Nisam gledao tekmu,nazalost.Ova pobjeda dodje kao neka razonoda.Cudi me da je Cuni igrao za njih,ali eto,dzaba im i to.Jedna velika realnost je da Zeba iako ne igra u malonogometnoj reprezentaciji , za sve njih majstor nad majstorima.Sjecam se komentara kad se vratio,Zeba je samo dobar na malom terenu,a na velikom je taraba i prosjek.Maltretira on kako god okrenes.Meni je fascinantno ,to sto realno covjek sam igra,ostali su tu eto fakticki zbog odbrane i da ima sa kim razmjeniti po koju loptu.Mislio sam da je Smajic,malo jaci na malom.Sto se tice "HEKLERA",kako rece Braco legenda,cuj hekleri...,trenutno dominira Zeba,nekada su tu sjajni bili Tuce,Paja,SLjivo Mehmed,Turkovic,Mujcin,Mekic....Oni su bas imali smisla i osjecaj za igru.Mnogi su hvalili Hotu,mada realno on nije ni blizu dobar bio kao ovi ljudi,nekako mi je kod njega sve na silu bilo,neko laktanje,guranje.Meni najbolji turnir ,koji je bio prije par godina,kada je Braco zvao komplet reprezentaciju BIH,Ramica i kompaniju,za nas igrali Zeba,VUksanovic,Agic i Mekic.Zeljo osvojio turnir,dobili Sarajevo,ali ostala je super tekma sa Vrbanjusom 5-5.Poslije toga odlucivala gol razlika,Zeljo dobio nekog 17 razlike,a Vrbanjusa dobila sa 18.Onda je Braco nesto smutio,jer je provaljeno da su pustali i da nece zaraditi i odjednom finale Zeljo -Sarajevo,puna dvorana.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE