FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 nov 2011, 18:54

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ma ja sam jos gluplji sto se sa tobom raspravljam o nekim temama o cemu ti ustvari veze nemas, ti si o tome cuo/vidio na nekom drugom forumu i sad ovde prenosis nama i prosipas neku pamet svoju, budi malo pametniji, nemoj biti vazda glup, ne valja to
Ti mi kazes.

Cestitke na osvojenom turniru mozda vam ovo bude zadnji pehar u ovoj sezoni. ;)
kad god nekom djetetu nesto kazes sto njemu ne odgovara, on ce ti na to odgovoriti, ti mi kazes, al bas uvijek se to dogodi
vi ste glavni kandidati da nam uzmete oba trofeja, u velikom ste naletu
Ti ko puno stariji od mene, kolko 1 mjesec ? :lol:

Nikad ne reci nikad druze.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 30 nov 2011, 18:56

Pa nisu ni nasi dosli organizovano :!: :!: :!: :D :D Spontana reakcija GRADANA Sarajeva. :D :D :D Dodi i navijaj za BOLJI KLUB :D :D :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 nov 2011, 18:56

Sarajlijc@ je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la: Ti mi kazes.

Cestitke na osvojenom turniru mozda vam ovo bude zadnji pehar u ovoj sezoni. ;)
kad god nekom djetetu nesto kazes sto njemu ne odgovara, on ce ti na to odgovoriti, ti mi kazes, al bas uvijek se to dogodi
vi ste glavni kandidati da nam uzmete oba trofeja, u velikom ste naletu
Ti ko puno stariji od mene, kolko 1 mjesec ?

Nikad ne reci nikad druze.
jel 13 il 14, naravno mislim na tvoje godine ?
u kupu vise strahujemo, nego u ligi, kaze plisek da niko ne moze dobiti sarajevo u dvije utakmice
Za zivot cijeli!

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 30 nov 2011, 18:57

Cestitke na osvojenom turniru mozda vam ovo bude zadnji pehar u ovoj sezoni. ;)[/quote]
vi ste glavni kandidati da nam uzmete oba trofeja, u velikom ste naletu[/quote]

Ti ko puno stariji od mene, kolko 1 mjesec ? :lol:

Nikad ne reci nikad druze.[/quote]
ooooooooooo Bajrambarecola :lol:
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

nanek

Post Postao/la nanek » 30 nov 2011, 18:57

Imali su 2 profesionalna igraca malog nogometa.Mulaohmetovica i onog malog sto je nosio dres smigalovica..I jos se ufate nesto raspravljati...FKT SU SMIJESNI! a vjerujte mi ZEBA IM JE TRN U OKU..

al onaj go pred kraj tekme ??????? :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :o :o :o :o :o

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 nov 2011, 19:01

Cestitke na osvojenom peharu..vi dobiste svoj bajrambluk ... :mrgreen:
jedino sto vam ne ide na cast je ono "yebemo ti majku ustasku"..al jbg desava se veliki je naboj bio..
a ono su vecinom bila omladina uz par starijih prdonja..jbg povodljiva raja..ugl zanimljiva tekma sa dosta dobrih poteza...Zeba je dokazao jos jednom da je majstor mada je par puta simulirao i on ..sve u svemu dobra tekma,prava Bajramska :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 30 nov 2011, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 nov 2011, 19:02

BlueTiger je napisao/la:Pa nisu ni nasi dosli organizovano :!: :!: :!: :D :D Spontana reakcija GRADANA Sarajeva. :D :D :D Dodi i navijaj za BOLJI KLUB :D :D :D
upravo tako :D
DRUG NEBI TI PUNCA

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 nov 2011, 19:05

Zeba je Bog
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 30 nov 2011, 19:09

Stvarno su bezobrazni,dokle vise oni da otimaju sve igracima Sarajeva,dosta je vise,zao mi sarajeva nisu osvjezili vetrine kakvim peharom evo 4-5 godina..vidite kakav je to klub kad se brukaju imaju jednu garnituru dresova to neki Smigalovici,napokon su dobili Kojasevica koji igra lijevo-desno a ZELJEZNICAR izvuce trecu garnituru dresova za koju ni igraci nisu znali da imaju :mrgreen: Mulahmetovic(cuni) i onaj klosar Ciligija igraju profesionalno mali fudbal a Zeljo im kaze evo vam 2 gola prednosti pa cemo igrat :mrgreen:

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 30 nov 2011, 19:11

Stvarno sebicno od nas mislio sam da smo gospodski klub :( al eto ocito cemo sve trofeje sebi uzeti. Sad se uvuk'o strah sta ako bude superkup BiH ponovo organizovan jos jedna titula nama :mrgreen:
Dvostruka pobjeda za bajram... Sta reci :mrgreen:

Jos jednom samo za @grdan-a
SAMPIONSKA KRENULA PLAVA PRUGA
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

nanek

Post Postao/la nanek » 30 nov 2011, 19:13

diego_TM je napisao/la:Stvarno sebicno od nas mislio sam da smo gospodski klub :( al eto ocito cemo sve trofeje sebi uzeti. Sad se uvuk'o strah sta ako bude superkup BiH ponovo organizovan jos jedna titula nama :mrgreen:

Al ne stani malo ? Skim ce se igrati super kup ako mi uzmemo i ligu i kup ???? :mrgreen: :mrgreen:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 30 nov 2011, 19:18

Nisam gledao tekmu,nazalost.Ova pobjeda dodje kao neka razonoda.Cudi me da je Cuni igrao za njih,ali eto,dzaba im i to.Jedna velika realnost je da Zeba iako ne igra u malonogometnoj reprezentaciji , za sve njih majstor nad majstorima.Sjecam se komentara kad se vratio,Zeba je samo dobar na malom terenu,a na velikom je taraba i prosjek.Maltretira on kako god okrenes.Meni je fascinantno ,to sto realno covjek sam igra,ostali su tu eto fakticki zbog odbrane i da ima sa kim razmjeniti po koju loptu.Mislio sam da je Smajic,malo jaci na malom.Sto se tice "HEKLERA",kako rece Braco legenda,cuj hekleri...,trenutno dominira Zeba,nekada su tu sjajni bili Tuce,Paja,SLjivo Mehmed,Turkovic,Mujcin,Mekic....Oni su bas imali smisla i osjecaj za igru.Mnogi su hvalili Hotu,mada realno on nije ni blizu dobar bio kao ovi ljudi,nekako mi je kod njega sve na silu bilo,neko laktanje,guranje.Meni najbolji turnir ,koji je bio prije par godina,kada je Braco zvao komplet reprezentaciju BIH,Ramica i kompaniju,za nas igrali Zeba,VUksanovic,Agic i Mekic.Zeljo osvojio turnir,dobili Sarajevo,ali ostala je super tekma sa Vrbanjusom 5-5.Poslije toga odlucivala gol razlika,Zeljo dobio nekog 17 razlike,a Vrbanjusa dobila sa 18.Onda je Braco nesto smutio,jer je provaljeno da su pustali i da nece zaraditi i odjednom finale Zeljo -Sarajevo,puna dvorana.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 30 nov 2011, 19:18

Gdje ste sada pitari, dok sarajevo umire, dok sarajevo umire vaš glas se ne čuje. :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 30 nov 2011, 19:23

themaniaks je napisao/la:Gdje ste sada pitari, dok sarajevo umire, dok sarajevo umire vaš glas se ne čuje. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Joj kralja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 30 nov 2011, 19:29

nanek je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:Stvarno sebicno od nas mislio sam da smo gospodski klub :( al eto ocito cemo sve trofeje sebi uzeti. Sad se uvuk'o strah sta ako bude superkup BiH ponovo organizovan jos jedna titula nama :mrgreen:

Al ne stani malo ? Skim ce se igrati super kup ako mi uzmemo i ligu i kup ???? :mrgreen: :mrgreen:
Pa prva ekipa protiv druge :lol: uz neviđene policijske snage na i oko stadiona zbog podjele navijaca :mrgreen:
Ne sad ozbiljno-valjda protiv drugog u ligi :D
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 30 nov 2011, 19:35

Oooooooooo Zajko Zeba ! :D
FKŽ !

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 nov 2011, 19:37

KB-TM87 je napisao/la:Zeba je Bog

a ti si bolestan
15.10 - 15.06 ...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 nov 2011, 19:40

ko tebe šta pita
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 30 nov 2011, 19:51

skyisthelimit je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Zeba je Bog

a ti si bolestan
ebo te pape odabi sa nase teme
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 30 nov 2011, 19:54

KB-TM87 je napisao/la:ko tebe šta pita
Dobro ti je čovjek i rekao ;) neke misli treba samo za sebe zadržati..

Inače, ako je već bajramski turnir, treba ga obilježiti na dostojanstven način kako taj blagdan zaslužuje a navijanje u pojedinim momentima je bilo krkansko !

Što se tiče polusezone, ja sam prezadovoljan jer onaj go kad smo primili protiv Širokog u nadoknadi i protiv Travnika isto tako, onda traljava igra par utakmica nije baš davala nadu da ćemo moći do titula ove sezone.Ne mogu reći da sam sumnjao u Amara kao trenera ali igrači su baš jadno igrali.Onda Nyema prelazi na zadnjeg veznog i to je po meni bilo ključno za napredak u igri, Jamak je zaigrao kako niko živ nije očekivao realno, Zeba imao više prostora u napadu za mangupluke, Kvesić fenomenalan po meni stvarno, Bogičević uvijek siguran i pravi stub odbrane, Adilović se pokazao kao pojačanje, jednostavno je sve došlo na jedan zavidan nivo.Igrači su pokazali i da su psihološki jaki budući da je pritisak od poraza nakon toliko utakmica povelik , za respekt.
Amar zna kako "trgovati" na prelaznom roku a nama ostaju špekulacije :D

DUPLA KRUNA je realnost napokon nakon toliko godina!
Željo - My first love!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.