FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

senci-071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la senci-071 » 30 nov 2011, 12:31

Mahalska bar se tako prica u pregovorima smo sa ;Skorom,Hotom,Arsenijevicem,Vuletom,Rascic,Dzakmic ;)

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 30 nov 2011, 12:38

nidi je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Nakon Banovica da i ja napisem koju a imam i o cemu. Prvo mi je drago sto sam bio u Banovicima jer bi svasta pisao nakon svega sto se desilo sto u kupu sto u prvenstvu. Jednostavno nisam zadovoljan kao ni vecina nas rezultatima, zalaganjem igrom. Da pisem pojedinacno o igracima necu jer mi je to postalo smarajuce al jednostavno kod nas trenutno postoji 5-6 max igraca koji mogu nositi sveti dres ostalo nije ni za druge lige. Previse je limitiranih igraca, sporih, zasicenih itd itd. Nadam se da ce biti bolje. A sada da napisem nesto sto ce sokirati mnoge vjerovali vi meni ili ne.

Plisek odlazi tj. dobija nogu a sve ce se znati za nekih 7 dana zivi bili pa vidjeli. Novi trener ce nam biti Husref, trener golmana Dedic. Hajd sto bi sve mogao podnijeti nije mi sad nesto cudno ali najcudnije je to sto se spominje odlazka Irfana a dolazak Muce. Kako znam ne pitajte me nista ko hoce mogu mu poslati pp da mu kazem info ali je tacno. Glava me je zabolila poslije svih ovih utakmica, da nisam bio u banovicima sigurno bi otisao jer bi pisao vruce glave o svemu pa mi je i drago da sam se malo ohladio ali ovaj sok mi je sada jos gori. Kod nas izgleda nikad kraja ludostima.
Husref je prošli put kad su ga novinari povezivali sa sarajevom rekao može ali prvo da mu isplate dug od 60 000 KM,a mućo je istaknuti sportski radnik tako da to nije loše rješenje samo šta će sad reći bordo prijatelji kad su prošli put ispljuvali muću

Ma neka nas Husref tuzi ko vas Brko za isti iznos ,pa kad sud donese odluku za nekih par godina ,nek ga isplate. :cry: Do tada ce na klupu najveceg kluba u BIH. ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 nov 2011, 12:40

ma trebalo bi vidjeti sta je sa Marinkom Mackicem..on bi nam bio strasno pojacanje ..znam da je u iranskoj Sabi...
sad dali igra i jeli zadovoljan veze nemam,al znam da bi ga volio vidjeti ponovo u bordo dresu jer je strasan bek..mozda i najbolji poslijeratni lijevi bek Sarajeva.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 30 nov 2011, 12:44

mma_hz je napisao/la:ma trebalo bi vidjeti sta je sa Marinkom Mackicem..on bi nam bio strasno pojacanje ..znam da je u iranskoj Sabi...
sad dali igra i jeli zadovoljan veze nemam,al znam da bi ga volio vidjeti ponovo u bordo dresu jer je strasan bek..mozda i najbolji poslijeratni lijevi bek Sarajeva.. :D
Uzmi ubij pa se pistolj.

Davno je Maca prestao igrati fudbal zbog teske povrede.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 nov 2011, 12:44

Mislim da je Marinko završio s fudbalom. Imao je tešku povredu koliko znam i vratio se u BL ima, i dvije godine od toga. Možda neko od Banjalučana zna više o tome?

Marinko je i po mom mišljenju bio naš najbolji lijevi bek poslije rata. Mašina; pogotovo kad ga usporedimo s igračima koji su nakon njega igrali na toj poziciji.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 30 nov 2011, 13:58

Prema transfermarketu jos uvijek igra u Sabi. Neznam volio bi kad bi nam dos'o nije ni star ja msm negdje da mu je sad oko 30 god. Hoti ima 37 godina a mi bi ga dovodili. Nek' mi je rodjak al sto je previse previse :D
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

sjever je čudo
Kontakt:

Post Postao/la sjever je čudo » 30 nov 2011, 14:06

danas sam razgovarao sa Husrefom lično i od te priče da se vraća nema ništa a još veća bomba je da će se i mućo vratiti u klub,Plišek ostaje do kraja sezone,dolaze nam 3 pojačanja tj nova igrača(hoće li će biti pojačanja to će mo vidjeti na terenu) i uz Škoru i Pehlića možemo se nadati nečemu na proljeće

svi vi koji želite da na ovaj ili onaj način unesete ponovo nemir u F.K.SARAJEVO fuck off u skokovima,to će nam biti najveće pojačanje

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 nov 2011, 14:14

sjever je čudo je napisao/la:danas sam razgovarao sa Husrefom lično i od te priče da se vraća nema ništa a još veća bomba je da će se i mućo vratiti u klub,Plišek ostaje do kraja sezone,dolaze nam 3 pojačanja tj nova igrača(hoće li će biti pojačanja to će mo vidjeti na terenu) i uz Škoru i Pehlića možemo se nadati nečemu na proljeće

svi vi koji želite da na ovaj ili onaj način unesete ponovo nemir u F.K.SARAJEVO fuck off u skokovima,to će nam biti najveće pojačanje
Skoro,Pehlic i tri nova igraca sto i nije lose...
F.K.SARAJEVO

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 nov 2011, 14:31

VanBasten je napisao/la:S našom djecom (Handžić i generacija) sad bi vodili bitku sa Slobodom, Slavijom i Kozarom.
Ako vec citas necijim post procitaj ga do kraja,razmisli pa odgovori. Ne tice se samo Handzica i sadasnje ekipe nego 15-tak generacija od rata do danas. Po tvom znaci niti jedna generacija nije valjal jer ni jedna nije dobila priliku osim Skorine 7 kola i onda su ih rastjerali. Od kraja rata se rade iste stvari bez rezultata i to se nastavlja do danasnje ekipe. I koji je rezultat?
Ako ljudi u uprav(ama)i misle kao ti,a misle,vidimo koji su efekti toga (srozavanje Sarajeva i kod sudija i kod ekipa koje nabrajas pa i oni najavljuju bodove na Kosevu umjesto da kontaju ako prime jedan dobro je) i koliko je titula osvojeno.
Ako mislite da je pravi put dovodjenje metuzalema svake godine i onih koji su vani samo trenirali godinu i igrali po jakim uzbekistanskim ligama ,a Sarajevo im sluzi da se vrate za pola god u formu do novog izleta u azerbejdjan onda bujrum. Raspisite konkurs ,trazimo isluzene igrace preko 33 god starosti.

Posto nema konstruktivnog dijaloga odjavljujem se sa teme,a vi nastavite da se prepucavate sa strumpfovima,to je za vecinu vrhunac ljubavi prema klubu....

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 nov 2011, 15:04

Madafaka je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:ma trebalo bi vidjeti sta je sa Marinkom Mackicem..on bi nam bio strasno pojacanje ..znam da je u iranskoj Sabi...
Uzmi ubij pa se pistolj.

Davno je Maca prestao igrati fudbal zbog teske povrede.
nisam ti bas ovo shvatio al imam nekih naznaka.. :mrgreen:
polahko @fakeru,nema potrebe da se iko ubija.. :roll: :roll:
sto si ba agresivan...i ja se sjecam da sam negdje procitao da je imao tesku povredu i da mu je upitna karijera...
al vidim prema transfermarketu(znam da nisu aman-zaman pouzdani) pise da je jos u Iranu..
ti si mogao normalno da napises da mu se karijera def zavrsila a ne da pozivas na neka samoubistva :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 30 nov 2011, 15:17

Utakmicu za treće mjesto od 16.30 sati igrat će Čelik i Novi Pazar, dok će se u finalu sastati Sarajevo i Željezničar (17.30 sati).

Rezultati 3. kola
Olimpik – Velež 4:1
Željezničar – Čelik 5:1
Vrbanjuša – Sarajevo 2:2
Travnik – Novi Pazar 3:4

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 nov 2011, 15:18

Denizmare je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:S našom djecom (Handžić i generacija) sad bi vodili bitku sa Slobodom, Slavijom i Kozarom.
Ako vec citas necijim post procitaj ga do kraja,razmisli pa odgovori. Ne tice se samo Handzica i sadasnje ekipe nego 15-tak generacija od rata do danas. Po tvom znaci niti jedna generacija nije valjal jer ni jedna nije dobila priliku osim Skorine 7 kola i onda su ih rastjerali. Od kraja rata se rade iste stvari bez rezultata i to se nastavlja do danasnje ekipe. I koji je rezultat?
Ako ljudi u uprav(ama)i misle kao ti,a misle,vidimo koji su efekti toga (srozavanje Sarajeva i kod sudija i kod ekipa koje nabrajas pa i oni najavljuju bodove na Kosevu umjesto da kontaju ako prime jedan dobro je) i koliko je titula osvojeno.
Ako mislite da je pravi put dovodjenje metuzalema svake godine i onih koji su vani samo trenirali godinu i igrali po jakim uzbekistanskim ligama ,a Sarajevo im sluzi da se vrate za pola god u formu do novog izleta u azerbejdjan onda bujrum. Raspisite konkurs ,trazimo isluzene igrace preko 33 god starosti.
Pročitao sam ja do kraja, i odgovorio na dio koji se tiče aktuelne situacije. Nemam volje za za naglabanje o prošlosti. Niti vidim posebnu korist od toga. Na kraju i ne slažem se s tobom, uvijek smo u ekipi imali igrače iz naše omladinske škole, ali baš uvijek. Ono što je možda veći problem je što su često ugovori potpisivani na račun nekih veza i vezica, a ne kvaliteta. Pa je na kraju mnogima Sarajevo bilo i jedini ozbiljan klub, a ni tu često nisu ništa pokazali. Uostalom, ta anomalija je prisutna od pijetlića do juniora.

Da bi bili u mogućnosti da se isljučivo oslanjamo na našu akademiju + par iskusnijih i odličnih pojačanja sa strane, kao što to ti sugeriraš, i naravno da imamo vrhunske rezultate, mi moramo prvo reorganizirati našu omladinsku školu. Ne moram da idemo daleko, do Amsterdama ili Barcelone, u susjedstvu imamo dva odlična primjera kako se to radi. Naravno mislim na Partizan i Dinamo. Neki osnovni koraci su napravljeni, uskoro aBd slijede i malo veći. Ovoj upravi se tek nema šta progovoriti na tu temu, jer su oni prvi koji su pokrenuli neke stvari s mrtve tačke.

Posto nema konstruktivnog dijaloga odjavljujem se sa teme,a vi nastavite da se prepucavate sa strumpfovima,to je za vecinu vrhunac ljubavi prema klubu....
Dramatičan izlaz. Da nisi glumac po profesiji?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 nov 2011, 16:30

U trenutnoj politickoj i ekonomskoj situaciji gotovo da je nemoguce sastaviti tim za velike domete.
Dovoljno je to sto nemamo zakon o sportu...mislite da bi extra igrac pristao da ide na gostovanje u Trebinje
ili u Gradisku...mislim da ne bi,prvenstveno iz razloga sto igrac kod nas nije zasticen,znaci samo jedan
grub start i kraj karijere!Ako tome dodamo mito i korupciju,sve je moguce.

Druga stvar je novac...bez nekog milionskog ulaganja,nema rezultata,naravno mislim na euro scenu.
F.K.SARAJEVO

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 30 nov 2011, 19:18

Pa komšije šta se dešava pojela maca jezik! ! ! !
Jer si JEDAN JEDINI...........

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 30 nov 2011, 19:25

Uzeše cigići turnir.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 nov 2011, 19:33

veteran II je napisao/la:Uzeše cigići turnir.
Kakav ti je to avatar majke ti ? :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 30 nov 2011, 20:13

veteran II je napisao/la:Uzeše cigići turnir.
Jesmo cigani smo, nista vam nedamo :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 nov 2011, 20:16

sta je sa dzaficem vidim ne spominjete ga,jel ima ugovor do kraja sezone,jel trenirao poslije udesa :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 nov 2011, 21:11

@ vanbasten
Ne vidis neku korist u ucenju na greskama iz proslosti? OK. Zato nam se i desava da u aktuelno vrijeme stalno i ponavljamo greske iz proslosti. Post je bio konstruktivan jer nam situacija nije sjajna. A to sto je na ovoj temi kao sto rekoh bitno jesi li za trenutnu upravu ili ne,nije moj problem.Hebe mi se i za staru i novu i buducu. Mene zanima Sarajevo,a da osvajamo bilo kakve trofeje ne bih ovo ni pisao.
Zavrsetak jeste dramatican,nisam glumac,ali nisam ni poltron koji ce reci da je sve sjajno kad nije,a ti se nastavi zadovoljavati trenutnim 3 mjestom,a do kraja sezone mozda i gore.I nadaj se da ce se promjeniti nabolje,a sjeti se kako su zavrsili i kk i rk bosna zbog politike kupovanja ,a ne proizvodnje igraca. vozdra...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 nov 2011, 22:05

Denizmare je napisao/la:@ vanbasten
Ne vidis neku korist u ucenju na greskama iz proslosti? OK. Zato nam se i desava da u aktuelno vrijeme stalno i ponavljamo greske iz proslosti. Post je bio konstruktivan jer nam situacija nije sjajna. A to sto je na ovoj temi kao sto rekoh bitno jesi li za trenutnu upravu ili ne,nije moj problem.Hebe mi se i za staru i novu i buducu. Mene zanima Sarajevo,a da osvajamo bilo kakve trofeje ne bih ovo ni pisao.
Zavrsetak jeste dramatican,nisam glumac,ali nisam ni poltron koji ce reci da je sve sjajno kad nije,a ti se nastavi zadovoljavati trenutnim 3 mjestom,a do kraja sezone mozda i gore.I nadaj se da ce se promjeniti nabolje,a sjeti se kako su zavrsili i kk i rk bosna zbog politike kupovanja ,a ne proizvodnje igraca. vozdra...
Gotovo cjeli tvoj post apsolutno nema veze s mojom replikom. Jel ti odgovaraš na moj post, ili na neke svoje lične frustracije?

Nigdje nisam napisao da ne vidim korist u učenju na greškama, napisao sam nešto drugo.
Nigdje nisam napisao da je situacija sjajna, nego opet nešto drugo.
O poltronima i to, opet, fula.

Uglavnom, fulio si, konstruktivno.

Vozdra!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.