FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
evo ih tu: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-22230.htm

Hvala, ali mislio sam na sliku navijača Rudaraadmin je napisao/la:evo ih tu: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-22230.htm

e to nemamo  

koliko je bilo alkoholicara? 

- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Nisu ni dosli na gostovanje sve pare potrosili na pive i rakiju.19BL87 je napisao/la:koliko je bilo alkoholicara?

Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
						- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
- 
				Casual mods
- Kontakt:
Naravno da smo dosli, a rakiju i pivu nabavljamo sa samo svoj jedinstven nacin...RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Nisu ni dosli na gostovanje sve pare potrosili na pive i rakiju.19BL87 je napisao/la:koliko je bilo alkoholicara?

- 
				KRKSR914
- Kontakt:
Baš gledam koliko se male šanse daju Rudar protiv Zvijezde,na svim forumima....  ..Jedva čekam subotu uveče kad vide da Rudar nije tim za sprdnju
 ..Jedva čekam subotu uveče kad vide da Rudar nije tim za sprdnju  

Gazimo Zvijezdu!
   Gazimo Zvijezdu!

Gazimo Zvijezdu!
   Gazimo Zvijezdu!- edo_malesak
bas je tekma navecerKRKSR914 je napisao/la:Baš gledam koliko se male šanse daju Rudar protiv Zvijezde,na svim forumima......Jedva čekam subotu uveče kad vide da Rudar nije tim za sprdnju

Gazimo Zvijezdu!
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Mozemo da gazimo i danjuedo_malesak je napisao/la:bas je tekma navecerKRKSR914 je napisao/la:Baš gledam koliko se male šanse daju Rudar protiv Zvijezde,na svim forumima......Jedva čekam subotu uveče kad vide da Rudar nije tim za sprdnju

Gazimo Zvijezdu!

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
hehe, ovaj put nemozeteNedzadPD je napisao/la:Mozemo da gazimo i danjuedo_malesak je napisao/la:bas je tekma navecerKRKSR914 je napisao/la:Baš gledam koliko se male šanse daju Rudar protiv Zvijezde,na svim forumima......Jedva čekam subotu uveče kad vide da Rudar nije tim za sprdnju

Gazimo Zvijezdu!

Dragon Town
zmaj_Bosne je napisao/la:hehe, ovaj put nemozeteNedzadPD je napisao/la:Mozemo da gazimo i danjuedo_malesak je napisao/la: bas je tekma navecer
Varas se, jedino ako sudija ne bude iz Gradacca slucajnim odabirom, uz delegata komsiju

- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Uzimamo Zvijezdu 100%  :ugeek:

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Za šta?grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Uzimamo Zvijezdu 100% :ugeek:

Dragon Town
Daj nemoj da smaras kakva Zvijezda covjece.zmaj_Bosne je napisao/la:Za šta?grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Uzimamo Zvijezdu 100% :ugeek:
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Cuj da smaram. Pa ti ne mozes a da ne odgovoris na svaki post. Samo znam da je Rudar ovu utakmicu vec izgubioNedzadPD je napisao/la:Daj nemoj da smaras kakva Zvijezda covjece.zmaj_Bosne je napisao/la:Za šta?grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Uzimamo Zvijezdu 100% :ugeek:

Dragon Town
Sta radis na temi o Rudaru?  

I mozes nesto da mi kazes o tom klubu Zvijezda kad je nastao i njihov neki uspjeh?
Posto jedino znam za Zvezdu Beograd.

I mozes nesto da mi kazes o tom klubu Zvijezda kad je nastao i njihov neki uspjeh?
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
To cemo jos da vidimo.zmaj_Bosne je napisao/la:Samo znam da je Rudar ovu utakmicu vec izgubio

Nastao je šest godina prije osnivanja Rudara iz Prijedora.NedzadPD je napisao/la:Sta radis na temi o Rudaru?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Knele je napisao/la:Nastao je šest godina prije osnivanja Rudara iz Prijedora.NedzadPD je napisao/la:Sta radis na temi o Rudaru?
Ajde malo opsirnije vidim da poznajes...
Koje godine, najveci uspjesi, u kojoj ligi u bivsoj EX-YU je igrao i tako da se malo informisem?
Unaprijed hvala!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.