Cekaj ko govori o 95.minuti ? Ja ne.nekad^navijac je napisao/la:De hocemo realno "moderatoru" ? Jesil vidjeo zadnje 2 izmjene u sudijskoj nadoknadi ,sigurno su se gegali po minut oboica .. Jesi vidjeo koji su prekidi bili ,realno 4 minute ,al je produzio zbog ovih izmjena i pustio je jos tu minutu jer je lopta bila u 20 metara od protivnickog gola .. Nema veze ,ne vidim dobro ,al brate i ti trebas onda malo bolje pratiti sta se desava na terenu .. Uvijek sam bio realan ,nismo igrali dobro ,napadali smo al nismo uspjeli gola dat ,Zoletic zabio i odma se nasli ovdje da je namjestena .. Mozda i jest jer je Dominkovic ĆELO ruzni-glupi-debilni sudio ,al budimo realni zasluzena pobjedaDevil je napisao/la:A kamere prate desavanja na terenu,jbg nije samo tebi Bog podario oci.nekad^navijac je napisao/la:Karam vas sve koji ne volite Slobodu ,ajmo net navijaci na forum od svog kluba ,nemate sta ovdje pisat .. Mozete me i banovat ne smeta ,al necete nista pisat kad niste vidjeli nista .. 3 kamere na je*enom stadionu i vi sad znate sve .. Hajd vooz

Ko govori o namestanju ? Ja ne.

Definitivno si u pravu kada kazes da ne vidis dobro,i takodje jos malo smanji sa vredjanjem.