Goldy je napisao/la:
ne... glupo i naivno djeluju svi engleski velikani i treneri u poredjenju sa mancinijem i citijem...nadmudrio ih je samo tako...blickrig!
sa druge strane upravo ova utakmica je pokazatelj da ne igraju imena i da porazi Six Alexa i ostalih engleskih trenera i klubova protiv citija nisu uzrokovani prevelikom razlikom u parama i kvaliteti igraca nego slabim vodjenjem i organizacijom igre, i slabom motivacijom...dakle kad se timski zaigra i ostavi srce na terenu nema tih imena koja se ne mogu nadigrati...zato ne kukajte sto nemate para i dobrih igraca...vec sto nisu dobro vodjeni, motivisani i sto ne ostavljaju srce na terenu...
hahahha, hoces da kazes da je Mancini sinoc i u svim utakmicama dosadasnjeg dijela prvenstva nadmudrio svoje protivnike tj. svoje protivničke trenere ? Ma daj, prvo ovo za SAF-a, ako iko zna motivisati svoju ekipu onda je to on, i ako cemo pricati ko je ostavio srce na terenu npr. sinoc, onda te ja moram razočarati jer to nisi bili igrači City-ija, jedino ako je tebi pokazatelj ostavljanja srca na terenu rezultat onda si mutavac i to kakav. Prvo Coquelin sinoc je pojeo za večeru de Jonga, pa spuco mu je čarlamu najmanje 3-4 puta, al haj nebitno. Chamba vas je bacao niste znali gdje ste sreca pa imate Laki Luka na golu pa skida sve ove dalekometne šuteve inače... Eto ja fakat ne znam sta vise da ti kazem i jah jos ovo "
nisu dobro vodjeni, motivisani i sto ne ostavljaju srce na terenu..." ma daj koga zavaramo ovdje, Wenger tata fudbala, budimo realni Mancini bez ovih pojačanja, ne bi osvojio 3 ligu sjever BIH-a ba, izuzetak je Inter gdje mu je Moratti davao i kapom i šakom pa ti vidi, isto sto se i ovdje dešava sad u City-iju al eto sta ces takav je fudbal, mozete nam pricati da ste nas pobjedili, al pazi pobjedili, ne nadigrali, nego samo rezultatski pobjedili, a za ostalo molim za tišinu jer stvarno smo vas pojeli sinoc

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!