Ma jbo forum, ko da i ja gledam kako pisem svaki puta...ali, eto, onako usput, moze koristi...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa ja ,sad se mora i lijepo pisati ,odma po džepu udaresarajlija89 je napisao/la:![]()
![]()
Ma jbo forum, ko da i ja gledam kako pisem svaki puta...ali, eto, onako usput, moze koristi...
Naravno,sa njom picimo na terminu,najjaca lopta za salu sto sam igrao sa njom.Puma je napisao/la:Mitre mamu yebo![]()
SelectDevil je napisao/la:Naravno,sa njom picimo na terminu,najjaca lopta za salu sto sam igrao sa njom.Puma je napisao/la:Mitre mamu yebo![]()
![]()
Očevi bili fudbaleri moždaPuma je napisao/la:Meni je isto select najdraza bila, merak je bilo opaliti po toj lopti
evo jedno ultralagano, da ne zabusavam: Koja je poveznica izmedju brace Wright-Phillips i brace Ayew ?
Svi su crnciPuma je napisao/la:Meni je isto select najdraza bila, merak je bilo opaliti po toj lopti
evo jedno ultralagano, da ne zabusavam: Koja je poveznica izmedju brace Wright-Phillips i brace Ayew ?
Devil je napisao/la:Onaj Norvezanin pivot al' jbs mu kevu ne znam kako se zove.
edit:jel' Mirhol ?
Forlan.Adinjo je napisao/la:Tri generacije ove familije su osvojile Copa America.
Ime te familije...?
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 62 gosta.