Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 28 nov 2011, 21:37

Malo promjene nije na odmet. Uskoro će biti i u crvenom dresu. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 28 nov 2011, 21:44

@Arnelinho
Sastav koji če manje više biti sutra ,možda jedino da će benayoun započeti pošto wenger danas pričo da zaslužuje igrati mnogo više nego što je slučaj bio dosad,imaju i one slike sa treninga na kojima nema recimo van persija,vermaelena,ramseya,songa,artete,walcotta, što znači da na jih sutra wenger ne računa(nek se i oni odmore :) )
Arsenal4EverGunner je napisao/la:Sto se mene tice nek' izgubimo samo nek se odmorere igraci koji su igrali zadnjih 5-6 utakmica ;) ,tako da mi je svejedno za sutra !! :D
Meni baš suprotno,mislim da je sutrašnja utakmica veoma važna za nas prije svega zbog eventualne borbe za neki trofej,jer ako prosjemo city u polufinalu smo gdje se igraju 2 utakmice i imamo velike šanse za eventualno finale i trofej
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 nov 2011, 22:07

Santos:
“I have to say that I’m very happy here and hope to stay here for a long time. I came here to win titles and be victorious, and I’m sure I can achieve that here.”
Vrlo dobro Andre, vrlo dobro. 8-)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 nov 2011, 22:23

Nek se Clichy ugleda na njega 8-) , govorili su da smo pali s konja na magarca i da Andre nije bolji od Gaela kad ono obrnuto, mi s magarca na konja. :D

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 nov 2011, 22:25

Bosco je napisao/la:Nek se Clichy ugleda na njega 8-) , govorili su da smo pali s konja na magarca i da Andre nije bolji od Gaela kad ono obrnuto, mi s magarca na konja. :D
dje ces bolan tako pricat,andre je dvije klase ispod Clichya ;)
Rođen s tobom da budem

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 nov 2011, 22:27

Eto vam anketa @Monolog vam posl'o. :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 nov 2011, 22:27

Taj sam. :mrgreen:

I dalje mislim da je Clichy bolji igrač, al' ovaj Santos se uklopio u igru Arsenala k'o da je sve vrijeme u Londonu, a ne tek par mjeseci. :mrgreen: Moram priznati da Arsenal (trenutno) i ne izgleda loše kada je lijeva strana u pitanju (Santos odličan u ofanzivi, a u defanzivi je poput Clichyja). No, ostaje nam da vidimo kako će to izgledati do kraja sezone.

Also, neko mi je posl'o ovo u vezi ankete, samo sam ja dodao jednu stavku. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 nov 2011, 22:29

Monolog je napisao/la:Taj sam. :mrgreen:

I dalje mislim da je Clichy bolji igrač, al' ovaj Santos se uklopio u igru Arsenala k'o da je sve vrijeme u Londonu, a ne tek par mjeseci. :mrgreen: Moram priznati da Arsenal (trenutno) i ne izgleda loše kada je lijeva strana u pitanju (Santos odličan u ofanzivi, a u defanzivi je poput Clichyja). No, ostaje nam da vidimo kako će to izgledati do kraja sezone.

Also, neko mi je posl'o ovo u vezi ankete, samo sam ja dodao jednu stavku. :mrgreen:
Nevalja anketa,nema Miyachia,ponovo pravi :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 nov 2011, 22:29

Arnelinho je napisao/la:Eto vam anketa @Monolog vam posl'o. :lol:
Ti si 100% glaso za onu čelenku, ja ne znam za koga bi, za njega, Santosa ili za Robina rodila ga mama zdravog. :D

Miyaichi je stigo prošle godine još. :P Valja anketa.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 nov 2011, 22:31

Bosco je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Eto vam anketa @Monolog vam posl'o. :lol:
Ti si 100% glaso za onu čelenku, ja ne znam za koga bi, za njega, Santosa ili za Robina rodila ga mama zdravog. :D

Miyaichi je stigo prošle godine još. :P Valja anketa.
:lol: Vidi, kad zna. :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 nov 2011, 22:35

Ja Clichya takodje smatram dobrim igračem, al' sam od početka (dosljedno) znao da Wenger zna šta kupuje. Dovoljno mi je bilo da sam ga (Andrea) gled'o u repci Brazila (u Turskoj i nisam mor'o). :mrgreen:

Sad, ko je bolji ? Da je Clichy kojim slučajem otiš'o u Liverpool ,ja United (ne'a šanse) rek'o bi' da je on, ovak' teško. :D

Dobra su obojca, samo je razlika da je Santos sad naš (a oduvijek sam volio Gaelovu ratobornost, no sada i ne).

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 28 nov 2011, 23:10

Trasu deremo guzove. 8-)
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 nov 2011, 13:29

Ako sam uspio zapamtiti, kako piše mirror skauti Arsenala su prisustvovali na tekmi Koln-M'Gladbach. Navodno gledali su Podolskog (a nije da nisu mogli i Reusa, pa i Nordveita, sjeća li ga se ko ? :lol: ).

I kao ,Podolski bi mog'o (zar opet ? ) stići u Arsenal, a odšteta bi bila ca. 20 miliona funti. Ipak, Reusova ekipa je pobjedila (nije ni on dao gol, čak nije ni asistir'o ,pa stoga vjerujem da su skauti tekmu napustili razočarani).

Al' sve u svemu mislim da se Podolski na osnovu dosadašnjih partija dovodi u vezu sa Arsenalom ,a ne baš (isključivo) radi zadnje partije, jer (tekst) kaže:
Gunners scouts watched the Cologne star in their defeat to Borussia Monchengladbach on Friday, which confirms the 26-year-old is firmly on Wenger's radar as he looks to strengthen his forward line.
(u medjuvremenu sam se potrudio naći tekst)

Kako i rekoh, Reus je takodje jedna od opcije, al' ja ga iskreno ne bih volio vidjeti u Arsenalu. Od njemačkih igrača mislim da bi se Podolski uklopio (sličan igrač Robinu), Gotze, jer mislim da bi se uklopio u svaki tim na svijetu i one Turčine, jer su oni mentalitetom nekak' najbliži Arsenalu (odnosno Barceloni)- Khedira, Ozil, Shahin, Ekici itd.

Na toj tekmi je igr'o i treći igrač, koji se veže za Arsenal. Riječ je o Patricku Herrmannu. 20-godišnje desno krilo. Ima vrlo solidnu statistiku, u 14 nastupa je zabilježio 5 asistencija i 3 gola (poredjena radi, saigrač mu, Reus ima u 16 nastupa 11 golova i 4 asistencije).

Za sada kao kandidati za desno krilo (zamjenu Walcottu ili možda čak Walcott u napad ) su Gotze, Reus, Herrmann i Torje. Kad bi mene Wenger pit'o odma' bih k'o iz topa rek'o Mario Gotze, a ne bih bio nezadovoljan da dodje i neko od preostale trojce (iako bih od te trojce najradije Torjea vidio u Arsenalu).

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 29 nov 2011, 14:22

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja se s ovim rijecima naseg kapitena apsolutno slazem da Arteta odradjuje odlican posao na sredini.

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news" onclick="window.open(this.href);return false;

Ato se tice Torje-a definitivno ga nece Wenger angazovati u januaru mozda na ljeto. Ali ga prate skauti arsenala.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 29 nov 2011, 18:05

Bosco pitanje za tebe pošto si ti dao ovo čudo od linka :mrgreen: na svakom kanalu mi ovo izbacuje kao pogrešku
Vaš ulazni sadržaj ne može biti otvoren.:
VLC nije u stanju otvoriti MRL 'http://89.212.25.107:8080/stream/?chann ... p=7HURYC2T'. Za pojedinosti pogledajte zapisnik.
znal ko šta je ? :mrgreen:
Vođa zna.

_Arsenalovac_
Kontakt:

Post Postao/la _Arsenalovac_ » 29 nov 2011, 18:43

nedim1993 je napisao/la:Bosco pitanje za tebe pošto si ti dao ovo čudo od linka :mrgreen: na svakom kanalu mi ovo izbacuje kao pogrešku
VLC nije u stanju otvoriti MRL 'http://89.212.25.107:8080/stream/?chann ... p=7HURYC2T'. Za pojedinosti pogledajte zapisnik.
I kod mene je isti problem.Na početku je bilo odlično, kasnije je počelo da koči, a sada neće nikako :) .

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 nov 2011, 18:59

_Arsenalovac_ je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:Bosco pitanje za tebe pošto si ti dao ovo čudo od linka :mrgreen: na svakom kanalu mi ovo izbacuje kao pogrešku
I kod mene je isti problem.Na početku je bilo odlično, kasnije je počelo da koči, a sada neće nikako :) .
nema više i kod mene je ista situacija :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

_Arsenalovac_
Kontakt:

Post Postao/la _Arsenalovac_ » 29 nov 2011, 19:10

Carlo je napisao/la:
_Arsenalovac_ je napisao/la:
nema više i kod mene je ista situacija :mrgreen:
Jest dugo i bilo :mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 nov 2011, 19:13

Jbg drugovi ukinuše nam ono...ako se nadje sta novo ja cu vam javit, uglavnom pratim ima li šta novo. Sad se opet moramo patit sa streamovima. :evil:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 29 nov 2011, 19:28

------------------Fabianski--------------------------
Yennaris----Koscienly-------Miquel-----Vermalen
------------------Frimpong--------------------------
----------Coquelin---------------Benayoun---------
Aco-----------------Park-----------Gervinho-------
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.