Olimpik Sarajevo

KB-TM87
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la KB-TM87 » 27 nov 2011, 13:26

AYAN je napisao/la:Neko će poginut na onom stadionu... Ona mala tribina je tamam dovoljno blizu da igrač u padu udari u nju glavom i pogine...

Takva pogibija desila se u HNL-u, a stepenica u koju je glavom udario igrač bila je i dalja od aut linije, nego ova na Otoci...

I onda Gracić priča o nekim standardima... Fuj!
trebaju neku spužvu ondje postavit :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 27 nov 2011, 13:27

Samo mi nije jasno funkcija ona dva reda stolica ,komotno mozes sudiji podapet i pljunut :lol: :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 nov 2011, 13:55

Ma zabija Wagner u 90 min :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 nov 2011, 14:19

joj krkana na tribinama psuju ko kocijasi ili je ono pabizo taxista nervozan pa ispoljava emocije :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 27 nov 2011, 14:23

astra1922 je napisao/la:joj krkana na tribinama psuju ko kocijasi ili je ono pabizo taxista nervozan pa ispoljava emocije :mrgreen:
Ma to je fina gradska raja :lol: :lol: :lol:
Nema vise :P

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 nov 2011, 14:32

KB-TM87 je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Neko će poginut na onom stadionu... Ona mala tribina je tamam dovoljno blizu da igrač u padu udari u nju glavom i pogine...

Takva pogibija desila se u HNL-u, a stepenica u koju je glavom udario igrač bila je i dalja od aut linije, nego ova na Otoci...

Ništa nije smiješno ljudi moji, to je tragično da Gracić priča o poštenjui standardima a gradi stadione na kojima se može ovo desiti, ne samo Domaćim igračima, nego i igračima bilo kojeg tima iz BiH.

Damir Hadžić Načelnik Općine Novi Grad se također hvali tim Stadionom kao simbolom njegovih "maherskih" investicisjkih poteza...

A ovako je to bilo u HNL-u, pa prosudite sami, kojiko bi voljeli da igrači vašeg voljenog tima nalete na klizeći start u blizini one Betonske stepenice...

[youtube][/youtube]

Apelujem na SportSport.ba pa poduzme sve što je u njihovoj moći da se upozna javnost o rizicima Stadiona kojim se Hvale "Standarderi" Damir Hadžić i Gracić...

Ja ne želim da Željini igrači igraju na tako rizičnim mjestima opasnim po život igrača ili po njihovu fudbalsku karijeru!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

universum
Kontakt:

Post Postao/la universum » 27 nov 2011, 14:35

jao seljacina NA TRIBINAMA,samo psuju hahahhaahahah
Najveci i najtrofejniji klub u BIH. ZRINJSKI MOSTAR 1905

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 27 nov 2011, 14:47

ovaj kapić je mrtva rinaka!
Nil Satis Nisi Optimum

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 27 nov 2011, 14:56

Prosječna utakmica danas na Otoci.Olimpic možda za nijansu bio bolji,no nije to bilo nešto konkretnije.Olimpic u drugom poluvremenu nešto agilniji i bolji,ali kao što rekoh nije bilo konkretnijih prilika ni na jednoj strani.Ni od pojedinaca se ne može izdvojiti neko ko je oduševio,sem onog igrača Širokog koji je ušao pa izašao poslije 10-ak minuta :lol: .Vidi se da Olimpicu treba podrška,jer kada je danas malo publika počela da ih bodri odmah bi počeli ići naprijed i stvarati prilike za gol.Onaj najglasniji je bio @pabizo sigurno :mrgreen: .
Vrijeme bilo odlično za igru,ali teren i ne baš posebno po strani od one veće tribine gdje je igrao onaj omaleni Osmani.Na tom dijelu je više nego loš teren.Kod Olimpica bi se mogao izdvojiti Harba kao najbolji pojedinac,mada je i on igrao toplo-hladno.

Na kraju izgleda da su i jedni i drugi zadovoljni podjelom bodova,a 0:0 je bio najrealniji rezultat ovog meča.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 27 nov 2011, 15:18

Future je napisao/la:Prosječna utakmica danas na Otoci.Olimpic možda za nijansu bio bolji,no nije to bilo nešto konkretnije.Olimpic u drugom poluvremenu nešto agilniji i bolji,ali kao što rekoh nije bilo konkretnijih prilika ni na jednoj strani.Ni od pojedinaca se ne može izdvojiti neko ko je oduševio,sem onog igrača Širokog koji je ušao pa izašao poslije 10-ak minuta :lol: .Vidi se da Olimpicu treba podrška,jer kada je danas malo publika počela da ih bodri odmah bi počeli ići naprijed i stvarati prilike za gol.Onaj najglasniji je bio @pabizo sigurno :mrgreen: .
Vrijeme bilo odlično za igru,ali teren i ne baš posebno po strani od one veće tribine gdje je igrao onaj omaleni Osmani.Na tom dijelu je više nego loš teren.Kod Olimpica bi se mogao izdvojiti Harba kao najbolji pojedinac,mada je i on igrao toplo-hladno.

Na kraju izgleda da su i jedni i drugi zadovoljni podjelom bodova,a 0:0 je bio najrealniji rezultat ovog meča.
Mogli smo ih dobiti ali.......IDEMO DALJE,,,,,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 27 nov 2011, 15:36

AYAN je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:

Ništa nije smiješno ljudi moji, to je tragično da Gracić priča o poštenjui standardima a gradi stadione na kojima se može ovo desiti, ne samo Domaćim igračima, nego i igračima bilo kojeg tima iz BiH.

Damir Hadžić Načelnik Općine Novi Grad se također hvali tim Stadionom kao simbolom njegovih "maherskih" investicisjkih poteza...

A ovako je to bilo u HNL-u, pa prosudite sami, kojiko bi voljeli da igrači vašeg voljenog tima nalete na klizeći start u blizini one Betonske stepenice...

[youtube][/youtube]

Apelujem na SportSport.ba pa poduzme sve što je u njihovoj moći da se upozna javnost o rizicima Stadiona kojim se Hvale "Standarderi" Damir Hadžić i Gracić...

Ja ne želim da Željini igrači igraju na tako rizičnim mjestima opasnim po život igrača ili po njihovu fudbalsku karijeru!
Ostavite GOSPODINA NIJAZA GRACICA jer sve sto obeca on to i ispuni----nece se nista dogoditi nogometašima ŽELJE,,,,,

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 27 nov 2011, 16:19

Slabo poznajem Sarajevo,uglavnom ono što vidim na tv i kad ponekad dođem na utakmicu,pa imam par pitanja,ako neko hoće nek odgovori....
1-Da li je ona dzamija ta poznata Kralja Fahda?
2-Da li je ona zgrada tik uz stadion zgrada televizije?
3-Da li je Otoka onaj dio kad se od stupske petlje vozi prema centru?
4-Kakve su ono patke na kraju prenosa?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 27 nov 2011, 16:24

pabizo je napisao/la:
Future je napisao/la:Prosječna utakmica danas na Otoci.Olimpic možda za nijansu bio bolji,no nije to bilo nešto konkretnije.Olimpic u drugom poluvremenu nešto agilniji i bolji,ali kao što rekoh nije bilo konkretnijih prilika ni na jednoj strani.Ni od pojedinaca se ne može izdvojiti neko ko je oduševio,sem onog igrača Širokog koji je ušao pa izašao poslije 10-ak minuta :lol: .Vidi se da Olimpicu treba podrška,jer kada je danas malo publika počela da ih bodri odmah bi počeli ići naprijed i stvarati prilike za gol.Onaj najglasniji je bio @pabizo sigurno :mrgreen: .

Mogli smo ih dobiti ali.......IDEMO DALJE,,,,,
Mogli ste,da ste izvršili malo veći pritisak pred kraj meča,oko 80. minute,jer je Široki očigledno došao po bod dalo se primijetiti.Al' nekako su mi i igrači Olimpica djelovali nezainteresovano,kao da je i njima bod dovoljan.Mogli ste učiniti medvjeđu uslugu komšijama,doduše i ovako ste im pomogli,mada će na proljeće svaki bod biti bitan.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 27 nov 2011, 16:26

Dule 078 je napisao/la:Slabo poznajem Sarajevo,uglavnom ono što vidim na tv i kad ponekad dođem na utakmicu,pa imam par pitanja,ako neko hoće nek odgovori....
Nije, Fahdova je prije. Jeste to je zgrada televizije (jedino ako ne misliš odma do stadiona, na taj objekat, to je olimpijski bazen), i Otoka je taj dio kad ideš prema centru, sa desne strane iz auta kad gledaš. Patke su odluka režisera :lol:
Zadnja izmjena: KB-TM87, dana/u 27 nov 2011, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 27 nov 2011, 16:26

Ja ne pamtim da sam ikada gleadao utakmicu sa 0(nula)udaraca u okvir gola! :roll:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 27 nov 2011, 16:27

Hvala.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 nov 2011, 16:29

Dule 078 je napisao/la:Slabo poznajem Sarajevo,uglavnom ono što vidim na tv i kad ponekad dođem na utakmicu,pa imam par pitanja,ako neko hoće nek odgovori....
1. Ne, Džamija Kralja Fahda je na Alipašinom-bliže Vojničkom i Nedžarićima
2. Ne, ono je Olimpijski bazen, a kojih desetak metara dalje Dvorana Vistafon
3. Jeste, kada prođeš zgradu televizije, pa hajmo reći do Doma zdravlja - bivši "Kumrovec"
4. Stadion je kraj same Miljacke, a ona je puna patki

Stadion je napravljen 1993. godine -tokom rata -, a na tom prostoru Miljacka pravi jedan meander i prostor je dosta dobro iskorišten. Prije rata su tu bile samo livade . Taj prostor je tokom rata prehranio mnogo ljudi, jer je bio cjelokupno zasijan povrtlarskim kulturama.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 27 nov 2011, 16:33

Hvala vam na objašnjenjima,ali učinilo mi se da je drugi kadar na početku prenosa (prvi je bio Cvikina njuška :D ),ona dobro poznata zgrada RTV SA i da je naslonjena odmah uz glavnu tribinu...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 27 nov 2011, 16:34

Dule 078 je napisao/la:Hvala vam na objašnjenjima,ali učinilo mi se da je drugi kadar na početku prenosa (prvi je bio Cvikina njuška :D ),ona dobro poznata zgrada RTV SA i da je naslonjena odmah uz glavnu tribinu...
Nije, nije, to ti je bio ili bazen ili vistafon, televizija je preko glavne ceste

Mancini
Kontakt:

Re:Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 27 nov 2011, 17:16

Stadion Otoka je napravljen u ljeto 2000 godine.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.