Idealan broj klubova i sistem za nasu liguviva_il_chelik je napisao/la: 12
I play off na kraju. 6 za titutlu-6 za opstanak
PL BiH 2011/12
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL BiH 2011/12
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Liga 10,da se igra četverokružno igro bi se puno bolji nogomet,al prvo postavit uvjete da svi ispunjavaju od 3000 sjedecih mjesta,reflektora,grijanja terena i jos sta treba,smanjit zimsku pauzu i to bi drama bilo....
sad ce te svi rec daleko smo mi od ovog jesmo al nek kazu imate 2-3 sezone da napravite ovo sve i oda da pocme ,to se moze izvest,za toliko vremena svi ovi radovi.....
sad ce te svi rec daleko smo mi od ovog jesmo al nek kazu imate 2-3 sezone da napravite ovo sve i oda da pocme ,to se moze izvest,za toliko vremena svi ovi radovi.....
gdje ovo nadjemagic je napisao/la:Liga 10,da se igra četverokružno igro bi se puno bolji nogomet,al prvo postavit uvjete da svi ispunjavaju od 3000 sjedecih mjesta,reflektora,grijanja terena i jos sta treba,smanjit zimsku pauzu i to bi drama bilo....

i drugo za mene liga10 je premala a ovo ostalo nije lose ,broj mjesta ,reflektori...
Mi se ne furamo mi smo furka.
- spielführer_21
- Kontakt:
Kad bi ti uvjeti bili i za Ligu 16, ne bi bilo loše.. Ali za reorganizaciju treba para, a klubovi (većina njih) nemaju, kao ni savez koji je u dugovima. Da se reprezentacija plasirala na EP, bilo bi lakše s onih 8 miliona eurića, ovako treba par ekonomskih stručnjaka da ovo izvuku na zelenu granu.magic je napisao/la:Liga 10,da se igra četverokružno igro bi se puno bolji nogomet,al prvo postavit uvjete da svi ispunjavaju od 3000 sjedecih mjesta,reflektora,grijanja terena i jos sta treba,smanjit zimsku pauzu i to bi drama bilo....
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- viva_il_chelik
- Kontakt:
Tesko druze da se to moze izvesti. Znamo svi da je vecina klubova u velikim dugovima.magic je napisao/la:Liga 10,da se igra četverokružno igro bi se puno bolji nogomet,al prvo postavit uvjete da svi ispunjavaju od 3000 sjedecih mjesta,reflektora,grijanja terena i jos sta treba,smanjit zimsku pauzu i to bi drama bilo....
Zar nije UEFA nalozila da se do sezone 2012/13 smanji broj klubova?
a **** vidis kakvi su u nas uvjeti od 11 mjeseca pa tamo do 3,ako bi se smanjila liga ,i ako bi se smanjila zimska pauza u nas bi ovo svak trebo imat ko bi igro PL.....adnanhz je napisao/la:gdje ovo nadjemagic je napisao/la:Liga 10,da se igra četverokružno igro bi se puno bolji nogomet,al prvo postavit uvjete da svi ispunjavaju od 3000 sjedecih mjesta,reflektora,grijanja terena i jos sta treba,smanjit zimsku pauzu i to bi drama bilo....
sad ce te svi rec daleko smo mi od ovog jesmo al nek kazu imate 2-3 sezone da napravite ovo sve i oda da pocme ,to se moze izvest,za toliko vremena svi ovi radovi.....![]()
i drugo za mene liga10 je premala a ovo ostalo nije lose ,broj mjesta ,reflektori...
Borba za opstanak skoro gotova,Slavija ispala,ceka se Travnik ili Kozara!!!Kazu da je red na hrvatski klub da osvoji,barem su tako pricali dok je Široki bio prvi na ljestvici.Znači,Željo Široki ili Zrinjski
Osigurati europu,i boriti se za kup i prvenstvo su i dalje nasi glavni ciljevi!!

Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????
tribina na Otoci, suprotno od kamera je SMRT! 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Izgleda da će je praviti, ne vjerujem da može onako ostati, može neko nastradati.Kevin je napisao/la:tribina na Otoci, suprotno od kamera je SMRT!
U mom svijetu važe moja pravila
nije drug premala za nas bi to bila najbolje rjesenje ko nema para i netreba igrat u PL al provo bi se po meni trebalu uslovi ispunit ko nema uslove na tudi stadion i tjtadnanhz je napisao/la:gdje ovo nadjemagic je napisao/la:Liga 10,da se igra četverokružno igro bi se puno bolji nogomet,al prvo postavit uvjete da svi ispunjavaju od 3000 sjedecih mjesta,reflektora,grijanja terena i jos sta treba,smanjit zimsku pauzu i to bi drama bilo....
sad ce te svi rec daleko smo mi od ovog jesmo al nek kazu imate 2-3 sezone da napravite ovo sve i oda da pocme ,to se moze izvest,za toliko vremena svi ovi radovi.....![]()
Sta ima svaki stadion grejace ispod terena.
Nece to kod nas za jos ihaha godina.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
KB-TM87 je napisao/la:Modriča, LaktašiRodjeni_BRato je napisao/la:Mislim da bi trebali leotar,slavija ispast, al se to izgleda nece desit pa makar bila 2 najgora kluba u PL. nemoze da dva srbska kluba ispadnu.
Tad je u PL ligi bilo cini mi se 6 srpskih klubova a sad je 5 i ne vjerujem da ce dopustit da ostanu sa samo 4 ma u to sam ubjedjen 100%, tako da Travnik ide dole jos jedan plus sto bi trebali ispasti su poznati problemi sa UEFA-omelche101 je napisao/la:Borba za opstanak skoro gotova,Slavija ispala,ceka se Travnik ili Kozara!!!Kazu da je red na hrvatski klub da osvoji,barem su tako pricali dok je Široki bio prvi na ljestvici.Znači,Željo Široki ili Zrinjski![]()
![]()
Osigurati europu,i boriti se za kup i prvenstvo su i dalje nasi glavni ciljevi!!

ako nemate sta pametno pisati ne pisite nista,dosta sa prebrojavanjem krvnih zrnacaAvalanche je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Modriča, LaktašiRodjeni_BRato je napisao/la:Mislim da bi trebali leotar,slavija ispast, al se to izgleda nece desit pa makar bila 2 najgora kluba u PL. nemoze da dva srbska kluba ispadnu.Tad je u PL ligi bilo cini mi se 6 srpskih klubova a sad je 5 i ne vjerujem da ce dopustit da ostanu sa samo 4 ma u to sam ubjedjen 100%, tako da Travnik ide dole jos jedan plus sto bi trebali ispasti su poznati problemi sa UEFA-omelche101 je napisao/la:Borba za opstanak skoro gotova,Slavija ispala,ceka se Travnik ili Kozara!!!Kazu da je red na hrvatski klub da osvoji,barem su tako pricali dok je Široki bio prvi na ljestvici.Znači,Željo Široki ili Zrinjski![]()
![]()
ili na vasem jeziku da odgovorim
ŽELJO ŠAMPION
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Gavrane druze to nam je realnost i ja bi volio da je drugacije ali tako je kod nas 
eto cestitke na tituli

eto cestitke na tituli

- vidovitadjemila
EEEE jarane nisi informisan.Pirota ima grijanje ispod terena jedina na ovim prostorima.Sve cjevi iz toplane vode ispod travnjaka...Devil je napisao/la:Sta ima svaki stadion grejace ispod terena.![]()
![]()

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Jel' bar koliko korisno.vidovitadjemila je napisao/la:EEEE jarane nisi informisan.Pirota ima grijanje ispod terena jedina na ovim prostorima.Sve cjevi iz toplane vode ispod travnjaka...Devil je napisao/la:Sta ima svaki stadion grejace ispod terena.![]()
![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- vidovitadjemila
Ma kako nije igraci Travnika se zimi ne trebaju zagrijavati....Izidju iz svlacionice direkt na pocetak tekme.Dobro jest da ponekad prime na pocetku 3 komada za 8 min,ali vazno je da se ne zamaraju glupostima kao sto je zagrijavanje prije tekme...Nepročitan postPostao/la Devil dana 28 nov 2011, 22:11
vidovitadjemila je napisao/la:
Devil je napisao/la:Sta ima svaki stadion grejace ispod terena.![]()
EEEE jarane nisi informisan.Pirota ima grijanje ispod terena jedina na ovim prostorima.Sve cjevi iz toplane vode ispod travnjaka...
Jel' bar koliko korisno.

Jbg Sarajka papak im reko da imaju CENTRALNO

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Izvjestaj polusezone
http://bihpremierleague.****/20 ... iting.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bihpremierleague.****/20 ... iting.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Cuj premalo, pa jedna austrijska i svicarska liga igra sa 10 klubova... Iako bi i ja prije 12 klubova, ali smanjiti samo za cetiri kluba mi djeluje previse malo...mirza_rd je napisao/la:nije drug premala za nas bi to bila najbolje rjesenje ko nema para i netreba igrat u PL al provo bi se po meni trebalu uslovi ispunit ko nema uslove na tudi stadion i tjtadnanhz je napisao/la:gdje ovo nadjemagic je napisao/la:Liga 10,da se igra četverokružno igro bi se puno bolji nogomet,al prvo postavit uvjete da svi ispunjavaju od 3000 sjedecih mjesta,reflektora,grijanja terena i jos sta treba,smanjit zimsku pauzu i to bi drama bilo....
Re:Olimpic Sarajevo
Ko je gostovao večeras u emisiji o Premijer ligi?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.