Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Malo promjene nije na odmet. Uskoro će biti i u crvenom dresu. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- guuners_4ever
- Kontakt:
@Arnelinho
Sastav koji če manje više biti sutra ,možda jedino da će benayoun započeti pošto wenger danas pričo da zaslužuje igrati mnogo više nego što je slučaj bio dosad,imaju i one slike sa treninga na kojima nema recimo van persija,vermaelena,ramseya,songa,artete,walcotta, što znači da na jih sutra wenger ne računa(nek se i oni odmore
)
Sastav koji če manje više biti sutra ,možda jedino da će benayoun započeti pošto wenger danas pričo da zaslužuje igrati mnogo više nego što je slučaj bio dosad,imaju i one slike sa treninga na kojima nema recimo van persija,vermaelena,ramseya,songa,artete,walcotta, što znači da na jih sutra wenger ne računa(nek se i oni odmore
Meni baš suprotno,mislim da je sutrašnja utakmica veoma važna za nas prije svega zbog eventualne borbe za neki trofej,jer ako prosjemo city u polufinalu smo gdje se igraju 2 utakmice i imamo velike šanse za eventualno finale i trofejArsenal4EverGunner je napisao/la:Sto se mene tice nek' izgubimo samo nek se odmorere igraci koji su igrali zadnjih 5-6 utakmica,tako da mi je svejedno za sutra !!
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
Santos:

Vrlo dobro Andre, vrlo dobro.“I have to say that I’m very happy here and hope to stay here for a long time. I came here to win titles and be victorious, and I’m sure I can achieve that here.”
Nek se Clichy ugleda na njega
, govorili su da smo pali s konja na magarca i da Andre nije bolji od Gaela kad ono obrnuto, mi s magarca na konja. 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
dje ces bolan tako pricat,andre je dvije klase ispod ClichyaBosco je napisao/la:Nek se Clichy ugleda na njega, govorili su da smo pali s konja na magarca i da Andre nije bolji od Gaela kad ono obrnuto, mi s magarca na konja.
Rođen s tobom da budem
Eto vam anketa @Monolog vam posl'o. 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Taj sam.
I dalje mislim da je Clichy bolji igrač, al' ovaj Santos se uklopio u igru Arsenala k'o da je sve vrijeme u Londonu, a ne tek par mjeseci.
Moram priznati da Arsenal (trenutno) i ne izgleda loše kada je lijeva strana u pitanju (Santos odličan u ofanzivi, a u defanzivi je poput Clichyja). No, ostaje nam da vidimo kako će to izgledati do kraja sezone.
Also, neko mi je posl'o ovo u vezi ankete, samo sam ja dodao jednu stavku.
I dalje mislim da je Clichy bolji igrač, al' ovaj Santos se uklopio u igru Arsenala k'o da je sve vrijeme u Londonu, a ne tek par mjeseci.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nevalja anketa,nema Miyachia,ponovo praviMonolog je napisao/la:Taj sam.![]()
I dalje mislim da je Clichy bolji igrač, al' ovaj Santos se uklopio u igru Arsenala k'o da je sve vrijeme u Londonu, a ne tek par mjeseci.Moram priznati da Arsenal (trenutno) i ne izgleda loše kada je lijeva strana u pitanju (Santos odličan u ofanzivi, a u defanzivi je poput Clichyja). No, ostaje nam da vidimo kako će to izgledati do kraja sezone.
Rođen s tobom da budem
Ti si 100% glaso za onu čelenku, ja ne znam za koga bi, za njega, Santosa ili za Robina rodila ga mama zdravog.Arnelinho je napisao/la:Eto vam anketa @Monolog vam posl'o.
Miyaichi je stigo prošle godine još.
Bosco je napisao/la:Ti si 100% glaso za onu čelenku, ja ne znam za koga bi, za njega, Santosa ili za Robina rodila ga mama zdravog.Arnelinho je napisao/la:Eto vam anketa @Monolog vam posl'o.
Miyaichi je stigo prošle godine još.Valja anketa.
Ja Clichya takodje smatram dobrim igračem, al' sam od početka (dosljedno) znao da Wenger zna šta kupuje. Dovoljno mi je bilo da sam ga (Andrea) gled'o u repci Brazila (u Turskoj i nisam mor'o).
Sad, ko je bolji ? Da je Clichy kojim slučajem otiš'o u Liverpool ,ja United (ne'a šanse) rek'o bi' da je on, ovak' teško.
Dobra su obojca, samo je razlika da je Santos sad naš (a oduvijek sam volio Gaelovu ratobornost, no sada i ne).
Sad, ko je bolji ? Da je Clichy kojim slučajem otiš'o u Liverpool ,ja United (ne'a šanse) rek'o bi' da je on, ovak' teško.
Dobra su obojca, samo je razlika da je Santos sad naš (a oduvijek sam volio Gaelovu ratobornost, no sada i ne).
Trasu deremo guzove. 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Ako sam uspio zapamtiti, kako piše mirror skauti Arsenala su prisustvovali na tekmi Koln-M'Gladbach. Navodno gledali su Podolskog (a nije da nisu mogli i Reusa, pa i Nordveita, sjeća li ga se ko ?
).
I kao ,Podolski bi mog'o (zar opet ? ) stići u Arsenal, a odšteta bi bila ca. 20 miliona funti. Ipak, Reusova ekipa je pobjedila (nije ni on dao gol, čak nije ni asistir'o ,pa stoga vjerujem da su skauti tekmu napustili razočarani).
Al' sve u svemu mislim da se Podolski na osnovu dosadašnjih partija dovodi u vezu sa Arsenalom ,a ne baš (isključivo) radi zadnje partije, jer (tekst) kaže:
Kako i rekoh, Reus je takodje jedna od opcije, al' ja ga iskreno ne bih volio vidjeti u Arsenalu. Od njemačkih igrača mislim da bi se Podolski uklopio (sličan igrač Robinu), Gotze, jer mislim da bi se uklopio u svaki tim na svijetu i one Turčine, jer su oni mentalitetom nekak' najbliži Arsenalu (odnosno Barceloni)- Khedira, Ozil, Shahin, Ekici itd.
Na toj tekmi je igr'o i treći igrač, koji se veže za Arsenal. Riječ je o Patricku Herrmannu. 20-godišnje desno krilo. Ima vrlo solidnu statistiku, u 14 nastupa je zabilježio 5 asistencija i 3 gola (poredjena radi, saigrač mu, Reus ima u 16 nastupa 11 golova i 4 asistencije).
Za sada kao kandidati za desno krilo (zamjenu Walcottu ili možda čak Walcott u napad ) su Gotze, Reus, Herrmann i Torje. Kad bi mene Wenger pit'o odma' bih k'o iz topa rek'o Mario Gotze, a ne bih bio nezadovoljan da dodje i neko od preostale trojce (iako bih od te trojce najradije Torjea vidio u Arsenalu).
I kao ,Podolski bi mog'o (zar opet ? ) stići u Arsenal, a odšteta bi bila ca. 20 miliona funti. Ipak, Reusova ekipa je pobjedila (nije ni on dao gol, čak nije ni asistir'o ,pa stoga vjerujem da su skauti tekmu napustili razočarani).
Al' sve u svemu mislim da se Podolski na osnovu dosadašnjih partija dovodi u vezu sa Arsenalom ,a ne baš (isključivo) radi zadnje partije, jer (tekst) kaže:
(u medjuvremenu sam se potrudio naći tekst)Gunners scouts watched the Cologne star in their defeat to Borussia Monchengladbach on Friday, which confirms the 26-year-old is firmly on Wenger's radar as he looks to strengthen his forward line.
Kako i rekoh, Reus je takodje jedna od opcije, al' ja ga iskreno ne bih volio vidjeti u Arsenalu. Od njemačkih igrača mislim da bi se Podolski uklopio (sličan igrač Robinu), Gotze, jer mislim da bi se uklopio u svaki tim na svijetu i one Turčine, jer su oni mentalitetom nekak' najbliži Arsenalu (odnosno Barceloni)- Khedira, Ozil, Shahin, Ekici itd.
Na toj tekmi je igr'o i treći igrač, koji se veže za Arsenal. Riječ je o Patricku Herrmannu. 20-godišnje desno krilo. Ima vrlo solidnu statistiku, u 14 nastupa je zabilježio 5 asistencija i 3 gola (poredjena radi, saigrač mu, Reus ima u 16 nastupa 11 golova i 4 asistencije).
Za sada kao kandidati za desno krilo (zamjenu Walcottu ili možda čak Walcott u napad ) su Gotze, Reus, Herrmann i Torje. Kad bi mene Wenger pit'o odma' bih k'o iz topa rek'o Mario Gotze, a ne bih bio nezadovoljan da dodje i neko od preostale trojce (iako bih od te trojce najradije Torjea vidio u Arsenalu).
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja se s ovim rijecima naseg kapitena apsolutno slazem da Arteta odradjuje odlican posao na sredini.
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news" onclick="window.open(this.href);return false;
Ato se tice Torje-a definitivno ga nece Wenger angazovati u januaru mozda na ljeto. Ali ga prate skauti arsenala.
Ja se s ovim rijecima naseg kapitena apsolutno slazem da Arteta odradjuje odlican posao na sredini.
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news" onclick="window.open(this.href);return false;
Ato se tice Torje-a definitivno ga nece Wenger angazovati u januaru mozda na ljeto. Ali ga prate skauti arsenala.
Bosco pitanje za tebe pošto si ti dao ovo čudo od linka
na svakom kanalu mi ovo izbacuje kao pogrešku
Vaš ulazni sadržaj ne može biti otvoren.:
VLC nije u stanju otvoriti MRL 'http://89.212.25.107:8080/stream/?chann ... p=7HURYC2T'. Za pojedinosti pogledajte zapisnik.
znal ko šta je ?
VLC nije u stanju otvoriti MRL 'http://89.212.25.107:8080/stream/?chann ... p=7HURYC2T'. Za pojedinosti pogledajte zapisnik.
znal ko šta je ?
Vođa zna.
-
_Arsenalovac_
- Kontakt:
I kod mene je isti problem.Na početku je bilo odlično, kasnije je počelo da koči, a sada neće nikakonedim1993 je napisao/la:Bosco pitanje za tebe pošto si ti dao ovo čudo od linkana svakom kanalu mi ovo izbacuje kao pogrešku
znal ko šta je ?
nema više i kod mene je ista situacija_Arsenalovac_ je napisao/la:I kod mene je isti problem.Na početku je bilo odlično, kasnije je počelo da koči, a sada neće nikakonedim1993 je napisao/la:Bosco pitanje za tebe pošto si ti dao ovo čudo od linkana svakom kanalu mi ovo izbacuje kao pogrešku
znal ko šta je ?.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
_Arsenalovac_
- Kontakt:
Jest dugo i biloCarlo je napisao/la:nema više i kod mene je ista situacija_Arsenalovac_ je napisao/la:I kod mene je isti problem.Na početku je bilo odlično, kasnije je počelo da koči, a sada neće nikakonedim1993 je napisao/la:Bosco pitanje za tebe pošto si ti dao ovo čudo od linkana svakom kanalu mi ovo izbacuje kao pogrešku
znal ko šta je ?.
Jbg drugovi ukinuše nam ono...ako se nadje sta novo ja cu vam javit, uglavnom pratim ima li šta novo. Sad se opet moramo patit sa streamovima. 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
------------------Fabianski--------------------------
Yennaris----Koscienly-------Miquel-----Vermalen
------------------Frimpong--------------------------
----------Coquelin---------------Benayoun---------
Aco-----------------Park-----------Gervinho-------
Yennaris----Koscienly-------Miquel-----Vermalen
------------------Frimpong--------------------------
----------Coquelin---------------Benayoun---------
Aco-----------------Park-----------Gervinho-------
Rođen s tobom da budem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.