FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
evo Di Marzio sad rece da je Alvarez placen 5,5 miliona +4 bonus
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
kolo prije kraja smo prvi i kako god zavrsilo sa CSKA prva pozicija nije ugrozena pa tako da zbog zgusnutog rasporeda u SERIA A ce se u tu utakmicu vjerovatno uci sa puno ovih mladih igraca jer u 10 dana igramo 4 tekme :
03.12. inter- udine
07.12. inter - cska
10.12. inter - fiore
13.12. genoa -inter
a sad je prioritet traziti pobjede i bodove u prvenstvu , mislim da je najteza ova prva koja dolazi a to je siena u gostima a potom udine kuci ako spojimo te dvije pobjede i viole ce pasti i vec se ulazi u niz pobjeda koje nas vracaju u vrh tabele tako da ova sezona jos uvijek ne mora biti izgubljena.
03.12. inter- udine
07.12. inter - cska
10.12. inter - fiore
13.12. genoa -inter
a sad je prioritet traziti pobjede i bodove u prvenstvu , mislim da je najteza ova prva koja dolazi a to je siena u gostima a potom udine kuci ako spojimo te dvije pobjede i viole ce pasti i vec se ulazi u niz pobjeda koje nas vracaju u vrh tabele tako da ova sezona jos uvijek ne mora biti izgubljena.
Lucio out barem mjesec dana...Odlicna vijest
Sad cemo na djelu da gledamo nas najjaci stoperski par Ranocchia-Samuel (drugacije ih ne bi ni vidjeli skupa na terenu
) 

Sad cemo na djelu da gledamo nas najjaci stoperski par Ranocchia-Samuel (drugacije ih ne bi ni vidjeli skupa na terenu

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Juan izjavio da bi vrlo rado presao u Inter ,i da se nada da je"Luciov" nasljednik (tesko nama
) .
Yuto @ nije to toliko dobra vijest (ozlijeda Lucia ) . Samuel i Ranochia - ne zna se ko je kriticniji (po pitanju ozlijeda ) i svaka minuta je potencijalni opasnost da ostanemo bez klasicnog stopera ,pa ce kacigas da nam bude stub odbrane.

Yuto @ nije to toliko dobra vijest (ozlijeda Lucia ) . Samuel i Ranochia - ne zna se ko je kriticniji (po pitanju ozlijeda ) i svaka minuta je potencijalni opasnost da ostanemo bez klasicnog stopera ,pa ce kacigas da nam bude stub odbrane.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Pozvani za sutrasnju utakmicu :
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.
Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 16 Luca Caldirola, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Marco Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.
Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho.
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.
Nema Chivua

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.
Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 16 Luca Caldirola, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Marco Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.
Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho.
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.
Nema Chivua

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Nema ni Jonathana, sta je sa njim??
Znaci zadnja cetvorka Naga/Ranocchia/Samuel/Zanetti a mozda nas Ranieri "pocasti" sa Obiem umjesto capitana na lijevoj strani, i ovo je odlicna prilika da Poli napokon dobije par minuta.
Znaci zadnja cetvorka Naga/Ranocchia/Samuel/Zanetti a mozda nas Ranieri "pocasti" sa Obiem umjesto capitana na lijevoj strani, i ovo je odlicna prilika da Poli napokon dobije par minuta.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nisam ni ja upratio sta je s njim.Pretpostavljam da je neka laksa povreda...
Nego sta je sa Mostarca @Silent-a nema ga odavno ovdje ?
A i ostali (Mister No,Puma,Grande,Huska,Materazzi...) su slabo aktivni,zamrla nam tema skroz
Nego sta je sa Mostarca @Silent-a nema ga odavno ovdje ?
A i ostali (Mister No,Puma,Grande,Huska,Materazzi...) su slabo aktivni,zamrla nam tema skroz

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ma ja dolazim samo kad me zovu
salim se, bit ce valjda malo aktivno danas, na dan utakmice, jer tad bar ima sta da se pise

salim se, bit ce valjda malo aktivno danas, na dan utakmice, jer tad bar ima sta da se pise
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
tu sam redovno citam i pratim
danas naravno ocekujem pobjedu pa makar i minimalnu ali 3 boda su danas obaveza.
procitao sam info da je inter u pregovorima za EDUARDA VARGASA chileanac koji igra za universidad , igra na poziciji desnog krila , veznog desno i centralnog napadaca , izgleda da je izuzetno brz igrac , mnogi su jos zinteresovani ali je inter valjda vec poslao ponudu i u dobroj je poziciji da ga dovede , takodje sam negdje prije par dana citao da ce doci affelay iz barcelone . slazem se da trebaju brzi mladi igraci i igraci koji igraju po krilima tako da bi takve kupovine bile pun pogodak ,ali vidjecemo kako ce proci mercatto
danas naravno ocekujem pobjedu pa makar i minimalnu ali 3 boda su danas obaveza.
procitao sam info da je inter u pregovorima za EDUARDA VARGASA chileanac koji igra za universidad , igra na poziciji desnog krila , veznog desno i centralnog napadaca , izgleda da je izuzetno brz igrac , mnogi su jos zinteresovani ali je inter valjda vec poslao ponudu i u dobroj je poziciji da ga dovede , takodje sam negdje prije par dana citao da ce doci affelay iz barcelone . slazem se da trebaju brzi mladi igraci i igraci koji igraju po krilima tako da bi takve kupovine bile pun pogodak ,ali vidjecemo kako ce proci mercatto
Mislim da je SilenT jednom priliko reka (napisa
) da odlazi sa foruma, nesjecam se tocno zbog cega.
Napokon tekma nedjeljom u 3, to obozavam, lagano odmor od subote i gledat voljeni klub kako gazi
Forza Inter!!

Napokon tekma nedjeljom u 3, to obozavam, lagano odmor od subote i gledat voljeni klub kako gazi

Forza Inter!!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Mislim da je piso poslije toga,al nisam siguran...
Danas se ponovo Deki najavljuje u postavi pored zivih Polia i Obia
______________Julio
Zanetti_Ranocchia_Samuel_Nagatomo
___Stanković_Motta_Cambiasso
Alvarez__________________Zarate
_____________Pazzini
Nadam se da je vrijeme da i Dejan odmori
Danas se ponovo Deki najavljuje u postavi pored zivih Polia i Obia

______________Julio
Zanetti_Ranocchia_Samuel_Nagatomo
___Stanković_Motta_Cambiasso
Alvarez__________________Zarate
_____________Pazzini
Nadam se da je vrijeme da i Dejan odmori

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
a jbg,Poli tek dosao sebi,ne moze igrat od prve minute,mozda ga ubaci posle,,Obi je isto bio povrijedjen tako da mislim Ranieri ce da ubaci od prve samo one koji su fizicki 100% spremni,,da je bio Chivu,ne bi ni Nagatomo poceo,,i ovaj Coutinho vise dosadan,svaku utakmicu koju odigra povrijedi se i na sledecoj ga nema,,nema od njega nista izgleda,, 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Pa kad se on stiga povrijedit???
Vidim da je pozvan za utakmicu, valjda ce odigrat par minuta. Iako da sam ja na Rankovom mjestu ja bi forsira sve mlade.

Vidim da je pozvan za utakmicu, valjda ce odigrat par minuta. Iako da sam ja na Rankovom mjestu ja bi forsira sve mlade.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Mislis na Coutinha?ja njega nikad nisam vidio da lezi,uvijek napisu da se povrijedio,,,volio da bih da se vrati vec jednom Forlàn,lik je trcao za trojicu po lijevoj strani,,Forlàn,Pazzini,Zàrate ne bi bilo lose kada bi odigrali 5-6 utakmica zaredom(to vam je sedmica dana otprilike
)
edit:eto Couti na tribini,znao sam ja,,,
INTER (4-1-4-1): 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 8 Thiago Motta; 11 Alvarez, 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 28 Zarate; 7 Pazzini.
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 16 Caldirola, 18 Poli, 20 Obi, 22 Milito, 30 Castaignos.

edit:eto Couti na tribini,znao sam ja,,,

INTER (4-1-4-1): 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 8 Thiago Motta; 11 Alvarez, 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 28 Zarate; 7 Pazzini.
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 16 Caldirola, 18 Poli, 20 Obi, 22 Milito, 30 Castaignos.
Da, mislim na njega.
Steta, opet ozljeda, nadam se da nije nista ozbiljno.
Opet Stanko u prvoj postavi
gad demn, inace sviđa mi se ova 4-1-4-1 postava.
Danas ocekujem od ovog momka da rijesi tekmu

Steta, opet ozljeda, nadam se da nije nista ozbiljno.
Opet Stanko u prvoj postavi

Danas ocekujem od ovog momka da rijesi tekmu

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
4-1-4-1 koja se pretvara u 4-2-3-1 kada napadaju
Zarate previse forsira loptu, nek je doda koji put ovako skoro svaka lopta koja je njemu u nogama je izgubljena.
Jako teska utakmica, Siena se brani a mi nemamo igraca individualca koji ce sam probit/pretrcat par igraca i stvorit sansu.
Jako teska utakmica, Siena se brani a mi nemamo igraca individualca koji ce sam probit/pretrcat par igraca i stvorit sansu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
ovo su one utakmice u kojima se dobija jedva 1-0 i to golom iz kornera,glavom,,slabo je sve ovo,nemaju ni oni sansi,ali uglavnom nas pustaju da se dodajemo samo u nasoj polovici,,molit Boga samo da bude kakav penal ili da kakav Ranocchia glavom zabije,,
ps:al sta Samuel promasi,to je za nepovjerovat
ps:al sta Samuel promasi,to je za nepovjerovat

Bojim se da Zabac nebi skupio drugi zuti, izgleda mi malo nervozno u par navrata.
Samuel
na prvi tren sam mislio da mu je blokirano ali on je sve falio 
Samuel

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.