Polako idemo tamo gdje nam je i mjesto.
Video nije nešto, nije uhvaćen "čitav jug" al uskuro će biti kvalitetniji klipovi kao i slike s balonima, bakljama, papirima itd.
[youtube][/youtube]
Svaka cast za brojnost! Vrijeme je da se vratite gdje i pripadate, u Prvu ligu Federacije!SiouxLukavac je napisao/la:Vratila se stara raja na jug, danas navijanje za 10.
Polako idemo tamo gdje nam je i mjesto.
Video nije nešto, nije uhvaćen "čitav jug" al uskuro će biti kvalitetniji klipovi kao i slike s balonima, bakljama, papirima itd.
[youtube][/youtube]

ja bas podjo pitati zna li neko nesto o tome ja kako sam cuo u subotu u 13h utakmica FK Radnički-FK Željezničar.SiouxLukavac je napisao/la:Kako se priča po Lukavcu, u subotu bi se trebala odigrati prijateljska utakmica između Radničkog i Željezničara, povodom rođendana Radničkog.
hvala na info za tekmu,ali sam mislio onako na promjene da li ce doci koje pojacanje tj. da li su vec koga potpisali iako je mozda rano o tome vec govoriti,da li je neko vec napustio timSiouxLukavac je napisao/la:Piše se da je provjerena informacija.
A što se tiče igrača, ja mislim da će igrati oni što su igrali protiv Mramora, samo što se u tim vraća Mirza Bekrić (Giga) i ne znam da li će Tomić moći igrati s obzirom da je prije nekoliko dana imao saobraćajnu nesreću.
Huko je trebao ići na operaciju koljena ali će odigrati utakmicu pa poslije operacija.
VozdraLudLo 4 je napisao/la:Vozdra Lukavcani,zna li neko od vas koliko je KM ulaz prekosutra ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.