FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel Sanel Jahic ponikao u zelji? Da li ce zeljo dobit sta para ako ode u wigan kao sto je bio sa slucaj sa vladavicem kada je velez dobio procenat od njegovog transfera u red bull
nece po tom mehanizmu ali hoce po drugom klubovi u kojima je igrac nastupao do 23 godine imaju 5% transfera a on je kod nas bio dvije ili tri godine uglavnom uzecemo vise para za njega nego kad je prodan iz Zeljeadn_sah je napisao/la:Jel Sanel Jahic ponikao u zelji? Da li ce zeljo dobit sta para ako ode u wigan kao sto je bio sa slucaj sa vladavicem kada je velez dobio procenat od njegovog transfera u red bull
Nije ponikao, ali je igrao od 20-22/23 nemogu se sjetit tacnoadn_sah je napisao/la:Jel Sanel Jahic ponikao u zelji?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ponikao je negdje u FrancuskojSeyo_TM je napisao/la:Nije ponikao, ali je igrao od 20-22/23 nemogu se sjetit tacnoadn_sah je napisao/la:Jel Sanel Jahic ponikao u zelji?
Baždarević ga posl'o ŽELJI dok je bio trener drugog tima Sochoauxa. Inače, tu je i Ljuboju trenir'o kad je ovaj baš bio talenat.
Rođen je u Strasbourgu gdje je i proš'o mlađe slekcije.
Rođen je u Strasbourgu gdje je i proš'o mlađe slekcije.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
U potpunosti se slazem sa tobom,ZELJO mora da bude na prvom mjestu pa sve onda ostalo.čamac je napisao/la:Izo se samo solidariše (ako, nije ništa sigurno) sa preostalim dvojcem jer su raja. Ima tu i treći, ali je on trenutno zadovoljan karijerom svog sina. Helem nejse, ko god je doš'o u Upravu da gura djete, nek ide jeb.aji ga.Old tawn je napisao/la:Mislim da Izo nema veze sa tim,Izo ima sina 23 su mu godine, mislim da je fudbal zadnji put zaigrao prosle godine na nekom terminu,a za Zeljkovica ne znam.
Koga nema bez njega se moze

PONOSNO I HRABRO
-
- Kontakt:
Zeljo u Fojnici http://www.****
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
e jel ozbiljno
hwala za informaciju,ali znamo odawno

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
3:0 vodimo
kerla, kovacevic i treci je dao momak koji je na probi
5:2
popovic jedan i kerla autogol, krenulo ga
...eh i guso nam je stao malo na go 
kerla, kovacevic i treci je dao momak koji je na probi
5:2
popovic jedan i kerla autogol, krenulo ga

- TheManiacs
- Kontakt:
Pratim na justin tv ima livestream iz fojnice...TheManiacs je napisao/la:odakle ti informacije??
- bistrikboy
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Pratim na justin tv ima livestream iz fojnice...TheManiacs je napisao/la:odakle ti informacije??

Joj Dzoke jes' neofiran

4-1 Mehic 5-2 Popovic,a treci gol je dao Menalo igrac na probi

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- TheManiacs
- Kontakt:
hahah a nije.Beze su me banovali nije zasluzeno Bogami Et Al Staces! od sad cu najvise,mislim skoro uvjek biti na ovoj temi Fkzeljeznicar! e brate imas link taj sa justina.tv
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
HHAHAHHAHATheManiacs je napisao/la:hahah a nije.Beze su me banovali nije zasluzeno Bogami Et Al Staces! od sad cu najvise,mislim skoro uvjek biti na ovoj temi Fkzeljeznicar! e brate imas link taj sa justina.tv
ne mogu da vjerujem! Hvala uljepso si mi dan!
Zasluzeno su te banovali....cuj zeljo muslimanski klub...i ostala prica nacionalisticka...
- eliminator
- Kontakt:
treba tebe zauvijek banovatTheManiacs je napisao/la:hahah a nije.Beze su me banovali nije zasluzeno Bogami Et Al Staces! od sad cu najvise,mislim skoro uvjek biti na ovoj temi Fkzeljeznicar! e brate imas link taj sa justina.tv
- TheManiacs
- Kontakt:
Stat ti je klocu jedan mrtvi,TEbe treba da banuju..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- eliminator
- Kontakt:
net huliganTheManiacs je napisao/la:Stat ti je klocu jedan mrtvi,TEbe treba da banuju..

molio bih administraciju da ga banuju
- partibrejker1921
- Kontakt:
5-2 dobili. Strijelci : Kerla, Svraka, Menela, Mehić i Popović. Nisu loše igrali mada su primili dva gola, drugi je bio s 30 metara, Gušo je samo pogledom ispravio. Mali koji je zabio je '89 godište i pričao je nešto s Đurbuzovićem poslije utakmice jer je valjao one naše kao djecu. Zove se Almir Topalović mislim.
Biće uskoro izvještaj sa fotografijama na fk.zeljeznicar.com
Biće uskoro izvještaj sa fotografijama na fk.zeljeznicar.com
-
- Kontakt:
http://www.**** pobjeda plavih 5:2
- bistrikboy
- Kontakt:
20.8.2009 navršavaju se 4 godine od tragicne i prerane smrti naseg druga sa tribine Anera Kasapovica Buaza!
Avgust 2005. godine. Nakon utakmice Čelik - Željezničar policija ZE-DO Kantona sprovodi navijače Želje do mjesta gdje su bila parkirana njihova privatna vozila i autobusi. Jedan navijač pogođen je tvrdim predmetom u glavu i grupa navijača mu pomaže. Grupa zaostaje a policajci ih tjeraju da požure, na šta jedan navijač odgovara da je srčani bolesnik i da ne može ići brže. Policajci ga obaraju i udaraju nogama i pendrecima. Na putu kući, negdje oko Rajlovca, taj navijač doživljava infarkt i umire na putu do bolnice. Kasnija obdukcija potvrdit će udaranje a stručni nalaz ljekara pokazuje da je infarkt izazvan udarcima i pretjeranim uzbuđenjem navijača. Taj navijač zvao se ANER KASAPOVIĆ zvani BUAZ, najbolji među nama, čovjek koga niko nikada nije vidio namrštenog, čovjek sa vječitim osmijehom na licu. Aner je imao samo 26 godina. Za njegovu smrt, ili bolje reći UBISTVO, niko nije odgovarao. Mi ga nikada nećemo zaboraviti, a nećemo ni njegove dželate...
A.C.A.B.
Kad stane srce tvoje i Bog ti sklopi oči, zakucat ce bar jos jednom i s neba ce za te doci!
http://themaniacs.org/tm87/vijesti/1-ma ... -buaz.html
Avgust 2005. godine. Nakon utakmice Čelik - Željezničar policija ZE-DO Kantona sprovodi navijače Želje do mjesta gdje su bila parkirana njihova privatna vozila i autobusi. Jedan navijač pogođen je tvrdim predmetom u glavu i grupa navijača mu pomaže. Grupa zaostaje a policajci ih tjeraju da požure, na šta jedan navijač odgovara da je srčani bolesnik i da ne može ići brže. Policajci ga obaraju i udaraju nogama i pendrecima. Na putu kući, negdje oko Rajlovca, taj navijač doživljava infarkt i umire na putu do bolnice. Kasnija obdukcija potvrdit će udaranje a stručni nalaz ljekara pokazuje da je infarkt izazvan udarcima i pretjeranim uzbuđenjem navijača. Taj navijač zvao se ANER KASAPOVIĆ zvani BUAZ, najbolji među nama, čovjek koga niko nikada nije vidio namrštenog, čovjek sa vječitim osmijehom na licu. Aner je imao samo 26 godina. Za njegovu smrt, ili bolje reći UBISTVO, niko nije odgovarao. Mi ga nikada nećemo zaboraviti, a nećemo ni njegove dželate...
A.C.A.B.
Kad stane srce tvoje i Bog ti sklopi oči, zakucat ce bar jos jednom i s neba ce za te doci!
http://themaniacs.org/tm87/vijesti/1-ma ... -buaz.html
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: ZeljeznicarUberAlles, zeljooo13 i 32 gosta.