Nacelnik pravi 3 panonsko jezero kako ja jucer procita

Neka ,nek j*be mater sebi vise !
Sinoc lezim 2 sata i razmisljam o tim protestima ,pa cak i kontam da pokrenem sve to .. Al kome ? Ovdje procita neki post ima 100-200 ljudi koji zive za Slobodu ,da organizujem pa da dodje 20 ljudi ? Pokret "Revolt" je u ogranku SDP-a (vecina njih ,makar 75% PROVJERENO) ,ne mozes se njima obratiti (a ima ih mnogo) i da oni skandiraju Džasminu? Naravno ,naravno .. Koga onda da kontaktiram da dodje na te proteste ? Idemo redom ,stare fudbalere ,kosarkase ,rukometase Doci ce neki ,neki nece sigurno .. Navijace ,doci ce tih nekih 100-200 ljudi koji zive za slobodu. Politicare ? Ma sanse nema ,samo se mozes potruditi da im posaljes poziv i odje*ace te u skoku .. Iskreno mislim da ima ljudi koji bi dosli kad bi se to kvalitetno organizovalo ,kad bi se u medijima malo pojavili nek nas podrze .. I opet se bojim toga KO CE DOCI? Oce li imati efekta ikakvog ili ce samo biti blamaza kao prije 2-3 mjeseca kad sam dosao na "proteste" i vidjeo 20.ak ljudi? I sad zapitam sam sebe dok ovo pisem imali sve ovo smisla? Ako neko ima ideju da se nesto organizuje ,(krivo mi sto moram preko foruma pisati o ovome jer je po meni cista glupost ,j*bo vise i internet al kad nemam gdje) ako neko ima ideju neku kako bi se to moglo uciniti ,moze i PP a mozete i ovdje napisati ,samo bez gluposti ! Ja sam jedan od tih 100-200 ljudi koji zive za Slobodu ,pred nosom mi stadion ,gledam s prozora svaki dan kako se "gradi" sjeverna tribina ,kako treniraju i srce me zaboli svaki dan kad skontam na kojem smo nivou .. Ovo je posljednje od mene sto cu pokusati nesto napraviti (u ovom smislu ,protesti i to) ,ako nista valja se upoznati bolje sa ekipom s A tribine ,meze ,rakija i prozivanje u kojoj god ligi bili ta ce ekipa biti uz Klub

3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.