Olimpik Sarajevo

Inkognito
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Inkognito » 27 nov 2011, 20:16

Ono što me zanima jeste gdje nestade Vladavić ?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 nov 2011, 20:19

Inkognito je napisao/la:Ono što me zanima jeste gdje nestade Vladavić ?
Vladavić trenutno odmara u Mostaru, i kako piše jedan site, navodno bi trebao na proljeće obući ponovo Veležov dres...tako piše, e sad jel istina, ne znam..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 nov 2011, 21:03

vladavic potpisuje za prasku slaviju ali ce ga oni poslati u neku svoju filijalu na posudbu.e sad neznam da li ce moci u velez nije iskljuceno :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 27 nov 2011, 21:41

Ne mogu da vjerujem da ljudi danas pričaju o zidu ispred kojeg će stajati ograda i reklame na proljeće. Čudi me da to ljudi ne znaju.

Meni je zanimljivo da niko ne priča o utakmici Olimpic - Široki. Baš me zanima šta bi danas uradili Travnik, Zvijezda, Leotar i mnogi naši klubovi. Izgubili bi glatko i još se izljubili sa Širokim. Bio sam na Otoci danas i ovi iz Olimpica su pokazali obraz. Odigrali pošteno. To treba cijeniti mada će i tu sada "veliki" navijači naći neku manu.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 27 nov 2011, 23:15

Na proljece se podize istocna tribina sa novim sjedecim mjestima /oko 2000/i svecanim lozama iznad u skladu sa
projektom.Ispood depoa GRAS-a graditi ce se pomocni teren sa vjestackom travom bice povezan sa stadionom malim mosticem preko miljacke i time ce se zaokruziti infrastruktura kluba.Ocekuje se kraj radova ljeto naredne godine.
Predvidjeni smo u budjetu Kantona i ako jos ubodemo da izadjemo u Evropu :D :D :D

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 27 nov 2011, 23:39

Na proljece se podize istocna tribina
nije provokacija,ali koji ce vam qurac kad nema 20 gledalaca na stadionu?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 27 nov 2011, 23:50

Dule 078 je napisao/la:
Na proljece se podize istocna tribina
nije provokacija,ali koji ce vam qurac kad nema 20 gledalaca na stadionu?
@Dule, vidi ovako. Kao prvo, da ne bude zabune, Željin sam simpatizer. Olimpic je ozbiljan klub i ja bih ga nazvao "naseljski". Njima je cilj Evropa i jednom će je izboriti siguran sam u to. A Evropu žele igrati na svom stadionu, logično. A, vidi sad ovo. Stadion im se nalazi u najmnogoljudnijoj opštini u gradu. Otoka, a 5 minuta hoda ti treba do Alipašina, Švrakinog, Anexa, Malte, Čengić Vile i tako to. I ja živim u jednom od ovih naselja i kad mogu odem na utakmicu (nije mi daleko, brzo mi prođe vrijeme) i mnogo je takvih. Utakmice nedjeljom za njih mogu biti pun pogodak, jer dosta ljudi ne zna šta da radi tad, pogotovo oko 1-2. I tako se skuplja raja na stadion. Naravno, nisu to navijači, samo obični gledaoci (primjer: Sheriff Tiraspol). Ako Olimpic izbori Evropu, doći će svi gledati Olimpic, vjeruj mi. Tako da mislim da će gradnjom ove tribine itekako nešto postići. Olimpic nikad neće imati navijače kao što imaju Željo ili Sarajevo, ali broj gledalaca se može povećavati. Evo, naprimjer, šta je to dobro donio stadion na Otoci. Mnogo više publike je bilo u ovim utakmicama (danas ja mislim oko 1000-1500), što je za razliku od 50-100 ljudi na Koševu velika razlika. Podržavam Olimpic itekako u ovom što rade i Otoka zaista postaje sportski centar (Vistafon - futsal, Olimpijski bazen, stadion Otoka, nije loše ha?). Eto, Dule, nadam se da ti je malo jasnije.

@Herbion, odakle ti ta info za stadion? Šta će biti sa onim drugim pomoćnim terenom iza džamije?
U mom svijetu važe moja pravila

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 27 nov 2011, 23:58

hvala,jasnije mi je sad,grade tribinu za evropske utakmice,kao i mi
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 28 nov 2011, 00:24

Svakako im treba još jedna tribina da bi imali 3000 stolica na stadionu i mogli na njemu igrati drugu polusezonu. Zato se trenutno gradi i u Prijedoru, Travniku (njima fali još 290 stolica), morat će i u Lukavici, mislim i u Gradišci (postavljanje još stolica na postojeću tribinu), dok za Vrapčiće nisam siguran.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 28 nov 2011, 00:27

gollum je napisao/la:Svakako im treba još jedna tribina da bi imali 3000 stolica na stadionu i mogli na njemu igrati drugu polusezonu. Zato se trenutno gradi i u Prijedoru, Travniku (njima fali još 290 stolica), morat će i u Lukavici, mislim i u Gradišci (postavljanje još stolica na postojeću tribinu), dok za Vrapčiće nisam siguran.
Na stranu svi stadioni, ali ako Olimpic uradi onu tribinu, imat će jedan od ljepših stadiona. A kakav je odnos opštine prema njim, ako ostane Hadžić ili neko njegov iz SDP-a, Olimpic bi u skorije vrijeme mogao imati sve 4 tribine. A vala mjesto im ne može biti ljepše! (Ja mislim da Fulham ima stadion pored rijeke, također :D )
U mom svijetu važe moja pravila

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 28 nov 2011, 00:37

Odlican stadion za mladu repku ;) a i pravo mangupski je bio potez s ovim stolicama :)

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 28 nov 2011, 00:42

Na stranu svi stadioni, ali ako Olimpic uradi onu tribinu, imat će jedan od ljepših stadiona. A kakav je odnos opštine prema njim, ako ostane Hadžić ili neko njegov iz SDP-a, Olimpic bi u skorije vrijeme mogao imati sve 4 tribine. A vala mjesto im ne može biti ljepše! (Ja mislim da Fulham ima stadion pored rijeke, također :D )
Potpuno si upravo, i ovaj me Olimpic pravo podsjeca na Fulham :D :D :D

http://www.google.ba/imgres?q=fulham+st ... 9,r:15,s:0
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 28 nov 2011, 09:54

Odmah pored rijeke stadion ima i Atletico Madrid,samo što rijeku nikako ne možeš vidjeti sa stadiona,osim možda sa najvših tribina :D
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 28 nov 2011, 10:05

Info je provjerena i treba valjda 5000 sjedecih mjesta za evropu.Sadasnji pomocni teren je predvidjen za izgradnju stambeno-poslovnog centra robot komerca a vise njih hotel u vlasnistvu takijana.

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 28 nov 2011, 10:12

TheDinoRules je napisao/la:
gollum je napisao/la:Svakako im treba još jedna tribina da bi imali 3000 stolica na stadionu i mogli na njemu igrati drugu polusezonu. Zato se trenutno gradi i u Prijedoru, Travniku (njima fali još 290 stolica), morat će i u Lukavici, mislim i u Gradišci (postavljanje još stolica na postojeću tribinu), dok za Vrapčiće nisam siguran.
Eh kad im sljedeci put miljacka zasrmdi pred kisu :D svi ce im se gledaoci razbjezat :lol:
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 28 nov 2011, 10:16

Za igranje na svom stadionu uefa trazi valjda minimum 5000 sjedecih mjesta.Drugi pomocni teren je uklonjen i predvidja se gradnja robotovog stambeno-poslonog pristora a vise njih hotel u vlasnistvu italijana.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 28 nov 2011, 10:24

@Herbion, valja li sada Damir???
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 28 nov 2011, 10:34

Ja od svega toga nemam nista a sto cuo to prodao.Damira licno ne poznajem a da klub hoce pomoci je vise nego ocito.Neka nam pozivi 1000 godina.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 28 nov 2011, 10:36

herbion je napisao/la:Ja od svega toga nemam nista a sto cuo to prodao.Damira licno ne poznajem a da klub hoce pomoci je vise nego ocito.Neka nam pozivi 1000 godina.
Nekada ne valja u eter iznositi stavove "rekla-kazala." ;)
Drago mi je da si uvidio o kakvom se vrsnom menadzeru i tehnokrati radi.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Mancini
Kontakt:

Re:Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 28 nov 2011, 13:54

Sa utakmica Olimpica izvještava novinar iz Lukavice za jedne dnevne sarajevske novine pored toliko novinara iz Sarajeva što je i smješno i žalosno a još napiše da je bilo 700 gledalaca!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.