Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arsenal4EverGunner
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arsenal4EverGunner » 30 nov 2011, 09:40

Da li se ovo Diaby opet povrjedio il' :shock: :shock:

Abou Diaby (Hamstring)

Last Updated: 29 November

Speaking ahead of the Manchester City game on November 28, Arsene Wenger said: "The only thing we have to check is if Diaby is out for tomorrow. He has an MRI scan today and we'll see what's going on in his hamstring."
Uvjek u srcu Arsenal :D

We love you Arsenal We do,
And Arsene Wenger too.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 30 nov 2011, 10:20

Goldy je napisao/la: ne... glupo i naivno djeluju svi engleski velikani i treneri u poredjenju sa mancinijem i citijem...nadmudrio ih je samo tako...blickrig!
sa druge strane upravo ova utakmica je pokazatelj da ne igraju imena i da porazi Six Alexa i ostalih engleskih trenera i klubova protiv citija nisu uzrokovani prevelikom razlikom u parama i kvaliteti igraca nego slabim vodjenjem i organizacijom igre, i slabom motivacijom...dakle kad se timski zaigra i ostavi srce na terenu nema tih imena koja se ne mogu nadigrati...zato ne kukajte sto nemate para i dobrih igraca...vec sto nisu dobro vodjeni, motivisani i sto ne ostavljaju srce na terenu...

hahahha, hoces da kazes da je Mancini sinoc i u svim utakmicama dosadasnjeg dijela prvenstva nadmudrio svoje protivnike tj. svoje protivničke trenere ? Ma daj, prvo ovo za SAF-a, ako iko zna motivisati svoju ekipu onda je to on, i ako cemo pricati ko je ostavio srce na terenu npr. sinoc, onda te ja moram razočarati jer to nisi bili igrači City-ija, jedino ako je tebi pokazatelj ostavljanja srca na terenu rezultat onda si mutavac i to kakav. Prvo Coquelin sinoc je pojeo za večeru de Jonga, pa spuco mu je čarlamu najmanje 3-4 puta, al haj nebitno. Chamba vas je bacao niste znali gdje ste sreca pa imate Laki Luka na golu pa skida sve ove dalekometne šuteve inače... Eto ja fakat ne znam sta vise da ti kazem i jah jos ovo " nisu dobro vodjeni, motivisani i sto ne ostavljaju srce na terenu..." ma daj koga zavaramo ovdje, Wenger tata fudbala, budimo realni Mancini bez ovih pojačanja, ne bi osvojio 3 ligu sjever BIH-a ba, izuzetak je Inter gdje mu je Moratti davao i kapom i šakom pa ti vidi, isto sto se i ovdje dešava sad u City-iju al eto sta ces takav je fudbal, mozete nam pricati da ste nas pobjedili, al pazi pobjedili, ne nadigrali, nego samo rezultatski pobjedili, a za ostalo molim za tišinu jer stvarno smo vas pojeli sinoc ;)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 nov 2011, 10:37

sinoc arsenal odigrao sasvim solidnu utakmicu al vidi se da bez RVP nije to to u napadu ,izmedju ostalog treba im jedan napadac pod hitno jer on RVP nema zamjene te cisto sumnjam da ce moci izdrzati tempo bez povrede da ga ne ureknem :) , onaj mali Chambrlein me pozitivno iznenadio te bi trebao dobijati malo prostora u premier ligi , utakmica ko utakmica bezveze ocekivao sam vise bar golova , arsenal nesto malo bolji al city je iskoristio iskustvo te jedna kontra je presudila ...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 30 nov 2011, 11:04

Bez Van Persiea Arsenal nije Arsenal.
Sinoć sam malo gledao ,vidio da su odigrali solidno ,ali zna se ko je najvažniji igrač i bez koga se ne može.
@Goldy
Mancini nije nadmudrio Dalglisha ;) Vile su ga pronosale da odnese bod sa Anfielda.
You'll never walk alone.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 30 nov 2011, 13:45

Momci odigrali odlicno, ali kad nece, nece. City nije igrao dobro, a cak mislim da su im nasi momci pokazali kako se gine za dres. Frimpong grize kao razjareni lav, Chamberlain trci ko lud, Koscielny se veoma dobro nosio sa Dzekom....Zao mi je samo sto ne udje onaj sut Parka, da i on procepi. Ostatak ekipe solidan, ali na kraju jedan potez rijesi utakmicu, a napravio ga je Dzeko. Ostaje gorak okus zbog poraza i ispadanja, ali mozemo biti izuzetno zadovoljni sa nasim nadama. Momci su pokazali zelju i karakter i vjerujem da ce dosta njih u buducnosti biti okosnica Arsenalove igre.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 30 nov 2011, 14:41

Steta sto nije Arsenal prosao,drazi su mi od citya,a i bolje je gledati malo djecu kako igraju,ox je bio ponajbolji,mogu reci da vam je dzeko presudio,jbg nije bilo tesko aguero poslati loptu u mrezu nakon dobrog proigravanja dzeke i adama..
Mislim da su vam napadaci losi bili,ipak Rvp je rvp,park i chamakh ga ne mogu nikako zamijeniti.
Frimpong mi se svidio,pogotovo zato sto se posvadjao sa Nasriem poslije utakmice,nek ste prodali Nasria,tj nek je otisao,mogu ga hvaliti koliko hoce,ali po meni lik preslabo igra u Cityu,osim prve 1 il 2 utakmice nista nije pokazao.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 30 nov 2011, 16:34

Narin je napisao/la:jbg nije bilo tesko aguero poslati loptu u mrezu nakon dobrog proigravanja dzeke i adama..
Pitaj Toresa jel tesko.... i Silvu koji je promasio na asistenciju Dzeke protiv poola istu situaciju.... i lulica i dzeku sto su protiv francuza fulali ovakve situacije i promasili EURO...ziceri su najvazniji element fudbala-PRESUDAN....
Ako pogodis ovakve lagane zicere pobjednik si, ako ih promasis onda ti samo preostaje luzersko kukanje u stilu, 'nismo imali srece', ili 'nema fudbalske pravde' ili 'nadigrali smo ih, ali smo izgubili' ili 'ocitali smo im lekciju, ali smo nesrecno izgubili' :idea: :idea: :idea:
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 30 nov 2011, 17:16

Pravom napadacu nebi trebalo biti tesko ono realizovati,naravno svakom se omakne da ponekad promasi,ali nekima se to desava precesto,ali sa Aguerom u ovakvoj formi bilo bi suludo ocekivati bilo sta drugacije osim pogotka u onoj situaciji,tako da je ono za njega rutina bila,nekad je i za torresa to bila rutina,ali sada je njemu udarac sa 2 metra tesko pogoditi.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 30 nov 2011, 18:08

Njih su djeca razvalila, ne prva ekipa Arsenala. Da je kojim slučajem RvP igr'o sinoć, siguran sam da bi sa petardom bili ispraćeni kući. Al' eto, ima sledeća tekma ,za tri kola, igra se na Eastlandsu ,ako se ne varam, vidjećemo ko će tu pobjediti. 8-)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 30 nov 2011, 18:36

Theo whoo?? :D
slika

Walcottu negine klupa :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 30 nov 2011, 18:41

Profesor je napisao/la:Theo whoo?? :D
slika

Walcottu negine klupa :mrgreen:
Proglašen je igračem utakmice. :)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 30 nov 2011, 18:46

Kad vidim ove momke (Ox, Ryo, Jack, Aaron, Frimpong...), kakav samo potencijal imaju, nije me strah za buducnost Arsenala. Samo se nadam, da nece stopama Cesca i Nasria.

edit*
Reakcija kapitena nakon promasaja kraMpe Chamakha
slika
slika

da je nase gore list, ebavo bi mu sve po spisku... :lol:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 30 nov 2011, 18:55

Profesor je napisao/la:Kad vidim ove momke (Ox, Ryo, Jack, Aaron, Frimpong...), kakav samo potencijal imaju, nije me strah za buducnost Arsenala. Samo se nadam, da nece stopama Cesca i Nasria.
Ja ne vjerujem da će ova generacija Arsenala ići kud. Većinom su sve sami Englezi. :) Ima tu još 2 dragulja i jedan već izgradjeni igrač, Henri Lansbury. Njega bih volio dugo, dugo godina gledati u dresu Arsenala, meni se pravo svidja njegova igra. :) 2 dragulja su Nico Yennaris i Chuks Aneke ,i oni su na pragu prve ekipe. :)

PS. Moussa Sow viče Arsenu "dodji i uzmi me". :mrgreen: Ne bi me čudilo da dodje ja na zimu ja naljeto. :) Biće vjerovatno il' Chamakh za Sowa il' ca. 14/15 milja eurića.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 30 nov 2011, 21:23

a je l' oxu prirodna pozicija krilo desno ? trebalo bi ga stvarno počet koristit, momak je ipak igro' protiv ekipe city-a nije to bio neki tim iz 5. engleske lige.
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 30 nov 2011, 21:47

nedim1993 je napisao/la:a je l' oxu prirodna pozicija krilo desno ? trebalo bi ga stvarno počet koristit, momak je ipak igro' protiv ekipe city-a nije to bio neki tim iz 5. engleske lige.
On može igrati desno krilo i iza napadača (ili dvojce napadača). Momak je na jednoj od tekmi za U21 repku Engleske dao 3 gola ,u pobjedi od 3:0, a pri tome je kod svakog od njih sve sam uradio, a tek mu je 18 godina, znači može igrati i za U 19. :mrgreen: Ja, ja, pa vi vidite. :D

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 30 nov 2011, 21:59

mislim da cete se slozit samnom kada kazem da ce Ox biti najbolji igrac engleske,mozda,svih vremena ako ovako nastavi i da ga zaobidju povrede, sa 18 godin valjao je one citijeve k'o budale

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 30 nov 2011, 22:08

Ova tema je uvijek zračila nadnaravnom pozitivnošću koja nasmije čovjeka od srca. Da nema Bosca ovdje i Megamona, tema bi se komotno mogla preimenovati u Paranormal activity, samo vi vidite ono što čitav svijet ne vidi.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 30 nov 2011, 22:15

Rizah je napisao/la:Ova tema je uvijek zračila nadnaravnom pozitivnošću koja nasmije čovjeka od srca. Da nema Bosca ovdje i Megamona, tema bi se komotno mogla preimenovati u Paranormal activity, samo vi vidite ono što čitav svijet ne vidi.
Bravo hodza :mrgreen:
“You talkin’ to me?”

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 30 nov 2011, 22:17

Rizah je napisao/la:Ova tema je uvijek zračila nadnaravnom pozitivnošću koja nasmije čovjeka od srca. Da nema Bosca ovdje i Megamona, tema bi se komotno mogla preimenovati u Paranormal activity, samo vi vidite ono što čitav svijet ne vidi.
dobro bosco je vjecito pesimista, ali malo se tema smirila sto se tice ludih komentara otkako nema paje, nema njegovih ludosti, ili su bas rijetke i uvijek mi vrate osmijeh na lice

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 30 nov 2011, 22:28

Ma on očekuje da kažeš da će to biti Henderson, pusti ga ba. :mrgreen:

Pred Chamberlainom je budućnost i ako se bude razvij'o ovako brzo, što da ne. Sa 17 godina je bio ponajbolji igrač i glavna karika S'hamptona, sa 18 već najbolji igrač U21 reprezentacije (a da mješunge protiv Citya ne spominjem :lol: ), vjerovatno će sa 19 dobiti poziv da putuje na Euro i ko zna, vidjećemo. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.