FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Devil » 26 nov 2011, 15:53

nekad^navijac je napisao/la:
Devil je napisao/la:
nekad^navijac je napisao/la:Karam vas sve koji ne volite Slobodu ,ajmo net navijaci na forum od svog kluba ,nemate sta ovdje pisat .. Mozete me i banovat ne smeta ,al necete nista pisat kad niste vidjeli nista .. 3 kamere na je*enom stadionu i vi sad znate sve .. Hajd vooz
A kamere prate desavanja na terenu,jbg nije samo tebi Bog podario oci. ;)
De hocemo realno "moderatoru" ? Jesil vidjeo zadnje 2 izmjene u sudijskoj nadoknadi ,sigurno su se gegali po minut oboica .. Jesi vidjeo koji su prekidi bili ,realno 4 minute ,al je produzio zbog ovih izmjena i pustio je jos tu minutu jer je lopta bila u 20 metara od protivnickog gola .. Nema veze ,ne vidim dobro ,al brate i ti trebas onda malo bolje pratiti sta se desava na terenu .. Uvijek sam bio realan ,nismo igrali dobro ,napadali smo al nismo uspjeli gola dat ,Zoletic zabio i odma se nasli ovdje da je namjestena .. Mozda i jest jer je Dominkovic ĆELO ruzni-glupi-debilni sudio ,al budimo realni zasluzena pobjeda
Cekaj ko govori o 95.minuti ? Ja ne. ;)
Ko govori o namestanju ? Ja ne. ;)

Definitivno si u pravu kada kazes da ne vidis dobro,i takodje jos malo smanji sa vredjanjem. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 nov 2011, 15:56

Emir ZENICA je napisao/la:4 minute sudijske vi u 5 postizete gol :lol: :lol:
A koja buka i radovanje hahaha

Bravo Sloboda,bravo Tuzla !
Suti koliko su se gegali slavujci :lol: trebao je jos produzit :mrgreen: Igru brisi bodove pisi 8-)
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 nov 2011, 15:59

haka je napisao/la:Ma tako je svaka cast,znate sta mislim da sam vam bio sreca pozdrav od robijasa.
Haman da jesi :D I vama 3 boda, idemo jace idemo bolje :D Pozz za Zenicu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 nov 2011, 16:00

ko se ljuti njemu .... tako je vazda bilo tri boda nisu mogla lec u bolje vrijeme koji samo pomak na tabeli svaka cast igracima slobode samo oni znaju kako su izdurali ovu polusezonu :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 nov 2011, 16:02

MaroonWhite1987 je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOLL
Hahaha jesi se ti nalozio :lol:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 nov 2011, 16:10

Osrednja utakmcia za našu ligu, no ipak sam odgledao istu do kraja. Prvo poluvrijeme (kao i obično na Tušnju :mrgreen: ) daje slabu fudbalsku predstavu, ali i dvije odlične prilike Slobode (šut Slomića sa distance i sjajna parada Dujkovića, te stativa Jasmina Mešanovića). Eh, drugo puno bolje i dinamičnije, kao što viđoste. Slavija se nešto više otvorila, Sloboda napadala, prilike se redale, no golova i dalje nema. Mujkić se istakao sa dvije odlične intervencije na šut Raševića. Onda, kad smo svi pomislili da će doći do podjele bodova - historija se ponavlja. Vjerujem da se svi sjećate onog gola Nikole Mikelinija u sezoni 2008/2009 u zadnji sekundama, nakon velike gužve u šesnaestercu. Dakle, Alen sjajno probio po lijevoj strani, lopta se s(p)retno odbila do Zoletića koji pogađa za bitnu pobjedu (još jedan ekstra bitan gol postiže Muamer nakon Širokog :D ). Neregularnosti nema; previđena nadoknada je bila 4 minute, a kako su najmanje 2 oduzeta izmjenama Slavije - opravdana odluka Dominkovića o produženju utakmice još jedan minut.

Nama u Tuzli pomaže ova pobjeda da koliko-toliko mirno dočekamo proljeće, te tradicionalno bolje igre u istom. Sada naći još 3-4 dobra pojačanja, te poboljšati očajnu kondiciju igrača (nemaju snage nikako, o brzini da i ne govorim (izuzetak može biti J. Mešanović)). Također, treba poboljšati efikasnost, samopouzdanje igračima i, što je najvažnije, nametnuti timu pobjednički mentalitet. Uz sve ovo se nadovezuje i rješavanje problema u infrastrukturi, te uredne finansije. Vjerujemo u Davuda i Vojvodu! :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 nov 2011, 16:14

Pravi Manchesterovski trijumf. :D

Volim ovakve pobjede nego ista, pogotovo za dusmane koje se jedu. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 nov 2011, 16:21

drago mi je kako su se igraci slobode borili i da su izgubili ne bi im nista zamjerio jer su stvarno dali sve od sebe,tako sam ja to dozivio
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 nov 2011, 17:03

kilava tekma...vidi se da se radi o 2 posljednoplasirane ekipe....vi koji ste ocekivali neku perverziju od utakmice...o.d.j.e.b.i.t.e i nabavite dreambox...saltajte onda sa real na barcu i city...znamo svi kakva je ovo kukuruz liga i to je to...utakmica nije bila ni toliko losa ali samo bez golova...moglo je bit i 3-2,3-3...al et....go sasvim regularan....nadam se boljem proljecu i SJEVERU..zivjeli
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 26 nov 2011, 19:37

Kako vas nije stid se dicit ukradenom pobjedom, samo se jos kod nas nadoknadjuje nadoknadjeno vrijeme... na Tv-u komentator nije ni znao koliko je utakmica produzena... stvarno sramotno.....

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 26 nov 2011, 21:01

Možda ti nije nešto jasno.Ovo je Sloboda ,ako nisi znao.
Sve čestitke na dobroj igri i jednih i drugih.Gol- nema se šta reći regularan.Ako minut nešto znači nekome kao opravdanje da se kaže kako je sudio Dominiković,zašto ništa ne kažete za izmjene.Mnogima izgleda smeta Sloboda .ali mi imamo našeg VOJVODU i svima poručujem da nas čekaju na vrhu ljestvice.Para nemamo, ali srce naši igrači uvijek imaju,a to je najbitnije.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 nov 2011, 21:13

nekad^navijac je napisao/la:Dobio sam dres :mrgreen: :mrgreen: ,nemate pojma kolko sam se smrzo a pogotovo nervir'o .. jos su mi ledeni prsti ne osjecam od zime .. Uglavnom nemate sta pricat u 5 minuti kad ste vidjeli zadnje 2 izmejene u sudijskoj nadoknadi koje su trajale 2 minute skoro .. Zoleticu hvala ti na svemu ,mogu se veceras ko covjek napiti
Volim te Slobodo ,zbog tebe propado :lol:
Jel od Stane :?:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 26 nov 2011, 22:38

Heller je napisao/la:
nekad^navijac je napisao/la:Dobio sam dres :mrgreen: :mrgreen: ,nemate pojma kolko sam se smrzo a pogotovo nervir'o .. jos su mi ledeni prsti ne osjecam od zime .. Uglavnom nemate sta pricat u 5 minuti kad ste vidjeli zadnje 2 izmejene u sudijskoj nadoknadi koje su trajale 2 minute skoro .. Zoleticu hvala ti na svemu ,mogu se veceras ko covjek napiti
Volim te Slobodo ,zbog tebe propado :lol:
Jel od Stane :?:
Salihovica ,18.ka ;)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 nov 2011, 00:35

bitno je da je Aleksandra Radovic napunila BKC ,a sto se Sloboda gasi to raju boli briga.. :oops: :oops:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Lakyy89
Kontakt:

Post Postao/la Lakyy89 » 27 nov 2011, 09:18

pa ljudi, kako onako slabo igrate nije mi jasno.. i kako vidim mozda 50 ljudi na stadionu.. vise bude u jednom selu koje treba da ispadne iz lige ''Mionica'' nego kod vas u Tuzli.. zar je toliko lose stanje ?

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 27 nov 2011, 10:35

pa puna tuzla doslja, puno stanovnika , a ne tako pno rodenih tuzlaka
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 27 nov 2011, 12:32

marseille_unique je napisao/la:pa puna tuzla doslja, puno stanovnika , a ne tako pno rodenih tuzlaka
Nema ti to puno veze znas, ima i vecih debila iz Tuzle nego iz okolice.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 27 nov 2011, 19:17

VolimTz je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:pa puna tuzla doslja, puno stanovnika , a ne tako pno rodenih tuzlaka
Nema ti to puno veze znas, ima i vecih debila iz Tuzle nego iz okolice.

pa ima puno ljudi koji zive u tuzli a koji nisu iz tuzle i koji ne navijaju za Slobodu i ne zanima ih iz tog razloga
Tuzlanski_Malisa

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 nov 2011, 19:48

Izgleda da bi Slobodu na polusezoni mogao napustit J.Mesanovic.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 nov 2011, 20:32

harry_90 je napisao/la:Izgleda da bi Slobodu na polusezoni mogao napustit J.Mesanovic.
ja mislim da ce vas napustiti svi koji budu imali ikakvu sanssu ebiga to je i logicno igraci zive od para i idu za parama.jedno pitanje i ako moze odgovor.jel istina da je sloboda denisu mujkicu napravila kucu u tz ili banovicima nisam siguran gdje :?:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Guest1945 i 6 gostiju.