Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Sparta
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Sparta » 30 nov 2011, 22:30

Chamberlain ce sa 20 biti najbolji igrac svijeta :lol: :mrgreen: ha ya.
“You talkin’ to me?”

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 30 nov 2011, 22:41

slika

sta reci ? :lol:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 30 nov 2011, 22:49

Sparta je napisao/la:Chamberlain ce sa 20 biti najbolji igrac svijeta :lol: :mrgreen: ha ya.
A ti garantuj da neće? Ja ne mogu da hoće, a ti možeš biti toliko hrabar i tvrditi da neće biti? :?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 30 nov 2011, 22:52

Arnelinho je napisao/la:
Sparta je napisao/la:Chamberlain ce sa 20 biti najbolji igrac svijeta :lol: :mrgreen: ha ya.
A ti garantuj da neće? Ja ne mogu da hoće, a ti možeš biti toliko hrabar i tvrditi da neće biti? :?
Čitaj, Chamberlain ce sa 20 biti najbolji igrac svijeta :lol: :mrgreen: ha ya.
“You talkin’ to me?”

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 30 nov 2011, 22:56

Ako bog da i hoće :!:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 30 nov 2011, 23:03

Iako je OX sinoc bio nenadjebiv i zaista strasno je odigrao,te bi se Theo stvarno trebao zapitat nakon ove partije,meni je Frimpong jednostavno najbolji kad god da igra...Volim kad neko igra 100% od onoga sto moze trenutno,da gine za dres koji nosi i igra bez straha...Pa jucer je nekoliko puta otresao onog smrada de Jonga,koji je po meni gora "seljacina" od onog Bartona,Vieire i Keana zajedno... :lol:

Jos malo iskustva i hladno bi mogao on gospodarit sredinom tj.bit onaj Box-to-box midfielder kao sto je nekad bio Vieira...I onda Song nek "glumi" Gilberta a Frimpong Vieiri i eto opet "nenadjebivih" :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 30 nov 2011, 23:10

Chamberlain ti onda dodje Fredie , a šteta ,nemamo dvojnika za Piresa. :lol: Ne daj bože Arshavin. :mrgreen: RvP je Dennis, a Gervinho i Titi imaju makar zajedničke pretke. :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 30 nov 2011, 23:12

evo gledam man. utd i gledam kako nemaju ideje uopšte a isto im je neki rezervni tim, pa kontam kad kažu da ovde nekad pretjeruju sa izjavama o kvalitetu igrača. pa kad bi man. utd izveo svoje rezerve protiv arsenalovih bilo bi bruka gledat. sa kristal palasom muku muče i još gube
Vođa zna.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 30 nov 2011, 23:40

jack_wilshere : Monday, Tuesday, Wednesday, #Spursday, friday, saturday....sunday! 29 minutes ago

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 30 nov 2011, 23:44

armin arsenalovac je napisao/la:jack_wilshere : Monday, Tuesday, Wednesday, #Spursday, friday, saturday....sunday! 29 minutes ago
:lol: Pa nemoj tako nisko Jacky. :lol: :lol:

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 30 nov 2011, 23:45

Arnelinho je napisao/la:
armin arsenalovac je napisao/la:jack_wilshere : Monday, Tuesday, Wednesday, #Spursday, friday, saturday....sunday! 29 minutes ago
:lol: Pa nemoj tako nisko Jacky. :lol: :lol:
Jacky kralj :D haha

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 dec 2011, 02:00

Dobit cete uskoro arsenalovca iz Slovenije al on je bas arsenalovac ne ko vi :mrgreen:

PS Sto se ovaj Jacky ufurao hahaha :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 dec 2011, 02:04

Ne upratih,sto Persi nije igrao protiv M.C?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 01 dec 2011, 12:51

harishp je napisao/la:Ne upratih,sto Persi nije igrao protiv M.C?
Zato sto su vecinom rezerve igrale,i oni koji nisu dobivali puno sansi u prvenstvu
Rođen s tobom da budem

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 01 dec 2011, 13:22

Moussa Sow:
“I watch the games with envy on TV. I desire to play there one day. Arsenal are a big club. But we will see.”
Šta se ovo dešava, svi navijaju(žele igrati) za Arsenal. :lol: Sow, Eden, Gotze kaže il' Barcelona il' Arsenal, Mertesacker, Gervinho, Jenkinson itd. :lol:

Mladi golman Arsenala Damian Martinez želi na posudbu u neki niželigaški klub.

EXCLUSIVE: Arsenal to bid £30m for Gotze 8-)
Wenger: I'm surprised how special Oxlade-Chamberlain is (mirror.co.uk)
Jbte, kad sam pogledamo kakav talenat u njima leži. :shock: Sjećam se kad je Fabregasova generacija bila na ovom levelu , svi koji su nešto obećavali bili su Fabregas, Diaby, Clichy i Walcott (doduše i Aliadere), ostali manje više. Niko nije očekiv'o da će Song postati ovo što je danas, za Denilsona smo svi znali da je limitiran, Djourou je mog'o i više, al' i njega je povreda unakazila, Fabianski tu i tamo, niko mu se nije radov'o k'o sad Szczesnyu , Manonne je razočar'o itd.

A danas Jack sigurno isto toliko dobro igra k'o i Cesc u svojim tinejdžerskim danima, Coquelin je 100% bolji od Denilsona, Frimpong više obećava od Songa (iako je Song trenutno doooosta bolji igrač), Szczesny je za Fabianskog doktor, Chamberlain je već sada bolji igrač od Thea Walcotta (iako Theo zadnje partije igra sjajno). Tu je još Ryo Miyaichi, za kog sam apsolutno uvjeren da će biti veliki igrač. Samo jbo teška povreda to može spriječiti, jer je momak sjajan tehničar, nevjerovatno brz (samo Theo je u Arsenalu od njega brži) ,a plus prava radilica i bukvalno ostavlja srce na terenu. Jenkinson i nije nešto posebno, al' biće dobar makar kao back-up ili ako ofanzivu popravi ,možda i postane dobar igrač, a tu su i Miquel, Ramsey te Lansbury, pa i Gibbs (iako je ovaj slabiji od Gaela).

Eto, da uporedimo : Fabianski, Manonne, Diaby ,Clichy, Walcott, Song ,Djourou, Aliadere, Clichy.
A ova novija izgleda otprilike: Szczesny, Jenkinson, Gibbs, Miquel, Frimpong, Wilshire, Lansbury,Ramsey, Coquelin,Miyaichi, Chamberlain.

Zeleno- već sada su dobri igrači , plavo biće dobri igrači. :)

Highbury
Kontakt:

Post Postao/la Highbury » 01 dec 2011, 15:13

Arsenal nikad neće platiti 30 milijuna za nekoga.
Super bi bilo, da bi Eden Hazardo došao.
I Henry ''on loan'' u januaru. Gervinho, RVP i Walcott su super u napadu, a ako se Robin opet ošteti, ko če bit u špici? Chamakh? nije baš super. Park i Chamberlain možeta da sta subtitutes i Henry u starting 11. (Ako se RVP ošteta).

A nadam se da bo Wilshere spreman u januaru.

slika

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 01 dec 2011, 19:45

Highbury je napisao/la:I Henry ''on loan'' u januaru.
Ja bih volio, al' očigledno da od ovog nema ništa. :(
PS.
Chamberlain o pozivu na Euro 2012 :
"Ne osvrćem se previše na to, jer u ovom trenutku to se i ne može desiti." , rekao je Chamberlain, "Ne nastupam za seniorski tim, ja sam U-21 reprezentativac i trenutno mislim na ovaj tim i nadolazeće U-21 Evropsko Prvenstvo koje se igra u februaru."
"Moram još mnogo da napredujem u Arsenalu prije nego počnem razmišljati o seniorskoj reprezentaciji i eventualnom pozivu na Evropsko Prvenstvo za seniore. Međutim, ukoliko ljudi pričaju o tome, veoma je prijatno znati da bi vas mogli uzeti u obzir. Međutim, ponavljam, sada sam fokusiran na Arsenal i na to da se probijem u prvi sastav."
O usporedbi sa Theom:
"Mi smo potpuno različiti igrači. Kao prvo, Theo je više napadač ili polunapadač, dok sam se ja najviše prilagodio poziciji ofanzivnog veznog. Tu je još mnogo različitosti između nas dvojice, ali istovremeno Theo je odličan igrač, tako da to što me upoređuju sa njim je dobra stvar za mene."
8-) Jedva te čekam Alex u prvom timu! A vjerovatno neće dobiti pravu priliku do poslije Eura za mlade (februar), al' će zato nositi Arsenal na svojim ledjima od marta dalje, do kraja sezone. 8-) :mrgreen:

Highbury
Kontakt:

Post Postao/la Highbury » 02 dec 2011, 03:08

Malo tučnje s policajcima. :D

[youtube][/youtube]

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 02 dec 2011, 09:54

Arnelinho je napisao/la:Njih su djeca razvalila, ne prva ekipa Arsenala. Da je kojim slučajem RvP igr'o sinoć, siguran sam da bi sa petardom bili ispraćeni kući.
Možda bi bilo baš suprotno..tj da bi City zaigrao ozbiljno i dao Arsenalu peticu ili šesticu ili osmicu kao MU...motivacija i očekivanje jedan su od presudnih faktora....poznato je valjda svakom ko prati neki sport da je ponekad jako teško igrati protiv preslabog protivnika upravo zbog toga...sa druge strane arsina djeca pokazala su i dala nadu drugim ekipama da se itekako moze igrati protiv citija ako se igra hrabro, muški, srcem i bez respekta...samo opet neka se pripaze da ne prođu ko Six Alex kad je pomislio da se moze nadigravati sa Mancinijevim polurezervistima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Goldy, dana/u 02 dec 2011, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 dec 2011, 10:25

Goldy je napisao/la: poznato je valjda svakom ko prati neki sport da je ponekad jako teško igrati protiv preslabog protivnika upravo zbog toga.
Pa upravo zbog toga City je napustio Ashburton bez trice u svojoj mreži :( , Arseneova djeca su se opustila i igrala sa parolom lako ćemo protiv ovih čobana kad ih ovi iznenadiše i zabiše gol ni iz čega.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.