Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

STEVIE
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la STEVIE » 27 nov 2011, 21:45

harishp je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:meni se cini da bi ovaj "babAitata" mogao biti dupli nick nekoga... lahko se prepozna stil pisanja ;)
KGB-Monolog ti je vec u par navrata napisao ko je.
Ali sad je otac na dva nacina. :mrgreen:
nisam to vidio, al' predpostavljam tko je :)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2011, 21:50

Monolog je napisao/la:@Šaban,
Zaboravio je staviti cika... 8-)
Sabo je ma koliko zvucao ''grubo''u dosta navrata bio u pravu.
Sad sto istina zna da zaboli,to je druga stvar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 27 nov 2011, 22:16

Oxygen je napisao/la:
baboitata je napisao/la: Da, a ja cu dobiti 20 miliona na lottu....O onome sto ce biti otom potom, a ti se prijavi da zemjenis baba Vandu pa da prorices buducnost, mozda se i oparis.
Realnost je da Begovic sjedi na klupi zbog toga sto je u poslednje vrijeme primao levatske golove koje golman koji pretenduje da brani u engleskoj ligi i pogotovu za reprezentaciju svoje zemlje, ne smije da prima. Prosto ko pasulj.
Ti si zelen previše da bi razumio neke stvari,govoriš o 2-3 utakmice i sudiš igraču,pretpostavljam da si i o Casillasu isto mislio kada je primao po 5-6 komada od Zaragoze i sličnih ekipa prije par godina (mada pretpostavljam da si tada imao oko 10 godina).
Nisi utakmicu Stokea pogledao u to sam ubijeđen,a ti paša stani na gol i brani šuteve najboljih igrača na planeti pa pričaj.
Jedan si od najvećih trollova ovog foruma.
Po kojim kriterijumima ti mjeris sto je troll a sto ne? Ako neko deset puta tvrdi da je Begovic dobar golman a neko da nije, ili je troll i jedno i drugo ili nije nijedno. Za mene je Begovic uduvijek bio los, a narocito los mi je postao kada je mutio i nas i Kanada, te totalno (apsolutno) los kada je ucjenjivao...To sa jedne strane a sa druge su sami golmanski kvaliteti koji nisu takvi da bi (po mom misleljenju) bio ispred jednog Hasagica koji nas je vadio "million" puta. Ok mladji je, perspektivniji, ali onda je i Ibrahim Sehic mladji i perspektivniji od njega. A bolji golman. Kako god, dok ne postane standardan u svome timu, mislim da je bespredmetno govoriti o njemu kao prvom golmanu BiH reprezentacije, a poslije cemo vidjeti.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 27 nov 2011, 23:34

baboitata je napisao/la:O cemu ti pricas kakva odbrana...pa sta ima odbrana sa golovima koje je Begovic primio od Portugala. Prvi je bio slobodan udarac sa 30+ metara i lopta je bila plasirana tako da bi je ja odbranio milion posto, ja koji sam branio u zivotu deset minuta kada je galmana ekipe dobio crveni karton a nije bilo zamjena. Drugi gol je udarac opet sa preko 30, Begovic se bacio tek kad se lopte vracala od mreze, peti gol je gledao loptu ko tele u sarena vrata a bilo je potreban samo korak. O cemu mi pricamo kakva odbrana pa ako ce odbrana sve zaustaviti koji moj ce golman uoposte. Golman reprezentacija MORA braniti svaku subotu, dzaba mu ako je rezerva i u Barceloni. prema tome Begovic nije reprezentativac BiH, a kamoli prvi golman.
Odbrana Spahic-Jahic-Zahirovi-Papac. Jedino je Spahic tu utakmicu odigrao (koliko-toliko) dobro. ostala trojica su bili jako losi. Zahirovic je igrao neprirodnu poziciju, Papac bolestan a Jahic nije bio ni 5% onoga sto je bio u Zenici.
Drago mi je sto se Papac vratio u reprezentaciju ali se pokazalo da nije trebao igrati u Portugalu. Vidjelo se da nije spreman za igru.

1. gol, slobodnjak sa 30ak metara. Nasi igraci znaju ko je i sta je C. Ronaldo. Ono ako je bilo plasirano, onda si ti pametan. Sta je tu odbrana kriva? Napravili su faul kada on i nije bio bas potreban. Totalno su neoprezni bili i Spahic i Jahic u toj situaciji.

2. gol, najblizi igrac je bio minimalno 2-3 metra udaljen od Nanija. Tu je ponajvise ispao Zahirovic i Rahimic koji nije bio na svom mjestu. Nani je vec par puta ove sezone postizao pogotke na taj fazon. I tu nema sta da se krivi golmana.

slika

3. gol, ponovno ispala odbrana. Jahic i Spahic ponajvise.

slika

4. gol, odbrana ispala. Totalno se lose postavili i ostavili igraca slobodnog kao pticu.

slika

5. gol, Papac nepotrebno igrao rukom.

slika

A onda se zivi zid jako potrudio da izblokira udarac..

slika

6. gol, igrac ponovno slobodan kao ptica!

slika
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2011, 23:39

Mogli su ovu sesticu onda uzvuci i sa Avdukicem.
Ok svi golovi krivica odbrane ne golmana pa koji klinac onda Pulis mjenja.Sto ne mjenja odbranu a ne golmana.Umoran rece,okopava kukuruz u slobodno vrijeme,sta li.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 28 nov 2011, 00:07

Posto mnogi izgleda umor samo podrazumjevaju onaj fizicki da dodam, da dvije utakmice, kao sto su bile protiv Portugala gdje su utakmice pune emocija i sa velikim ocekivanjima i jos vecim pritiskom se dese u jednom kratkom roku, gdje igrac daje sebe i vise od svog maximuma izgubi onda dolazi do emocijonalnog praznjenja i mentalnog umora koji je mnogo tezi od fizickog umora normalno da ce svaki trener ako ima tu mogucnost takvog jednog igraca malo zastiti dati mu vremena da se sabere i vati u normalu.....
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 nov 2011, 00:13

Asmir je pogriješio i to jako u trenutku kada se odlučio ipak za BiH, a ne za Kanadu.. budala!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 28 nov 2011, 00:18

a uostalom sta, neka malo sorensena nek brani.
nije da mi imamo 1001 vaznu utakmicu za repku u neko skorije vrijeme pa je MUST da brani. sorensen ide na evropsko.

i mislim da je sorensen nagovijestio da bi moglo doc do zamjene izmedju PL i EL
"I'm not sure whether it will be me or Asmir in goal. I suppose it may be a case of roles being reversed, but whether it is me or not, I'm sure the gaffer will have somebody in there more than capable of doing the job."
...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 28 nov 2011, 00:26

harishp je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Sad toliko nije ni bitno za nas ko ce braniti.

Neka Asmir marljivo trenira a do septembra ce vec stati na vrata stoke-a
Ne napisa koje godine.
Vazda je ovdje za ili protiv.Kao sto @Monolog rece ako je neko protiv to su zbog ''ratnih''zasluga u Kanadi i konstantnog prepisavanja po BIH jedno poduze vrijeme.Naravno pojedince yebe zaboravnost ili uopste neupucenost.
Sad sto zabrinjava shjajna forma koja moze potrajati i duze a ne mora.

Septembra 2012

Ako je onaj Barthez mogao 3 godine braniti za United,onda moze i Begovic za Stoke
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 nov 2011, 00:32

Ama k'o što Ivica reče mi smo skloni hvaljenju naših igrača. Kod nas je Sejo zmaj, može komotno igrati u Minhenu, Spahić glavni u Sevilli, kao Džeko u Cityu, Nadarević i Jahić bi mogli igrati u EPL ( :roll: ), Zahirović će otići u neki veliki klub itd. i onda kad se desi 'vako neki belaj onda vičemo "Oj bože ,kako ne igra?" Vjerovatno je do Begovića, ne do Pullisa ili Papeta, da ga bilo ko od njih dvojce mrzi ne bi ga kupio/zvao.

I ja ponekad pretjeram u hvaljenju, al' nauštrb onih koji nas (njih) "ponižuju" ,pa makar zbog svog(tj.njihovog) pesimizma, al' trebate biti realan. Ovde ste govorili da imamo bolje igrače od Rumunije il' Belgije. Imamo al' malo Morgen, a da ne spominjem koliko su oni napredniji u organizacijiskom smislu. Mi smo realno reprezentacija na diobi drugog i trećeg šešira i ovo što momci ostvaruju je za pohvalu.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 nov 2011, 11:52

Sta sve necu procitati na ovom forumu. Ovaj debelokozac baboitata mozak je ostavio na odmoru i dosao da pametuje ovdje.
Kazes golman mora biti standardni svake subote ako hcoe da brani. Ok onda je to Avdukic Asmir jer mi standardnog golmana nemamo.
Dalje, Asmir ce biti prvi golman repke narednih 10 godina jer je klasa na golu, vidjeli smo u Francuskoj i protiv Portugala na Bilinom zasto.
Dalje, ko imalo prati fudbal vidio je ko je kriv za one golove u Portugalu, cuj decko ce braniti Ronaldu slobodnjake, pa idi momcino, u Spaniju neka te Barsa kupi pa brani.
Asmir je to sam davno ovdje rekao, kapacitet za top 4 engleska tima i bit ce tamo, a vi sto ga mrzite cete plakati od zavisti i navijati protiv BH repke, samo da primi gol.

Jadno i pateticno.
Cuva Bog Zelju svog!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 nov 2011, 11:54

harishp je napisao/la:Mogli su ovu sesticu onda uzvuci i sa Avdukicem.
Ok svi golovi krivica odbrane ne golmana pa koji klinac onda Pulis mjenja.Sto ne mjenja odbranu a ne golmana.Umoran rece,okopava kukuruz u slobodno vrijeme,sta li.
Avdukic bi primio 10!
Cuva Bog Zelju svog!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 28 nov 2011, 11:55

Ma Asmir je car legenda.Nakon Kene dobili nekog pametnog momka.Njemu svaka čast.
Fi hajati.
GO Bosno.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 28 nov 2011, 20:20

Asmir je mogao birati za koju će reprezentaciju igrati,izabrao je BiH...i neka je,imamo dobrog golmana.
Osim što je dobar golman,ima još jednu vrlinu,hercegovac je 8-)
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2011, 20:36

mirzza je napisao/la:
Avdukic bi primio 10!
Tako su i Supica omalovazavali i spocitavali mu.
A jasno ko dan da mi proslog baraza nebi ni vidjeli da njega nije bilo.
Ne valja nam posao sto nam je obicaj posrati sve druge reprezentativce i dizali nekog drugog da bi'sami sebi dokazali da nesto na kraju ne stima''Ali opet to na kraju nebi potvrdili.
Asmir je imao sansu da bira igrati sa Kanadom protiv Djevicanskih ostrva,Trinidada i Tobaga,ili Portugala i Francuske.
Veoma tezak izbor.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 28 nov 2011, 20:42

Ja ba,gdje je Nemanja Supic znal neko ?
Lik nas se protiv Belgije i Turske bas izvukao onda a i on je isto srcem branio za repku ;)
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 28 nov 2011, 20:43

amEl_rooB je napisao/la:Ja ba,gdje je Nemanja Supic znal neko ?
Lik nas se protiv Belgije i Turske bas izvukao onda a i on je isto srcem branio za repku ;)
u onom Javoru iz Ivanjice, ja mislim....

edit: ipak vojvodina :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 28 nov 2011, 20:47

harishp je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Avdukic bi primio 10!
Tako su i Supica omalovazavali i spocitavali mu.
A jasno ko dan da mi proslog baraza nebi ni vidjeli da njega nije bilo.
Ne valja nam posao sto nam je obicaj posrati sve druge reprezentativce i dizali nekog drugog da bi'sami sebi dokazali da nesto na kraju ne stima''Ali opet to na kraju nebi potvrdili.
Asmir je imao sansu da bira igrati sa Kanadom protiv Djevicanskih ostrva,Trinidada i Tobaga,ili Portugala i Francuske.
Veoma tezak izbor.
Zar nije suprotno,mi zapravo se.remo po svom,svi uzdižemo naše igrače kada su dobri,a pljujemo odmah pri lošoj igri. Sjećam se Edina,svi su ga pljuvali,da je kloc,da nije za ove lige,a onda se poklope jer ih čovjek demantuje pa dođu i onanišu na njegovoj temi,strašno.
Shvatam da neki u Asmiru traže krivca zbog Portugala,to rade jer su kao i svi razočarani što opet nismo otišli na veliko takmičenje,ali ne žele pogledati istini u oči,a to je da su ljudi kvalitetniji od nas te da bismo izgubili revanš da je i Buffon(ili bilo koji golman extra klase) branio.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 nov 2011, 20:50

harishp je napisao/la: Asmir je imao sansu da bira igrati sa Kanadom protiv Djevicanskih ostrva,Trinidada i Tobaga,ili Portugala i Francuske.
Veoma tezak izbor.
Trebao je Kanadu izabrati, tamo bar nema šonji koji će pljucati po njemu. Doduše, osim ovih naših koji su tamo.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 28 nov 2011, 20:51

Limuntos je napisao/la:
amEl_rooB je napisao/la:Ja ba,gdje je Nemanja Supic znal neko ?
u onom Javoru iz Ivanjice, ja mislim....

edit: ipak vojvodina :mrgreen:
On uopste nije lose branio te kvalifikacije,aa i raja je gotivila Supica sto je njemu dalo dodatni motiv.
Mislim da je Safet trebao zvati Nemanju bar u prijateljskim utakmicama,al ipak kod nas se lahko zaboravljaju dobre stvari koje neko ucini za nas,takav smo narod :roll:

Asmir je mlad,odlican golman i budnost nase repke.
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.