FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobra Milica, gori, jedina zamjerka sto ima pravo ruzna stopala - slika 11.
Volim te Zeljo!!!
- nookey
- Kontakt:
ma i faca joj je ružnazlatandr je napisao/la:Dobra Milica, gori, jedina zamjerka sto ima pravo ruzna stopala - slika 11.

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
al ima dobre guzove...elem, izvinjavam se na offtopic-unookey je napisao/la:ma i faca joj je ružnazlatandr je napisao/la:Dobra Milica, gori, jedina zamjerka sto ima pravo ruzna stopala - slika 11.

Volim te Zeljo!!!
Bajramski turnir, Zajko Zeba. 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
pa dobro kako kome ja mislim, meni su kod zelje uvijek najbolji dalekonookey je napisao/la:iako me srce boli, ali nisu višeaS_Roma je napisao/la:Realno cevapi kod Zelje su najbolji.![]()
ima boljih ali nećemo ih reklamirati ovdje

Rano je jos pricat o pojacanjima za drugu polusezonu,Amar je vec rekao da je malo igraca koji mogu pojacat ovu ekipu..Ja jednostavno nevidim ko bi mogao doci iz premier lige i uvalit se u prvu ekipu..Bucan nije zadovoljan u Borcu to svi znaju moze on pricat sta god hoce da je zadovoljan prijemom i sve to..Cinjenica je da on nije opravdao da je pojacanje Borca i Borac se zeli rijesiti njeg..Sanse da dodje u Zelju su 10% al zato igrac koji bi mogao pomoc ovoj ekipi je Emir Hadjic..siguran sam da u ekipi koja pravi konstantno sanse iz napada u napad kao Zeljo nadavao bi se golova kad bi igrao..malo bi rasteretio Adilovica i bio bi dobar za rotaciju u napadu..Svima je poznato da igrac koji ode iz celika procvjeta..naravno ovi kvalitetni igraci tipa Puric-a ili Hadjic-a..primjer samo..on bi dobro dosao zelji to je sigurno..problem je sto je on previse puta provocirao navijace Zelje i kakav bi prijem imao to je pitanje..Ali kad je Adilovic vratio navijace na svoju stranu moze svako!!Mujkic bi bio dobar izbor al neznam sta ce nam realno..Gusi se poslije nekoliko godina vratio zar i frajer brani sa osmjehom na licu..mislim da ce on jos nekoliko godina braniti..Imas Bukvica koji se jos razvija i Karica koji je tu fizicki samo;) znaci treba ocekivat igraca iz Hrvatskog ili Crnogorskog prvenstva imaju vec jednog u planu iz Crne gore al to su jos carsijske price kao sto sam rekao rano je jos za bilo sta konkretno..
-
- Kontakt:
Ima li tko kakav link za Hayat ?
3-1 za Sarajevo.
EDIT: 3-3.
EDIT: 3-3.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Kiticama ostaje još jedino Božićni turnir da osvoje nešto ove sezone. 

Stvarno smo bezobrazni, komsijama nedamo da makar bajramski turnir da osvoje 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
- Kontakt:
I opet smo pobijedili pitare. Jest' na penale, ali pobjeda je pobjeda.
U mom svijetu važe moja pravila
Ima u Tesnju jedan turnir na kojem nastupaju TOŠK, Borac Jelah, Gornji Čekrčići, Mionica i Babin Dol, eto komsijama prilike da na turniru sebi dostojnom pokazu svoju snagu i osvoje jedan trofej!
Zadnja izmjena: Vaud, dana/u 30 nov 2011, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ozbiljnost samoprozvanih "Divova" vidi se kroz dresove.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ne diraj mi TOSK hahahVaud je napisao/la:Ima u Tesnju jedan turnir na kojem nastupaju TOŠK, Borac Jelah, Gornji Čekrčići, Mionica i Babin Dol, eto komsijama prilike da na turniru sebi dostojnom pokazu svoju snagu i osvoje jedan trofej!

Mes Que Un Club !
Ali je bitno da se vaša ozbiljnost vidi kroz skandiranje "je**mo ti mater ustašku"amerosm je napisao/la:Ozbiljnost samoprozvanih "Divova" vidi se kroz dresove.![]()
![]()
![]()
Svaka čast.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.