Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

TeaM87
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la TeaM87 » 29 nov 2011, 22:42

Kraj

Zasluzena pobjeda, odlicna igra veceras, sve cestitke nasim igracima :D

:arrow:
FKŽ !

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 29 nov 2011, 22:43

Još jedna u nizu od sjajnih utakmica, sve pohvale, nadam se da nije ozbiljnija povreda Lucasa.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 29 nov 2011, 22:43

Momci hvala za divnu noć! 8-)

Dominacija nad plavcima se nastavlja! Odgovorno tvrdim da su Coates i Hendo najbolje odigrali.
YNWA

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 nov 2011, 22:46

Cestitke na zasluzenoj pobjedi , eto kad vec niste u Ligi Prvaka i kad neigrate cetvrtkom u Euro ligi
Mozete uzeti taj jedan trofej koji ce vas odvesti u Europsku ligu 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 29 nov 2011, 22:50

Sjajna partija zaista,čitava ekipa na nivou.Među najboljim Bellamy,Henderson i Coates 8-) .Polufinale nije mala stvar,a aBd i titula će biti tu sa ovakvom igrom i pristupom.Naplatili smo im za oba Manchestera i ne iskorištene prilike.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 29 nov 2011, 22:53

Samo ovako nastaviti.. :D
FKŽ !

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 29 nov 2011, 22:54

Pa zar je moguće da smo i mi nekog pobjedili u drugom poluvremenu? :o
Zaista hvala momcima na odličnoj predstavi noćas i hvala im što su me učinili ponosnim, a još više što sam sada glavni lafac u raji :D
Napokon, nakon šest dugih godina nalazimo se u polufinalu Carling cupa. Ostali su još Cardiff, City, Liverpoola i vjerovatno United ( koji je opet pomažen od strane FA i jedini igra utakmicu sutra :lol: ).
Zaista je svaki igrač odradio odlično svoj posao, a ono što mene posebno fascinira je naša odbrana. Zaista King ima slatkih muka u odbrani, imamo dva odlična desna beka, tri odlična štopera i nažalost samo jednog odličnog lijevog beka.
Veza je bila priča sama za sebe, ali je 90% posla odradio Lucas, koji je izlaskom iz igre, ostavio veliku prazninu iza sebe. Vidjelo se, njegovim prinudnim izlaskom ostala je velika rupa u sredini i tek tada je Cheslea počeo igrati.
Maxi, šta reći za tog čovjeka. Pojma nema o fudbalu, ali voli Chelsea :lol:
Carrol, Hendo i Bellamy su večeras bili najbolji na terenu, ali ipak Bellamy pobjeđuje u utrci za igrača utakmice. Kakav pas Hende za Bellamyija a ovaj za Maxija, dok je Carrol gradio trojicu igrača i izborio loptu.
Šteta za promašeni penal, inače bi dobio čistu 10.
Nema igrača noćas da je odigrao loše, osim Maxija :lol:

Hvala i Kingu i navijačima. Još prije 10 dana je izjavio nemojte kupovati karte na za utakmicu, ali njih je opet došlo 4 000 do 5 000 i opet su nadglasali plastične navijače.

Zaista mi je žao što se sa foruma povukao onaj dosadni navijač Chelseija sa avatarom Ibiševića, ne mogu da se sjetim nicka :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 nov 2011, 22:54

ocekivana pobjeda sad bi volio da city dobijemo u polufinalu.
You are someone else I am still right here

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 29 nov 2011, 22:56

fera je napisao/la:ocekivana pobjeda sad bi volio da city dobijemo u polufinalu.
Je l' to hoćete nas za finale? :D
Kako se Rizo nećeš Vitu4ala sjećat? :mrgreen:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 nov 2011, 22:58

Ode Mujo u mornare tj. ode Maxi u Chelsea. :mrgreen:

Bravurozna pobjeda na SB-u opet.Šteta što češće ne igramo sa Chelseaom jer Kenny zna zašto. :lol:

Šalu na stranu.Odlična partija Liverpoolovih igrača.Jedina mrlja večeras je promašeni penal Carrolla al' nakon ove pobjede i to će biti zaboravljeno.Chelsea je imao 3 dobre prilike.Onaj šut glavom Lukakua u sudijskoj nadoknadi 1.poluvremena,zatim tu je bila i ona prečka Maloude al' mislim da ni on sam ne zna kako je uradio loptu te onaj pokušaj glavom Torresa kada je Reina odlično odbranio.Cijela ekipa je odradila izuzetno dobar pos'o.Reina se definitivno popravio.U zadnjih par mečeva kada je bio kapiten je odradio sjajan pos'o.I večeras je bio sjajan iako je imao samo jednu pravu intervenciju (pomenutu gore).Odbrana je djelovala besprijekorno.Prvenstveno me je oduševio Coates i po meni večeras je samo potvrdio klasu i to da će definitivno izrasti u sjajnog igrača.Kelly,Carra i Enrique su ostali u sjeni Coatesa al' i oni su odradili dosta posla.

U veznom redu Lucas je opet odigra maestralnu partiju.Zaista me oduševljava iz meča u meč.Ne mogu da vjerujem da je izrastao u ovako dobrog igrača. :shock: Spearing sasvim solidan s obzirom da nije dugo ni igrao.Nažalost zbog povrede Lucasa (nije da sam pesimist al' ono izgleda gadno siguran sam da će pauzirati minimalno mjesec-dva :( ) sigurno da će Spearing u narednim mečevima biti starter te zajedno sa Adamom držati vezni red Liverpoola.Maxi je dosta napada usporio al' kako da mu čovjek zamjeri kad je opet zabio gol Chelseau. :mrgreen: Henderson je odigrao dosta dosta dobru partiju.Možda i najbolju otakako je došao u Liverpool.Iskreno se nadam da je ovo znak da se oslobodio pritiska i da će od sada igrati sve bolje i bolje.

Carroll je promašio penal al' se zato dosta trudio.Iskreno mišljenja sam da se on ne uklapa u sistem igre koji Kenny preferira "Pass and move" tako da sam sve skeptičniji po pitanju njegovog uspjeha u Liverpoolu.Bellamy me oduševio naprosto.Večeras je bio izuzetno pokretljiv i pogotovo u 1.poluvremenu veliki broj napada L'poola je išao upravo preko njega.Uz sve to upisao je i 2 asistencije.

Dakle u narednoj rundi ako se ne varam protivnik je City koji je pobjedio Arsenala sa 0:1 i to kakvim golom.:mrgreen: Zanima me hoće li L'pool konačno igrati kući ? :?

Sada u ligi naredni protivnik je Fulham al' ima još vremena do te utakmice tako da...

P.S. Ona povreda Lucasa zaista izgleda gadno.Napis'o sam gore već da očekujem (nadam se da griješim) bar mjesec-dva pauze i to možda u ključnom periodu u ligi.Velika šteta,zaista. :(
FK Pjetlovi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 nov 2011, 22:59

Lijepo smo igrali večeras, možda neočekivano lako došli do prolaza. Henderson fenomenalno odigrao, kakvu je samo loptu poslao kod prvog gola, drago mi je zbog njega. Također Coates kvalitetno odigrao, bez grešaka i smireno, napredak u odnosu na prošle utakmice. Nadam se da ćemo dobiti Cardiff u polufinalu, da bar tu jednu tekmu odmorimo, a da sa nekim jačim igramo tek finale. Maxi polako taba sebi stazu ka SB-u :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 nov 2011, 23:03

aferim, aferim
nema potpisa

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 29 nov 2011, 23:04

Mislim da je i ova utakmica dokazala koliko smo kvalitetni po lijevoj strani kada igraju Enrique i Bellamy, nije da imam nešto protiv Downinga, al' Bellamy od sada pa nadalje mora početi utakmice. Downinga prebaciti na desnoj strani, Suarez u napadu, Adam i Hendo centralni vezni, Lucas naravno zadnji vezni, ukoliko dođe do ozbiljnije povrede Lucasa (Bože pomozi), onda će najvjerovatnije Spearing zauzeti njegovu poziciju. Odbrana se zna, kako treba izgledati. Četiri teške utakmice u Carling Cupu, četiri gostujuće, vrijeme je da i mi imamo malo sreće, nadam se da ćemo izvući Carrdif. :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 29 nov 2011, 23:07

Virtu4l je napisao/la:slika
@Rizo,mislimo li na istog?
Slika sa nase teme od doticnog,a sta reci:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Liverpool mi uljepsao ovaj ruzan dan.
Zasluzena pobjeda i potpuno razbijen Chelsea,nigdje ih nije bilo.Pohvalio bi kolektivno branjenje koje je itekako doslo do izrazaja i pressing na sredini terena.
Traveling Kop kao i nasi igraci ocitao lekciju plasticarima,a Torres dozivljava da mu se zvizdi na "vlastitom" terenu :lol: ,bolje nije ni zasluzio.
Iako mnogi smatraju ovo takmicenje nebitnim,drago mi je sto su svi u klubu to shvatili ozbiljno jer nama trofej treba(da se post prekine) pa makar u tzv. Micky Mouse kupu,a da smo ispali bilo bi nam dosadno :) samo u EPL i F.A. kupu(kojeg isto treba napast).

P.S. Nadam se da ova pobjeda nije donjela i gubitak Lucasa,mnogo nam znaci,a to ko nevidi...
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 29 nov 2011, 23:11, ukupno mijenjano 4 puta.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 29 nov 2011, 23:07

glatka i zasluzena pobjeda..
carrolla haman nece (mada je penal loshe izveo) ...al' zna on svoj pos'o,uskoro ce i on proradit'
aa coates je odigrao za 11-ku,sigurno da imamo u sledecih 10 godina vrhunskog stopera,zemlja igrac
zao mi samo sto bellamy ga nije zabio,zasluzio je to.. ;)
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 29 nov 2011, 23:08

Thunderstruck je napisao/la:
fera je napisao/la:ocekivana pobjeda sad bi volio da city dobijemo u polufinalu.
Je l' to hoćete nas za finale? :D
Kako se Rizo nećeš Vitu4ala sjećat? :mrgreen:
Ma daj nama Cardiff, da i mi jednom imamo lahkog protivnika a neka se ovi iz Manchestera međusobno obračunaju ;)
Ma jarane zaboravio sam kako se zove, pobjegao čovjek sa foruma na vrijeme :mrgreen:

Mašallah, puna nam tema noćas, mogli bi i halvu napraviti :lol: Žrijeb je sutra, odmah nakon završetka utakmice posljednje utakmice. Za one koji ne znaju, a vidim da ih ima,igraju se dvije utakmice u polufinalu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 nov 2011, 23:12

reds_forever je napisao/la:Nemam rijeci za vecerasnju tekmu i inace za ove zadnje 3 utakmice...Kolika samo borbenost igraca, stalozenost...sve laf do lafa :D
Također. Nema se ništa više reći. Odlično smo odigrali, ISKORISTILI stopostotne šanse i zasluženo pobjedili. Dakle, nije bilo lošeg igrača na terenu. Coates i Carragher su odličan tandem. Staviti Coatesa i Carru ili Aggera i Škrtel je ista stvar, izgleda da Carri odgovara Coates pa igra ovako dobro. Svaka čast Kennyju, svaka čast timu, svaka čast njegovim pomoćnicima, SVAKA ČAST NAVIJAČIMA kojih je bilo šest puta manje nego navijača Chelseaja. Nadam se da povreda Lucasa neće biti ozbiljnije priroda. Uostalom, niko ne zna u čemu je hajr... :)

Nadam se da će sreća (i FA) biti na našoj strani i dati nam Cardiff u polufinalu. Mislim da je izvlačenje u subotu na Sky Sports Newsu, oko 12-13h...

COME ON YOU MIGHTY REDS! YNWA
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 29 nov 2011, 23:14

Utakmica se može opisati na jedan jedini način ...

Craig Bellamy !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 29 nov 2011, 23:15

Kad bi se trebao opravit' Gerrard ?
FKŽ !

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 29 nov 2011, 23:16

Samo da čestitam ovdje normalnoj raji, a ne onim što bi voljeli da slome noge Lampardu i Mati jer se Lucas sam povrijedio. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.