Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la Devil » 27 nov 2011, 19:09

Cist penal,no meni nije jasno kako je levatina uspela ovako da udari loptu. :lol: :roll:
Inace da se primetiti odlican teren na Cika Daci. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 nov 2011, 19:14

Devil je napisao/la:Cist penal,no meni nije jasno kako je levatina uspela ovako da udari loptu. :lol: :roll:
To gostovanje na prolece ne smes da propustis ;) Bice 20.000 ljudi,a ako karte budu trebale tu sam ja. A i nije ti daleko,mozes da prepisas do KG-a.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 nov 2011, 19:25

Tribalian je napisao/la:
Devil je napisao/la:Cist penal,no meni nije jasno kako je levatina uspela ovako da udari loptu. :lol: :roll:
To gostovanje na prolece ne smes da propustis ;) Bice 20.000 ljudi,a ako karte budu trebale tu sam ja. A i nije ti daleko,mozes da prepisas do KG-a.
Ma nikad nije problem za karte,meni se problem nakaniti da odem na gostovanje,idem jedino na ova daleka tipa Karaburma,JNA,Banjica. :mrgreen: :lol:
I znam da cu otici na Vizelj Park sledecu polusezonu,nisam od renoviranja nikako.Cuj Vizelj Park. :lol: :lol:
Bio sam zagrejan za Novi Pazar,al' stavise ga na Veliku Subotu. :(

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 nov 2011, 19:29

Znaci kolega brate ti spadas u onaj deo razmazene beogradske publike :mrgreen: :lol: Ja brate mogu da shvatim da ti je tesko da odes u Nis ili Suboticu,ali brate Kragujevac i Novi Sad pa to je brate cas posla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 nov 2011, 19:31

Tribalian je napisao/la:Znaci kolega brate ti spadas u onaj deo razmazene beogradske publike :mrgreen: :lol: Ja brate mogu da shvatim da ti je tesko da odes u Nis ili Suboticu,ali brate Kragujevac i Novi Sad pa to je brate cas posla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne,ne razmazena beogradska publika ti je ona koja ne dolazi ni na Marakanu kad moze. ;)
Ja sam svoje odradio,ino gostovanja,domaca gostovanja,reprezentacija,sve je to iza mene,mada ko zna nikad ne reci nikad da je gotovo,mozda se kospice/sokovi sezonska zameni sa severnom nikad se ne zna. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2011, 19:33

Iza nas je i predzadnje 14 kolo JSL u kome je postignuto 20 golova,ili nesta preko 2 na utakmici.Ono sto izuzeno cudi je da nije bilo utakmice bez golova. 8-)

OFK-Novi Pazar 3:0
Lepo vreme i temperatura od 17 stepeni privukla me je ponovo na Omladinski stadion.Nazalost to nije uspelo da se uradi sa drugim,pa je na Karaburmi bilo opet svega 500-600 gledalaca. :( :roll:
OFK je leprsavo igrao,rekao bih jedna od najboljih,mozda i najbolja utakmica ovoga proleca.Golovi su padali nakon lepo izradjenih akcija i tri asistencije juce fenomenalnog Simica,te dva gola Osmanagica i jednog Popovica.Lep teren,prijatno vreme za igru i idealni uslovi rekao bih odgovarali su OFKinom stilu igru,sa dosta lopti u dubinu i izbacivanja na krilo a to su oni rutinski znali da kazne.Treba napomenuti da je u 75.minutu u igru usao Sasa Zdjelar kome je to debi sa tek preko 16 godina,pisao sam o njemu davno,veliki talenat srpskog fudbala koji je eto docekao svoje minute u seniorskom timu OFK,sada samo pametnim radom treba nastaviti da se razvija.

Jagodina-Metalac 0:2
U pocetku mi je ovo smrdelo na namestaljku dok nisam odgledao skraceni snimak i moram reci da je Metalac verovatno sve iznenadio igrom.Oko 1000 gledalaca u Palmogradu nikako ne moze biti zadovoljan igrom Jagodine koja je ocajno igrala.Jedna losa utakmica u kojoj je Metalac sa dva "duga" gola razbio Jagodinu je najkraci epilog ovoga meca.Metalac se privukao na bod zaostatka ovom pobedom za Borcem koji ima 8 bodova ali nesreca je sto igraju protiv Partizana sledecu pa ce ostati na tome,ali ne brinu se oni,znaju da ce im to braca vratiti u zadnjem kolu na JNA.

Spartak-BSK 1:0
500 navijaca u Subotici pozdravilo je fudbalere poslednji put u ovoj polusezoni na domacem terenu.U tuznom ozracju jer je pre par dana iznenada umro njihov sekretar Jovan Popov,Spartak je rutinski odigrao ovaj mec i pobedio goste iz Borce sa 1:0 golom Mirica na asistenciju Covica.Pobeda je mogla da bude dosta ubedljivija ali nije se dalo Suboticanima da sa vise golova obraduju svoje navijace,ali oni su zadovoljni i ovom pobedom sa kojom ostaju u trci za vrh tabele i Evropu.

Javor-Smederevo 0:1
A u Ivanjici muk.Nekih 500-600 gledalaca tuzno je napustala stadion u Ivanjici jer su prokockali lepu priliku za novu pobedu.Iako su 80 minuta igrali sa igracem vise zbog crvenog Krcmarevica koji tako nakon sto ga je dobio u kupu protiv Zvezde pre 10 dana,dobija ga i u ligi. :roll:
Dosta losa utakmica,najlosija ovog kola i pobeda Smedereva golom Milosavljevica.

Vosa-Borac 3:1
I Vosa se pobedom oprasta od domace publike.Oko 4000 gledalaca gledalo je skroz suprotna poluvremena,gde je prvo bilo dosta lose,a drugo odlicno od strane Vojvodine.Vosa je u prvom delu slabo pokusavala niti jedna opasna prilika i prilika za intervencijom Milojevica.Ipak Borac je pred kraj prvog dela mogao do gola ali je Damjanovic precku pogodio.
Ipak drugo poluvreme sjajno i Vosa sa tri gola salje Borac nazad kuci,a sebe lansira na poziciju br.3.

Hajduk-Sloboda 1:2
Nisam gledao izvestaj,utakmica danas bila,vidim samo da je Hajduk dao sva tri gola. :lol:

Partizan-Radnicki 3:0
Na temi Partizana

Rad-CZV 1:2
Na temi CZV.

Tabela:
1 " 14 13 0 1 33 5 39
2 Црвена $ 14 10 2 2 27 10 32
3 $ 14 7 6 1 28 9 27
4 $ 1923 14 6 7 1 20 12 25
5 $ " Севојно 14 7 4 3 20 17 25
6 & ? $ 14 5 7 2 13 12 22
7 $ 14 5 4 5 14 13 19
8 & $ 14 6 1 7 17 19 19
9 $ 14 5 3 6 13 18 18
10 $ 14 3 5 6 15 12 14
11 $ 14 4 2 8 9 17 14
12 Јавор 14 4 2 8 8 16 14
13 & 14 3 4 7 8 19 13
14 " Пазар 14 2 4 8 9 24 10
15 & 14 1 5 8 6 20 8
16 ? 14 1 4 9 8 25 7

Sledece kolo:
Smederevo-Hajduk
BSK-Javor
Borac-Spartak
CZV-Vosa
Radnicki-Rad
Metalac-Partizan
Novi Pazar-Jagodina
Sloboda-OFK

Na zalost ne znam ko prenosi Zvezdu,trebalo bi da bude na Prvoj ne vezano to sto smo suspendovani,ako je tako onda ce ici tri direktna prenos,a nazalost niti jedna utakmica u Bg,izuzimajuci ovu BSK-Javor.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 04 dec 2011, 20:33

" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2011, 20:37

Oj jbm ti zivot,kad' sad nisam umro. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 dec 2011, 21:44

Zavrsena je jos prosle sedmice Prva liga,a nisam postavljao nista tako da cu sada samo ukratko,neda mi se pisati duzi post.
1 $ (") 17 10 3 4 24 15 33
2 $ ' 17 8 6 3 16 6 30
3 ? 17 8 4 5 24 10 28
4 " $ 17 8 4 5 22 19 28
5 & 17 7 6 4 18 13 27
6 ? 17 8 3 6 17 15 27
7 ? 17 9 0 8 17 17 27
8 " 17 5 10 2 12 6 25
9 ? 17 8 1 8 18 21 25
10 " 17 7 3 7 22 21 24
11 $ (?) 17 6 6 5 12 12 24
12 $ 17 6 5 6 22 24 23
13 $ (&) 17 4 6 7 11 17 18
14 ' 17 3 8 6 16 19 17
15 $ 17 3 8 6 8 15 17
16 ? 17 4 4 9 19 24 16
17 $ $ 17 4 4 9 13 20 16
18 " 17 2 5 10 15 32 11
Radnicki iz Nisa je zasluzeno prvi,bilo bi lepo kada bi tamo i ostali i taman kada naprave stadion da se vrate u drustvo najboljih jer Nis to zasluzuje.Donji Srem iznenadjujuce na drugom mestu,ali lepo su igrali mada ne verujem da ce oni izdrzati.Treci su "Opticari" iz Zemuna,oni definitivno nece u Super ligu uci.Meni se kao najozbiljni kandidat za ulazak namece Banat,i verujem da ce oni biti ti koji ce uci.

Cuka nastavila da posrce i u ovoj ligi,tako da bi oni mogli malo do zone da skoknu nisu odavno,a videcemo za ostala mesta ne bi valjalo nikako da se tamo nadju Mladi Radnik i Napredak,ja se nadam da nece. ;)

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 08 dec 2011, 16:45

Drago mi je zbog Niša, zbog Meraklija. Vrijeme je da se vrate u društvo "najboljih" :)
Stadion se uveliko gradi (renovira), Radnički zaslužuje onakav stadion
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 dec 2011, 21:05

Radnicki ima prosecnu posetu od oko 2000 ljudi na stadionu Masinca gde igraju utakmice,sjajna brojka za drugu ligu,jos kada predju na Cair,pa udju u prvu ligu aBd bice to strasne cifre. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 dec 2011, 21:53

Danas jedan zanimljiv jednondnevni sajam o ekonomiji Sporta,drago mi je da sam prisustvovao takvom dogadjaju gde se imalo mnogo cega zanimljivog cuti,pricali izmedju ostalog Curkovic,Lakovic,Devenport(ambasador VB u Srbiji),Radovic(glavni zastupnik Phillipsa u Srbiji),Simovic direktor MACE za jugoistocnu evropu,i jedna od meni najzanimljivih stvari mi je bila od Milinkovica iz PKS-a,o multifunkcionalnim objektima za sport.Mislim da ce biti na telki,cini mi se SOS da je snimao pa koga zanima neka pogleda.

radoja
Kontakt:

Post Postao/la radoja » 10 dec 2011, 20:14

OPROSTITE NA DUŽINI POSTA!

Očekivao sam puno više od ove sezone. ALI!!!!

Jednostavno boljka srpskog fudbala se ne nalazi isključivo,ili barem ne najvećim dijelom u vidu kravataša koji griju fotelje u velelepnom zdanju u Pazovi,jednostavno je to tako. To ne govori jedan toletovac,već neko ko i sam ne podnosi nijednog takozvanog uspješnog koji je taj uspjeh ostvario na čudan način.

Što se tiče ovih 15 kola,još jedna utakmica je ostala da se odigra. Fudbal dosta slab,naročito se to može reći kada se sve u globalu pogleda (druga i niže lige), najjače takmičenje u zemlji je moralo ponuditi više,ponudilo je konstantno slabu efikasnost timova, solidno sudjenje, slab prelazni rok,otkaze trenerima.

Na kraju prvog dijela nažalost za većinu pravih ljubitelja šampion je poznat (drago mi je što je PFC) ali takmičenje bi bilo zanimljivije da je razlika manja. Jednostavno dominantan je tim iz Humske bio,čini se u ovom momentu prejak za sve ostale,ispred par razreda. Istovremeno najveći rival CZV se dosta mučila i izgubila oba derbija,pri tom i protiv RKG nije dobila utakmicu. Voša je jedan dobila,jedan izgubila tako da ima lijepe šanse da bude na kraju druga.
Što se ostalih tiče nisam baš siguran da RKG će olako ikome prepustiti to četvrto mjesto (Evropu). Glavni konkurenti će im biti Sloboda (koja je loše odigrala završnicu) i Spartak koji se čini se budi. Siguran opstanak u ligi već nakon ovog prvo dijela su obezbjedili OFK,Jagodina,Rad,dok će svi ostali biti u borbi za prvoligaški spas. Nekako najizglednije šanse za put u drugi rang imaju Metalac i Borac trenutno,mada ruku na srce,mislim da bi se moglo tražit žrtveno jagnje u vidu BSK ili Javora,dok timovi NPZ i Borac bi iz nekoliko razloga trebali ostati uprkos svemu.

Upravo je NPZ možda i najviše podbacio,imajući u vidu sastav tima,naravno i čačanski Borac je dosta podbacio,Hajduk je imao sjajan početak,al nisam nešto siguran da će u nastavku osvojiti i približan broj bodova.BSK bi mogao kao što rekoh bit ozbiljan kandidat za napolje,kao i Javor (uslovi itd).

Što se posjete tiče,realno očekivano je više,al šta je tu je. S onih 2500 ona je na 4000. Dakle fin napredak,al opet se očekivalo više,doduše i organi FSS su se itekako potrudili da kaznama smanje tu posjetu (CZV,PFC,NPZ,RKG),kao i bojkot Grobara i još nekih par vanfudbalskih stvari. Istovremeno ako se zna da tri domaćina (OFK,Metalac,Javor) ne gleda 700 ljudi,onda bi se ta posjeta mogla stavit i u kontekst odlične,najbolje u regionu daleko.

Što se pojačanja tiče to je što je,itekako slabašno. Što se opet stranaca tiče itekako su pojedinci opravdali epitet pravog : Šimić (Jagodina),Tijago (Sloboda) naročito.

Po meni idealan tim prvog dijela JSL je: Stojković (PFC),Ivanov (PFC),Volkov (PFC),Vuličević (Vojvodina),Lee Ady (CZV),Medo (PFC),Merebašvili (Vojvodina),Milivojević (Rad),Tomić (PFC),Spalević (Radnički KG),Kasalica (Sloboda).
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2011, 00:20

Da se osvrnem na kratko samo na tvoj post,ja cu u narednim danima dok se malo slegnu stvari da napisem sve. ;)
radoja je napisao/la:Jednostavno boljka srpskog fudbala se ne nalazi isključivo,ili barem ne najvećim dijelom u vidu kravataša koji griju fotelje u velelepnom zdanju u Pazovi,jednostavno je to tako
Eh da je samo do njih. ;)
Kada se prestanu igrati prijateljske utakmice u ligi kojih imas ko zna koliko tokom sezone,ja bih rekao jedno 10-ak,kada prestanu toliko da se stite Zvezda i Partizan,narocito ovi drugi tek cemo tada moci reci da je krivica samo na foteljasima,do tada ima tu mnogo faktora koji smanjuju kvalitet liga koja je to sam vec nekoliko puta rekao najkvalitenija u regionu.
radoja je napisao/la:Što se tiče ovih 15 kola,još jedna utakmica je ostala da se odigra. Fudbal dosta slab,naročito se to može reći kada se sve u globalu pogleda (druga i niže lige), najjače takmičenje u zemlji je moralo ponuditi više,ponudilo je konstantno slabu efikasnost timova, solidno sudjenje, slab prelazni rok,otkaze trenerima.
Vidis ja sam zadovoljan ovim sto sam video ove polusezone,a video sam bgm poprilican broj utakmica sto na stadionu,sto na telki,sto na snimkama,pa rekao bih jedno 60-ak sigurno i kvalitet fudbala je do sada najveci u poslednje vreme bilo je tu sjajnih utakmica,pa cak i utakmica koje su zavrsavale 0:0 a imalo se mnogo toga videti.Druga liga isto tako,iako je nisam puno posmatrao svega 10-ak utakmica,ali prema video izvestajima i tamo se igrao za nase drugoligaske uslove pristojan fudbal,iako je nekompetentno govoriti nakon tih 10-ak kompletnih i ostalih snimaka kakav je kvalitet rekao bih ipak da je za nijansu jaci.Nize lige su mi ortaci gledali dosta utakmica,ja sam odgledao mozda 2 puta Balkan i 2 puta Sopot i to je to,a oni kazu da je kvalitet jbg isti,s tim da vise nema toliko namestaljki u Beogradskoj zoni kao ranije pa je samim tim i zanimljivije gledati fudbal.
radoja je napisao/la:Upravo je NPZ možda i najviše podbacio,imajući u vidu sastav tima,naravno i čačanski Borac je dosta podbacio,Hajduk je imao sjajan početak,al nisam nešto siguran da će u nastavku osvojiti i približan broj bodova.BSK bi mogao kao što rekoh bit ozbiljan kandidat za napolje,kao i Javor (uslovi itd).
Ja sam pred pocetak sezone najavio da su mi BSK i Metalac najozbiljni kandidati za ispadanje.BSK se nekako izvukao u ovom delu sezone,i potisnuo Borac i Metalac na dno,a oni se nekako privukli gore na 14 bodova.Jbg uzmimo u obzir da ce oni verovatno dobiti 4 ako ne i 6 bodova od vecitih jer je skoro sve poznato tako da bi oni na kraju mogli i ostati.Ja se samo bojim da se sada ne krene Metalcu namestati da ostane u ligi,imaju 3 sigurna boda u zadnjem kolu na JNA,pa ce verovatno da bude kao i sa Hajdukom prosle sezone ako se udje u egal zavrsnicu. :(
Nisu zasluzili da ostanu ali jbg.
Novi Pazar bi trebao da se izvuce,pa ne mogu oni doveka igrati lose,danas su me totalno razocarali sa samo bodom protiv "Curana". :roll:
Borba za opstanak ce biti i zanimljivija nego za Evropu verujem,a ocekujem da se Borac,Novi Pazar i Rad izvuku lagano,te prepuste Metalcu,BSK-u,Javoru,pa ja verujem i Smederevu da u cetvero odlucuju o ostanku.
radoja je napisao/la:Što se posjete tiče,realno očekivano je više,al šta je tu je. S onih 2500 ona je na 4000. Dakle fin napredak,al opet se očekivalo više,doduše i organi FSS su se itekako potrudili da kaznama smanje tu posjetu (CZV,PFC,NPZ,RKG),kao i bojkot Grobara i još nekih par vanfudbalskih stvari. Istovremeno ako se zna da tri domaćina (OFK,Metalac,Javor) ne gleda 700 ljudi,onda bi se ta posjeta mogla stavit i u kontekst odlične,najbolje u regionu daleko.
Poseta je prema racunicama blizu 5000 tako da sam ja prezadovoljan ako se uzme u obzir da je koliko utakmica igrano pred praznim tribinama,i sa raznim bojkotima,sto Grobara,sto Forca...
Te da u odnosu na proslu godinu samo tri tima imaju ispod 1000,Javor(oko 900),Metalac(700),i OFK na kraju sa mizernih oko 400 po utakmici.Dakle i u tome segmentu je porastao kvalitet.

aloba90
Kontakt:

Post Postao/la aloba90 » 11 dec 2011, 01:14

Pozdrav, interesuje me koje je vase misljenje kao poznavaoca JSl lige o sutrasnjem mecu Radnicki - Rad. Da li Radnicki ozbiljno pretenduje za sma vrh tabele ili ce se sutra odigrati nesto za kladionice ???

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2011, 01:18

aloba90 je napisao/la:Pozdrav, interesuje me koje je vase misljenje kao poznavaoca JSl lige o sutrasnjem mecu Radnicki - Rad. Da li Radnicki ozbiljno pretenduje za sma vrh tabele ili ce se sutra odigrati nesto za kladionice ???
Tesko je reci,bice to izuzetno kvalitetna utakmica nadam se uz koju cemo moci uzivati(ima prenos na RTS-u od 13:00).Radnicki igra bolje ove sezone,Rad je totalno podbacio,uz odlicna izdanja tek na momente,ali ni blizu kao prosle sezone.Svakako da Radnicki pretenduje za vrh,i favoriti su u ovome mecu,ali ne otpisujem ja Rad tek tako.Sigurno je jedino da se ekipe nece braniti jer ne znaju i ocekujem bar 3 gola na mecu. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2011, 14:56

Kao sto rekoh nema tu odbrana,4:2 na kraju pobeda Radnickog,veceras vise o svim mecevima. ;)

p.s @Future sto izbrisa post,video sam ga pocetkom drugog dela,jbg kada pogledas i bio si u pravu. :mrgreen:

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 11 dec 2011, 15:08

Devil je napisao/la:Kao sto rekoh nema tu odbrana,4:2 na kraju pobeda Radnickog,veceras vise o svim mecevima. ;)

p.s @Future sto izbrisa post,video sam ga pocetkom drugog dela,jbg kada pogledas i bio si u pravu. :mrgreen:
:lol: Ma hajde reko niko ne gleda ovu temu. :mrgreen: Nekako sam znao da će Radnički ovo dobiti,igrao sam ih na čak 5 listića.Eto ima i na temi kladionice pogodio sam ih uživo,jest da su male pare u pitanju,al' hajde dobro je.

Da nije bilo 3. gola ne bi bilo ni 4. sigurno.Da nisu dali do 85. minute ostalo bi do kraja 2-2.Nije loš ni Rad uspjeli su se vratiti nakon 2 primljena gola,što je za naš balkanski mentalitet 8. čudo svijeta. :lol:
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 dec 2011, 16:05

Sjajna utakmica. Po meni najbolja dosad. Prilike, golovi, dobar ritam, dobar fudbal, nekoliko lijepih i atraktivnih golova. Malo je faliko driblanja i takvih bravura, ali toga fali godinama u srpskom fudbalu!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2011, 17:18

Utakmicama 15.kola u kome je postignuto 20 golova,spustana je zavesa na ovu poprilicno dobru sezonu u kome se moglo videti svacega,no o tome cemo u jednom malo opsirnijem izvestaju kada stignem.Da se ja vratim na ovo kolo.

Smederevo-Hajduk 3:0
Kraj sezone doneo je verovatno i najbolju partiju izuzetno loseg Smedereva ove sezone,koga potresaju razne stvari ove sezone.Pred oko 500-ak gledalaca domacin je na krilima Cerana koji je postigao dva gola pobedio dosta lose Kuljane u drugom delu prvenstva i tako otisao na 17 bodova,cime se bar malo obezbedio po pitanju opstanka,ali morace itekako da se spreme kako bi to sproveli i na kraju prvenstva.Treci gol delo je Oseia koji je loptu sproveo u sopstvenu mrezu i jos jednom podigao publiku na noge.

BSK-Javor 1:1
Na Vizelj Parku 1000 gledalaca gledalo je jednu koliko sam primetio losu utakmicu,bez puno pravih prilika ali sa dva gola u mrezi,po jedan na obe strane,cisto da se niko ne naljuti na kraju.Poveo je Javor u 54.minutu kada je Rade Veljovic glavom zatresao mrezu domacina iz Borce.Pokusavao je jalovo BSK ali nista i onda im sledi poklon.Majo Vujovic prvo iskljucuje Jakimovskog u 71.a onda i Vidica u 75.minuti snimka nema pa ne znam da li opravdano,ali valjda ce biti.I onda u 80.minutu kada su imali 2 igraca vise lagano Vignjevic izbacuje Bulatovica koji rutinski to resava za 1:1.

Borac-Spartak 0:1
U Cacku je igrao samo jedan tim-Spartak.800-900 gledalaca vecinom navijaca Borca nikako ne moze da bude zadovoljno prikazanom igrom svojih pulena koji su na kraju sretno dosli do samo jednog gola u svojoj mrezi,a trebali su jos,da su fudbaleri Spartaka imali samo malo vise koncentracije i srece jer su u jednom sjajnom napadu umesto mreze pogodili stativu.Jedini gol na utakmici vidjen je tek u 86.minuti,a kako sam rekao trebao je da bude i mnogo ranije.Egzekuciju pripusujemo Noskovicu koji na asistenciju Torbice resava pitanje pobednika na stadionu u Cacku.

Novi Pazar-Jagodina 0:0
Novi kiks Novog Pazara,opet su razocarali svoje navijace koji su i ovaj put dosli u velikom broju da podrze svoje momke(oko 6000).Sjajna atmosfera,podrska ipak nisu bili dovoljni da se pobedi Jagodina.Dosta dobra utakmica je to bila Novi Pazar bolji ali daleko od toga da Jagodina nije imala priliku da slavi.Na kraju Novi Pazar moze tugovati za nova prosuta 2 boda,ali moraju se oni sada baciti na ozbiljan posao spremanja ekipe za narednu sezonu.

Sloboda-OFK 1:2
U Uzicu reklo bi se novi praznik fudbala,ovaj put za razliku od utakmica sa Vecitim sa tuznim krajem.Treci klub iz Beograda je ipak osvetlao obraz prestonice i sa Begluka odneo sva tri boda i razocarao blizu 3000 gledalaca koliko se okupilo da posmatra ovaj mec i raduje se pobedi svoga tima,ali "Romanticari" su ih omeli u toj nameri.Sloboda je dominirala celom utakmicom,sabijala cesto Romanticare u 16 ali to nisu uspeli da materalizuju.OFK je izuzetno pametno odigrao mec,pustio Slobodi incijativu i iz kontre ih ubijao,pa je Popovic sa dva gola utisao Begluk,na kome je nekada uveseljavao navijace,pa su to oni i znali da vrate skandiranjem njegovog imena iako im je dva gola dao ali nije se radovao,a na kraju i otisao ispod juzne tribine i pozdravio jos jedanput Fridome.Sloboda je imala sjajne prilike Golocevac,Kovacevic,Pilipovic sa 2 metra pogodio stativu.U 72.minutu Prtenjak je matirao Lukaca za 1:2 i vratio nadu u pobedu,ali vise nisu mogli.Treba reci da je Sloboda opet ostecena u ovome mecu jer im nije sviran cist penal.U 80.minutu je OFK dobio i crveni nakon sto je Markovic oborio Tiaga u situaciji kada izlazi 1 na 1 sa Lukacem,a Santrac bez razmisljanja pokazao crveni karton.

Metalac-Partizan 0:3
Sasvim dovoljan izvestaj se moze videti na temi Partizana,u dve recenice je sve stalo.

CZV-Vosa 0:2
Sasvim zasluzena pobeda Vose,ako sam dobro video golovi imaju na temi Vose.

Radnicki-Rad 4:2
I za kraj polusezone slag na tortu,utakmica kao da su znali kakva ce biti i ostavili je u nedelju da po poslednji put u 2011.godini uzivamo u superligaskom fudbalu.Ova utakmica je mogla da zadovolji sve ljubitelje fudbala,dosta trke,6 golova sticao se utisak u pojedinim trenucima da ne gledamo onaj fudbal iz JSL,ali to je jos jedna potvrda da se kvalitet lige podigao na visi nivo.Ne znam ali ja bih rekao da je Rad bolje stajao na terenu,masili su tri zicera,postigli dva gola i imali igru na sredini terena.Sa druge strane Radnicki 5 prilika 4 gola,skoro pa 100% ucinak realizacije sto itekako moze da raduje trenera domacih.Takodje videli smo zaista lepe golove.Prvi gol Radnickog majstorija koga drugog no doktora fudbala Darka Spalevica koji prima loptu i onda iz voleja u mrezu.Drugi gol takodje lepota,Ristic izvodi sjajno slobodnjak,lopta se od precke i tla odbija u Danilovica i ulazi,tesko je reci da li je presla liniju pre nego je udarila Danilovica.Rad se vraca u igru nakon prelepe i skolske akcije izvodjenja polukontre,lopta na desnu stranu u prostor za malog Pantia koji iz trka ubacuje za Kojica koji na drugoj stativi rutinski resava.Na 2:2 poravnao Stanojevic,povratna lopta i sjajno plasiran sut sa 16 Cancarevic nista nije mogao.
Da pobeda ipak ostane na Cika Daci pobrino se ponovo doktor,Spalevic matira Danilovica koji je lose procenio situaciju i izasao a rasni strelac poput Darka to ne propusta da ga zaobidje.4:2 u sami kraj meca Zivadinovi koristi pometnju u odbrani Rada i lose postavljanje i matira Danilovica po 4.put u ovome mecu.

Tabela:
1 " 15 14 0 1 36 5 42
2 Црвена $ 15 10 2 3 27 12 32
3 $ 15 8 6 1 30 9 30
4 $ 1923 15 7 7 1 24 14 28
5 $ " Севојно 15 7 4 4 21 19 25
6 & ? $ 15 6 7 2 14 12 25
7 & $ 15 7 1 7 19 20 22
8 $ 15 5 5 5 14 13 20
9 $ 15 5 3 7 13 21 18
10 $ 15 5 2 8 12 17 17
11 Јавор 15 4 3 8 9 17 15
12 $ 15 3 5 7 17 16 14
13 & 15 3 5 7 9 20 14
14 " Пазар 15 2 5 8 9 24 11
15 & 15 1 5 9 6 21 8
16 ? 15 1 4 10 8 28 7

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.