Nakon svega mogu samo reci Boze sacuvaj.
Pa sta smo mi Bogu zgresili da u poslednjih nekoliko derbija masimo ovakve prilike,pa ljudi nam se nude na tacni mi ne mozemo da iskoristimo,jbt fudbal.
Penal,pa imas li bolje prilike iz penala,nemas,i onda Evandro uzima loptu,ostace nelogicnosti zasto kada je Kadu to,zasto Evandro ti da uzimas loptu kada nikada nisi znao penala osutati,svaka ti je "sunjalica".Jbt.
Kako Mikic ono promasi.

Kako Borja ono promasi.
Samo Boze sacuvaj.
Izgubili smo utakmicu na iskustvo i ono kako fudbaleri vole reci "na silu".Cela utakmica bila je za oko dosta losa,igra na sredini terena iz koje se izrodi tek poneka prilika,mi jesmo drzali loptu ali bez krunisanja toga nekim lepim ubacivanjima igraca i ulaska u prostor.
Sa druge strane Partizan svoje dve pa ne mogu reci najbolje sanse,ali dve prilike koje su ipak dosle do kraja je uspeo da realizuje.Bile su mnogo bolje one dve situacije kada su Babovic i Scepovic dobijali lopte u prostor,ali iz samo njima znanih razloga nisu uspevali ni da osutaju ka golu,tacnije Babovic jeste ali to je bilo na nivou jednog poprilicno slabog pasa.
Slobodno mogu reci jedan od losijih derbija u poslednje vreme,mozda cak i slabiji od 139.jel' ono taj bese kada Psiho pokloni pobedu Partizanu.
Robi je ovde u startu napravio jednu gresku,sto je u sastav umesto Kovacevica stavio Chavu.Kada gledamo ovako u igrackom smislu mozda to nije neka greska,Chava je sasvim korektno odradio posao u defanzivi,u napadu verovatno i vise nego sto bi Kovacevic uradio,ali moralna podrska i energija koju Kovacevic pruza je nezamenjiva,sa njim i Petkovicem na terenu to bi jednostavno vrvilo od pozitivnog naboja.
Naravno igranje Kaludjerovica ne smatram greskom jer za ovo on nije kriv,krivi su oni koji ga guraju,a to sto kaludjerovic ide ledjima na loptu kada treba glavom,ma koga ****,bitno je da igra.
Partizan je pobedio zato sto su uradili ono sto je bit fudbala-dali golove,nije bitno kako,iz koliko prilika bitno je da su ih dali,a nama ko je kriv sto ne mozemo jedan gol iz 3 velike prilike da damo.
Necu sada da govorim titula je izgubljena,ako se neko seca to sam rekao jos posle odlaska Tosica i tih dana okolo,tako da je moje misljenje nepromenjeno,ovi koji to tek sada pisu drago mi je da su konacno dosli do pameti.
Ali ako ovaj poraz ne bude naterao upravu da sama razmisli,ups.oni nemaju cime da razmisle

Ako ova uprava sada ne da ostavku,neka zna da ce doci dani kada ce da se kaju sto to nisu na vreme uradili,ko je ostao do kraja utakmice uz prenos ili na stadionu zna zasto je tako.
A posto ce to verovatno tako da bude,Sever bi mogao ponovo da vidi starog cika Devila.
Jos jednom cestitke Partizanu na pobedi,i Vesicu na unistavanju FK Crvene Zvezde,jos jedna Mission Complet nakon KK Crvena Zvezda.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))