jos da se okusamo u stolnom fudbalu
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jes' .. Jesmo odvratni, sve vam titule uzesmoSarajlijc@ je napisao/la:Nije vam lako sekunde...Tuga s kim ovaj grad dijelimo.
vi nemate pravo o tome nista pricatiSarajlijc@ je napisao/la:Nije vam lako sekunde...Tuga s kim ovaj grad dijelimo.
igraj sarajvo nema veze, nema vezeSarajlijc@ je napisao/la:Nije vam lako sekunde...Tuga s kim ovaj grad dijelimo.
nije bilo autogolova, znaci da nijeAmar_TM87 je napisao/la:Jos da je igro Dilaver
Uredu jeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vi nemate pravo o tome nista pricatiSarajlijc@ je napisao/la:Nije vam lako sekunde...Tuga s kim ovaj grad dijelimo.
ma ja sam jos gluplji sto se sa tobom raspravljam o nekim temama o cemu ti ustvari veze nemas, ti si o tome cuo/vidio na nekom drugom forumu i sad ovde prenosis nama i prosipas neku pamet svoju, budi malo pametniji, nemoj biti vazda glup, ne valja toSarajlijc@ je napisao/la:Uredu jeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vi nemate pravo o tome nista pricatiSarajlijc@ je napisao/la:Nije vam lako sekunde...Tuga s kim ovaj grad dijelimo.
Samo se ofirate jos skandiranje zasto nisu dosle Horde zla je bilo slag na tortu.
Ti mi kazes.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ma ja sam jos gluplji sto se sa tobom raspravljam o nekim temama o cemu ti ustvari veze nemas, ti si o tome cuo/vidio na nekom drugom forumu i sad ovde prenosis nama i prosipas neku pamet svoju, budi malo pametniji, nemoj biti vazda glup, ne valja to
Sarajlijc@ je napisao/la:Ti mi kazes.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ma ja sam jos gluplji sto se sa tobom raspravljam o nekim temama o cemu ti ustvari veze nemas, ti si o tome cuo/vidio na nekom drugom forumu i sad ovde prenosis nama i prosipas neku pamet svoju, budi malo pametniji, nemoj biti vazda glup, ne valja to
Cestitke na osvojenom turniru mozda vam ovo bude zadnji pehar u ovoj sezoni.
kad god nekom djetetu nesto kazes sto njemu ne odgovara, on ce ti na to odgovoriti, ti mi kazes, al bas uvijek se to dogodiSarajlijc@ je napisao/la:Ti mi kazes.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ma ja sam jos gluplji sto se sa tobom raspravljam o nekim temama o cemu ti ustvari veze nemas, ti si o tome cuo/vidio na nekom drugom forumu i sad ovde prenosis nama i prosipas neku pamet svoju, budi malo pametniji, nemoj biti vazda glup, ne valja to
Cestitke na osvojenom turniru mozda vam ovo bude zadnji pehar u ovoj sezoni.