisano već,primjetih da je Telemach povećao brzine,ko je imao 4 sada ima 6Mb/s.
Rodila ih majka.
P.S ne radim u Telemachu.![]()