Dzeko igrac utakmice,valjda to sve govori.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
i to je moguce..mislim da nema menadzera da zna bit kloc ko on..veceras opet dokazao..izvede kolarova u 30. min..covjek se izgubioZOI84 je napisao/la:Ovo je od inata MancinijuAllAbout je napisao/la:ne znam sta ga ovoliko motivise..nes ste ovu malu spoominjali..ko zna
Bitno je zato da Zabaleta igraAllAbout je napisao/la:i to je moguce..mislim da nema menadzera da zna bit kloc ko on..veceras opet dokazao..izvede kolarova u 30. min..covjek se izgubioZOI84 je napisao/la:Ovo je od inata MancinijuAllAbout je napisao/la:ne znam sta ga ovoliko motivise..nes ste ovu malu spoominjali..ko zna
kolarov se povrijedio pri zagrijavanju, rekao prvo komentator, pa rekao i mancini...AllAbout je napisao/la:i to je moguce..mislim da nema menadzera da zna bit kloc ko on..veceras opet dokazao..izvede kolarova u 30. min..covjek se izgubioZOI84 je napisao/la:Ovo je od inata MancinijuAllAbout je napisao/la:ne znam sta ga ovoliko motivise..nes ste ovu malu spoominjali..ko zna
Nije Zabaleta poveo lopte prema protivničkom golu od junioraAllAbout je napisao/la:ako xavi nije imao pogresan pas od juniora..onda zabaleta nije dobro centrirao loptu od juniora..
Aferim, momčino!amertiger je napisao/la:[youtube][/youtube]
A Dzeko Amru (ne znam jesu li zvaljava, ali eto).harishp je napisao/la:Poluasistencija Dzeke sa pozicije libera.Mancini opet te u usta zvaljava.
sta misli adil rami o ovome i francuzi .armin dju je napisao/la:Jos je davno Osim (Amar) govorio da je DzekO bezopasan kad prima lopte okenut ledjima prema golu,
Il' misli da je izuzetak koji potvrđuje pravilo, il' se Osim Jr. grdno prevario, al pošto je čika Amar za neke dečke ovdje nepogrješivi onda ćemo se samo blagoavenija je napisao/la:sta misli adil rami o ovome i francuzi .armin dju je napisao/la:Jos je davno Osim (Amar) govorio da je DzekO bezopasan kad prima lopte okenut ledjima prema golu,
pa vidio si sta je bio kad ju je gurno ispred sebe... a sam znas da smo izveli prekid iznenada na brzinuavenija je napisao/la:sta misli adil rami o ovome i francuzi .armin dju je napisao/la:Jos je davno Osim (Amar) govorio da je DzekO bezopasan kad prima lopte okenut ledjima prema golu,
armin dju je napisao/la:Jos je davno Osim (Amar) govorio da je DzekO bezopasan kad prima lopte okenut ledjima prema golu, to uspori i njega i akciju i njegov najveci problem je okrenuti se prema golu tj. gurnuti loptu ispred sebe, ali zato kad to uradi...... bude zmijUga loMa
Pa Amar Osim je i promovisao Dzeku iz juniorskog u prvi sastav Željezničara, frajer je bukvalno prvi Džekin trener koji je prepoznao njegov talenat, a vi se ovdje nesto smijete i pisete neke gluposti protiv Osima.skyisthelimit je napisao/la:armin dju je napisao/la:Jos je davno Osim (Amar) govorio da je DzekO bezopasan kad prima lopte okenut ledjima prema golu, to uspori i njega i akciju i njegov najveci problem je okrenuti se prema golu tj. gurnuti loptu ispred sebe, ali zato kad to uradi...... bude zmijUga loMa
govorio da je bezopasanSva sreca pa Edinova karijera nije od njega ovisila
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, hurem, napapijri1987, sagitarius, zeljooo13, Zglavkar i 59 gostiju.