Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
harishp
-
Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Sad toliko nije ni bitno za nas ko ce braniti.
Neka Asmir marljivo trenira a do septembra ce vec stati na vrata stoke-a
Ne napisa koje godine.
Vazda je ovdje za ili protiv.Kao sto @Monolog rece ako je neko protiv to su zbog ''ratnih''zasluga u Kanadi i konstantnog prepisavanja po BIH jedno poduze vrijeme.Naravno pojedince yebe zaboravnost ili uopste neupucenost.
Sad sto zabrinjava shjajna forma koja moze potrajati i duze a ne mora.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Adinjo
-
Kontakt:
Nakon one petarde, lokalni novinar iz Stoke-a je napisao jedan zanimljiv tekst. Naime, kako on pise, navijaci su uvjek vise vjerovali u Sorensena, i da 80% navijaca zeli Thomasa izmedju stativa. Ako je ovo tacno, nije dobro za Asmira. Ona petica sigurno mu nije pomogla pa je bilo i za ocekivati da ce preselit' na klupu. Ovo je bilo objavljeno prije baraza, znaci da Asmir bio sasvim svijestan da ga ceka tezak period. Sad nek dobro oznoji guzove, i nek se ne predaje ( kao sto ni Thomas nije), nek vijeruje u sebe i sve ce doci na svoje.
Naprijed Beze, nasa nabolja 1 od kad postojio !!!! Svako realan ko imao ima smeka za ovu igru ce ovo potvrdit.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
mirzza
-
Kontakt:
Adinjo je napisao/la:Nakon one petarde, lokalni novinar iz Stoke-a je napisao jedan zanimljiv tekst. Naime, kako on pise, navijaci su uvjek vise vjerovali u Sorensena, i da 80% navijaca zeli Thomasa izmedju stativa. Ako je ovo tacno, nije dobro za Asmira. Ona petica sigurno mu nije pomogla pa je bilo i za ocekivati da ce preselit' na klupu. Ovo je bilo objavljeno prije baraza, znaci da Asmir bio sasvim svijestan da ga ceka tezak period. Sad nek dobro oznoji guzove, i nek se ne predaje ( kao sto ni Thomas nije), nek vijeruje u sebe i sve ce doci na svoje.
Naprijed Beze, nasa nabolja 1 od kad postojio !!!! Svako realan ko imao ima smeka za ovu igru ce ovo potvrdit.
Ako je ovo tacno ovo je super za Asmira, neka ide dalje, svakako bi ga pola lige zeljelo vidjeti na golu. Totenhem i danas place za njim.
Cuva Bog Zelju svog!
-
el-fighter
-
Kontakt:
Postao/la el-fighter » 27 nov 2011, 10:07
I ja mislim da ce Begovic poceti braniti u EL, pa su on i Sorensen malo zamijenili uloge. Asmir je odlican golman i mislim da za njega ne treba strahovati. Uz to je jos i mlad i vjerujem da ce uskoro zavrsiti na golu nekog jaceg engleskog premierligasa. Mozda nece braniti u nekom timu iz velike 4, ali ima dosta dobrih klubova koji imaju problem sa golmanima.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
panties
-
Kontakt:
mirzza je napisao/la:Ako je ovo tacno ovo je super za Asmira, neka ide dalje, svakako bi ga pola lige zeljelo vidjeti na golu. Totenhem i danas place za njim.
mozda se i chelsea ponovo zainteresuje.
steta sto mu stoke ne da maknuti...
...
-
AllAbout
-
Kontakt:
ja mislim da ce beg zavrsit u tottenhamu na kraju..friedel je pred penzijom..gomez nepouzdan, a za njega su se vec zainteresovali prije nekog vremena..mislim da bi to za njeg extra potez bio
Unica grande amore
-
Cartman
-
Kontakt:
AllAbout je napisao/la:ja mislim da ce beg zavrsit u tottenhamu na kraju..friedel je pred penzijom..gomez nepouzdan, a za njega su se vec zainteresovali prije nekog vremena..mislim da bi to za njeg extra potez bio
I ja sam to mislio. Ali Tottenham nece kupovat rezervu Stokea. Mora se podhitno vratit u prvu postavu. Vjerovatno ce igrat u cetvrtak u Europa Ligi...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
baboitata
-
Kontakt:
O cemu se ovdje prica, jeste vi normalni? Kakav Totenhem bolan, zar o Totenhemu moze pricati golman koji u 4 uzastpne utakmice primi ukupno 17 golova. od kojih je bar vise od polovine trebao braniti ???
-
slatki
-
Kontakt:
baboitata je napisao/la:O cemu se ovdje prica, jeste vi normalni? Kakav Totenhem bolan, zar o Totenhemu moze pricati golman koji u 4 uzastpne utakmice primi ukupno 17 golova. od kojih je bar vise od polovine trebao braniti ???
Plakacemo mi za Hasagicem

-
AllAbout
-
Kontakt:
baboitata je napisao/la:O cemu se ovdje prica, jeste vi normalni? Kakav Totenhem bolan, zar o Totenhemu moze pricati golman koji u 4 uzastpne utakmice primi ukupno 17 golova. od kojih je bar vise od polovine trebao braniti ???
za 90% golova je kriva odbrana..kako stoke-a tako i reprezentacije..predzadnju tekmu je branio sorensen pa je primio 3 gola kuci..i sta ne moze o tottenhamu pricat..ajde mi ti navedi potencijalnijeg golmana od begovica trenutno u premier ligi
Unica grande amore
-
panties
-
Kontakt:
AllAbout je napisao/la:baboitata je napisao/la:O cemu se ovdje prica, jeste vi normalni? Kakav Totenhem bolan, zar o Totenhemu moze pricati golman koji u 4 uzastpne utakmice primi ukupno 17 golova. od kojih je bar vise od polovine trebao braniti ???
za 90% golova je kriva odbrana..kako stoke-a tako i reprezentacije..predzadnju tekmu je branio sorensen pa je primio 3 gola kuci..i sta ne moze o tottenhamu pricat..ajde mi ti navedi potencijalnijeg golmana od begovica trenutno u premier ligi
djabe ti je pricat, kad ljudi ne razumiju, vec pricaju onak'.
najlakse je otvorit TM.co.uk i gledat statistike.
moras ponekad pogledat i koju utakmicu stoke-a da vidis o cemu se radi...da je fudbal samo brojevi, ne bi se utakmice ni igrale...
...
-
spielführer_21
-
Kontakt:
Postao/la spielführer_21 » 27 nov 2011, 17:03
Nema potrebe raspravljati o golmanima repke. Imamo tri sjajna i mlada golmana: Beg, Šehić i Burić. Ko bude u najboljoj formi taj treba braniti u reprezentaciji, a kod golmana je bar lako procijeniti formu.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
Oxygen
-
Kontakt:
Nevjerovatno je kakve se gluposti pišu ovdje,kakav Hasagić,Šehić,Burić,Asmir ima 24 godine i branit će još barem 10-tak godina kao prvi golman reprezentacije,a u međuvremenu će braniti u velikom svjetskom klubu,manite se budalaština i fikcija.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
-
baboitata
-
Kontakt:
panties je napisao/la:AllAbout je napisao/la:baboitata je napisao/la:O cemu se ovdje prica, jeste vi normalni? Kakav Totenhem bolan, zar o Totenhemu moze pricati golman koji u 4 uzastpne utakmice primi ukupno 17 golova. od kojih je bar vise od polovine trebao braniti ???
djabe ti je pricat, kad ljudi ne razumiju, vec pricaju onak'.
najlakse je otvorit TM.co.uk i gledat statistike.
moras ponekad pogledat i koju utakmicu stoke-a da vidis o cemu se radi...da je fudbal samo brojevi, ne bi se utakmice ni igrale...
O cemu ti pricas kakva odbrana...pa sta ima odbrana sa golovima koje je Begovic primio od Portugala. Prvi je bio slobodan udarac sa 30+ metara i lopta je bila plasirana tako da bi je ja odbranio milion posto, ja koji sam branio u zivotu deset minuta kada je galmana ekipe dobio crveni karton a nije bilo zamjena. Drugi gol je udarac opet sa preko 30, Begovic se bacio tek kad se lopte vracala od mreze, peti gol je gledao loptu ko tele u sarena vrata a bilo je potreban samo korak. O cemu mi pricamo kakva odbrana pa ako ce odbrana sve zaustaviti koji moj ce golman uoposte. Golman reprezentacija MORA braniti svaku subotu, dzaba mu ako je rezerva i u Barceloni. prema tome Begovic nije reprezentativac BiH, a kamoli prvi golman.
-
panties
-
Kontakt:
baboitata je napisao/la:prema tome Begovi nije reprezentativac BiH, a kamoli prvi golman.
totalno.
i naravno, sve se ti pitas.
...
-
baboitata
-
Kontakt:
Oxygen je napisao/la:Nevjerovatno je kakve se gluposti pišu ovdje,kakav Hasagić,Šehić,Burić,Asmir ima 24 godine i branit će još barem 10-tak godina kao prvi golman reprezentacije,a u međuvremenu će braniti u velikom svjetskom klubu,manite se budalaština i fikcija.
Da, a ja cu dobiti 20 miliona na lottu....O onome sto ce biti otom potom, a ti se prijavi da zemjenis baba Vandu pa da prorices buducnost, mozda se i oparis.
Realnost je da Begovic sjedi na klupi zbog toga sto je u poslednje vrijeme primao levatske golove koje golman koji pretenduje da brani u engleskoj ligi i pogotovu za reprezentaciju svoje zemlje, ne smije da prima. Prosto ko pasulj.
-
harishp
-
Kontakt:
baboitata je napisao/la:Oxygen je napisao/la:Nevjerovatno je kakve se gluposti pišu ovdje,kakav Hasagić,Šehić,Burić,Asmir ima 24 godine i branit će još barem 10-tak godina kao prvi golman reprezentacije,a u međuvremenu će braniti u velikom svjetskom klubu,manite se budalaština i fikcija.
Da, a ja cu dobiti 20 miliona na lottu....O onome sto ce biti otom potom, a ti se prijavi da zemjenis baba Vandu pa da prorices buducnost, mozda se i oparis.
Realnost je da Begovic sjedi na klupi zbog toga sto je u poslednje vrijeme primao levatske golove koje golman koji pretenduje da brani u engleskoj ligi i pogotovu za reprezentaciju svoje zemlje, ne smije da prima. Prosto ko pasulj.
Sta reci.Koju posluku porati

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Oxygen
-
Kontakt:
baboitata je napisao/la:
Ti si zelen previše da bi razumio neke stvari,govoriš o 2-3 utakmice i sudiš igraču,pretpostavljam da si i o Casillasu isto mislio kada je primao po 5-6 komada od Zaragoze i sličnih ekipa prije par godina (mada pretpostavljam da si tada imao oko 10 godina).
Nisi utakmicu Stokea pogledao u to sam ubijeđen,a ti paša stani na gol i brani šuteve najboljih igrača na planeti pa pričaj.
Jedan si od najvećih trollova ovog foruma.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
-
STEVIE
-
Kontakt:
meni se cini da bi ovaj "babAitata" mogao biti dupli nick nekoga... lahko se prepozna stil pisanja

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
harishp
-
Kontakt:
STEVIE je napisao/la:meni se cini da bi ovaj "babAitata" mogao biti dupli nick nekoga... lahko se prepozna stil pisanja

KGB-Monolog ti je vec u par navrata napisao ko je.
Ali sad je otac na dva nacina.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.