Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
jao kad bi Howard dosao ma mislim da bi bilo to to sto se tice lige titula 100% , al eto bar se nadati sto da ne 

Ljudi jel nas chat isad aktivan, u mene se bookmarks izbrisao pa nemam link.
Idemo se spremit za NBA, ajmo budjenje za navijace Bullsa!
Za Bullse je dobro sto nijedan nas igrac nije otisao preko bare i da su strpljivo cekali kraj lockouta.
Lamar Odom samo sto je potpisao za Besiktas mora odmah nazad u USA.

Idemo se spremit za NBA, ajmo budjenje za navijace Bullsa!

Za Bullse je dobro sto nijedan nas igrac nije otisao preko bare i da su strpljivo cekali kraj lockouta.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Ljudi jel nas chat isad aktivan, u mene se bookmarks izbrisao pa nemam link.![]()
Idemo se spremit za NBA, ajmo budjenje za navijace Bullsa!![]()
nemam ni ja link, ali napravit cemo mi to polahko

Vidim bob spominje Howarda

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Giallorossi
- Kontakt:
Zar nije chat uklet koliko se ja sjecam ?BIHfan je napisao/la:Ljudi jel nas chat isad aktivan, u mene se bookmarks izbrisao pa nemam link.![]()

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma kakvi ba uklet kad sezonu nismo uzeli prosle godine
... na kraju krajeva imali smo najbolji rekord u NBA 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Eeeee imam ja link za nas chat: http://xat.com/BullsBIH" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa sta je ovo danas, sve samo dobre vijesti ... Celik razvaljuje Travnik u Travniku i evo sad citam ovdje da je/ce lock-out biti gotov uskoro?! ...
pa nemoze bolje od toga.
Pa sta je ovo danas, sve samo dobre vijesti ... Celik razvaljuje Travnik u Travniku i evo sad citam ovdje da je/ce lock-out biti gotov uskoro?! ...
pa nemoze bolje od toga.

Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
With full details of the pending labor agreement distributed to players and teams, the Tribune's report that Rose is in line to an increased maximum contract extension has been confirmed. By virtue of winning a Most Valuable Player award on his rookie contract, Rose "is eligible to receive a maximum contract that provides for a starting salary of up to 30 percent of the salary cap."
With a salary cap expected near $58 million, Rose's extension will start at $17.4 million as opposed to $14.5 million under terms of the old CBA. With 7.5 percent raises, Rose is looking at a five-year deal worth between $100 and $101 million. That's roughly $17 million more over the life of the deal than he would've made.
With a salary cap expected near $58 million, Rose's extension will start at $17.4 million as opposed to $14.5 million under terms of the old CBA. With 7.5 percent raises, Rose is looking at a five-year deal worth between $100 and $101 million. That's roughly $17 million more over the life of the deal than he would've made.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Znaci za 5 godina ce zaradit 100 miliona dolara.SaltCityAttack je napisao/la:With full details of the pending labor agreement distributed to players and teams, the Tribune's report that Rose is in line to an increased maximum contract extension has been confirmed. By virtue of winning a Most Valuable Player award on his rookie contract, Rose "is eligible to receive a maximum contract that provides for a starting salary of up to 30 percent of the salary cap."
Neg jel se to salary cap povecao il se meni pricinjava, bio je 56 milion?

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
da izgleda da se povecao 2m
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako stvari stoje, ako ne budemo nasli adekvatno pojacanje na poziciji SG, to jeste igraca koji moze iskreirati sam sut, onda ce na toj poziciji starter biti C.J Watson, a kao drugi play spominje se T.J Ford koji bi bio iza Rosa ...naravno sve je to u drgom planu, jer jos uvjek smo zagrijani za Richardsona ili Cartera...po meni nekako ova opcija sa Watsonom i nije losa...nije neki suter, ali moze on iskreirati nesto....samo meni to ne uljeva neku nadu, jer mogli smo sa njim igrati i u playoffu, a to nam nije donosilo nekog rezultata....Carter po meni bi bio odlican, jer jos uvjek je opasan ofanzivno, istina ne toliko, ali kazem moze zabiti 15p, a nama i ne treba vise, a uz to moze sam sebi izgraditi sut i zna pogoditi tricu to nam je potrebno
Darko kaze da Carter i nije ono sto bi mi zeljeli i ja mu svakakov jerujem, jer on to najbolje zna ipak pratio ga je citavu sezonu...ebiga ja ipak znam iz utkamica protiv Bullsa za Orlando da nas je on ubijao sa svihs trana zadnje 2-3 sezone...ebiga, ako nas nije Howard ubijao, onda je to bio on hahhahaha...ma dobro ebiga dovest ga za djaba i nije losa opcija, ali kao sto kaze darko ako se sredi malo u glavi....vidjet cemo ipak sta ce biti od svega, samo ne zelim neki glupi trade, ali dao bi bilo sta samo da dovedemo OJ Mayo, ali naravno najmanje od svega sto bi dao to je Asik od ovih mladjih koje bi oni sigurno trazili
Darko kaze da Carter i nije ono sto bi mi zeljeli i ja mu svakakov jerujem, jer on to najbolje zna ipak pratio ga je citavu sezonu...ebiga ja ipak znam iz utkamica protiv Bullsa za Orlando da nas je on ubijao sa svihs trana zadnje 2-3 sezone...ebiga, ako nas nije Howard ubijao, onda je to bio on hahhahaha...ma dobro ebiga dovest ga za djaba i nije losa opcija, ali kao sto kaze darko ako se sredi malo u glavi....vidjet cemo ipak sta ce biti od svega, samo ne zelim neki glupi trade, ali dao bi bilo sta samo da dovedemo OJ Mayo, ali naravno najmanje od svega sto bi dao to je Asik od ovih mladjih koje bi oni sigurno trazili
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
gdje ste ljudi. Konacno da je i ovaj cirkus od lockout-a zavrsen. Nadam se dobroj sezoni bullsa i da ce dovesti par kvalitetni free agenata i onda juris na titulu

Pozz svima
)

Pozz svima

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- Giallorossi
- Kontakt:
Salt brate ja nisam upoznat dobro sa ugovorima nasih igraca,pa me zanima jel Bogans free agent trenutno ili je on prosle godine potpiso 2-godisnji ugovor ? 
A to,da bi Watson igro SG bi po meni bio nevidjeni promasaj,dobro znam ija,da zna on nekad bljesnut al to nije to jednostavno,vidjeli smo prosle godine u playoffu,bio odron teski,Rose igro po 45 min..Bolje,da Bogans igra na dvici nego on kad nemozemo potpisat nikoga drugog

A to,da bi Watson igro SG bi po meni bio nevidjeni promasaj,dobro znam ija,da zna on nekad bljesnut al to nije to jednostavno,vidjeli smo prosle godine u playoffu,bio odron teski,Rose igro po 45 min..Bolje,da Bogans igra na dvici nego on kad nemozemo potpisat nikoga drugog

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Donnie Darko
- Kontakt:
Thomas, Butler i Scal su jedini free agenti u Bullsima. sto bi valjda znacilo da Bogans ima jos jednu godinu pod ugovorom.
Ove godine necu gledat Denga kako ga Thibs sili 40 minuta po tekmi, sad je tu Jimmy Butler.
Kako bi volio da dodje T-Mac, stvarno ne kontam kako im prednost ima Carter ispred Tracy-a. Jos ce T-Mac trazit manji ugovor.

Kako bi volio da dodje T-Mac, stvarno ne kontam kako im prednost ima Carter ispred Tracy-a. Jos ce T-Mac trazit manji ugovor.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mi imamo opciju dali da ga produzimo ili ne...vjerovatno cemo ga ostaviti...do nas je ako zelimo neko veliko ime u tradu, onda vjerovatno njega necemo ostaviti.... uglavnom vidjet cemo sta ce biti od togaDonnie Darko je napisao/la:Thomas, Butler i Scal su jedini free agenti u Bullsima. sto bi valjda znacilo da Bogans ima jos jednu godinu pod ugovorom.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Roy, Blejzersi i Bullsi poceli pregovore, kao Blejzersi ga se "odricu" zbog povreda a i sljedece godine je free agent, Oden pregovara sa Niksima
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- adriano_leite
- Kontakt:
Portland ce vjerovatno amnestirati Roya, ali nema sanse da Royu ugovor istice sljedece sezone, mislim da on ima ugovor na jos 3 4 godine. Bullsi su zainteresovani za Roya, kao i pola lige. Za Bullse je sigurnija opcija Vince ili T-Mac, jer Roy nece za male pare sigurno doci, a ako i ono malo od njegovih koljena otkaze, onda najebase Bullsi kao i sa Boozerom. Nesto ne znam da li ce Bullsi amnestirati Boozera, jer cini mi se da je ta opcija otvorena, negdje sam procitao.TaRgEt_ je napisao/la:Roy, Blejzersi i Bullsi poceli pregovore, kao Blejzersi ga se "odricu" zbog povreda a i sljedece godine je free agent, Oden pregovara sa Niksima
Oden je restricted free agent, te su Blazzersi rekli da ce mecirati svaku ponudu za njega, a pocetna je cini mi se 8 miliona, sto svakako NYK tesko mogu nadvisiti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Gdje mi je dema? Pozelio sam cuti koju od njega. 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
e brate dema je tu samo citam,imao sam dosta problema tako da sam slabo pratio ove strajkace.BIHfan je napisao/la:Gdje mi je dema? Pozelio sam cuti koju od njega.
Vidim pise se o bolnoj rani prve petorke.Carter i TMac mogu samo na klupu opet fali bek suter starter,tu treba neko ko moze igrat dobru odbranu i rokat trice nista drugo ne treba.Ta prica iskreirat sam sebi sut je suvisna,jer Rose ce vec dat loptu i izgradit situaciju samo tad treba te suteve pogadjat i to je to.Moja zelja je Affalo iz Denvera.
Howard se spominje ali tesko je to dobit a i da ne ispadne da navijaci Bullsa svake sezone o nekom super trade pricaju pa nis ne bude.
Pozelio sam NBA bice zanimljivo Rose ce bit jos bolji,s obzirom na Noah i Booz s povredama ova kraca sezona bi mogla dobro doc.
Ma brate i ja bi Affala rado uzeo, al njega ce Denver sigurno opet potpisat nazalost. Inace kad bi on dosao ja bi odmah nas cilj stavio osvajanje titule, ovako sam zadovoljan Finalem NBA lige.dema je napisao/la:e brate dema je tu samo citam,imao sam dosta problema tako da sam slabo pratio ove strajkace.BIHfan je napisao/la:Gdje mi je dema? Pozelio sam cuti koju od njega.
Vidim pise se o bolnoj rani prve petorke.Carter i TMac mogu samo na klupu opet fali bek suter starter,tu treba neko ko moze igrat dobru odbranu i rokat trice nista drugo ne treba.Ta prica iskreirat sam sebi sut je suvisna,jer Rose ce vec dat loptu i izgradit situaciju samo tad treba te suteve pogadjat i to je to.Moja zelja je Affalo iz Denvera.
Howard se spominje ali tesko je to dobit a i da ne ispadne da navijaci Bullsa svake sezone o nekom super trade pricaju pa nis ne bude.
Pozelio sam NBA bice zanimljivo Rose ce bit jos bolji,s obzirom na Noah i Booz s povredama ova kraca sezona bi mogla dobro doc.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.