FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

cole-ch
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la cole-ch » 26 nov 2011, 18:22

retro je napisao/la:sta je ovo na prvoj, neka skrivena kamera. :?
Ima li ko valjan link?
Hvala.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 nov 2011, 18:32

E ko vama prenosi derbi ccc ni komentatora nemaju :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 26 nov 2011, 18:49

Penal za Zvezdu !
EDIT: Evandro promasio penal ! :lol:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 26 nov 2011, 18:53

evandro :lol:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 26 nov 2011, 18:55

Colo Colo je napisao/la:evandro :lol:
**** mu KEVANDRO :evil:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 nov 2011, 19:02

Ne bas bajno prvo poluvrijeme ali za Balkanski fudbal rekao bih standardno. Tvrda utakmica sa dosta gresaka kod predaje lopte te ne shvatljivih poteza pojedinih igraca tipa Babovic na dodavanje Vukica, covjeku treba godina da se namjesti. Jedan od najgorih igraca Partizana definitivno.

Sto se Zvezde tice najzapazeniji su po meni bili Borja i Lazovic a ovaj drugi je i "napucao" Rnica u ruku. Kako su se igraci Partizana zaletjeli na sudiju ja pomislio gotov covjek, ubise ga. :lol: A ono penal cist kao suza, jos se Rnic krsti i kune nesto Lazovicu da nije. Evandro u stativu! Mozda se trebao i ponoviti penal jer je dosta igraca utrcalo u kazneni prostor cim je Evandro napravio prvi korak u zaletu prije suta, slabo se vidi na ovom streamu o kojem je igracu Partizana rijec ali kada je Evandro opalio loptu sa penaltika covjek je bio odmah iza ledja istog. Ali eto sudac nije ponovio penal a i ne znam stvarno sta bi bilo da jeste? :? Bog me ubio ako bi zivu glavu izvukao. :lol:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 nov 2011, 19:04

**** ovo, objelio sam dok su poceli penosit

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 nov 2011, 19:05

imal normalan link da se gleda ?

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 26 nov 2011, 19:45

aS_Roma je napisao/la:imal normalan link da se gleda ?
nemas sta vidit,partizan ih uzeo glat !!!zvezda zivi od stare slave,nemogu oni meda ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 nov 2011, 19:49

**** umire , **** gasi se :lol: :lol:

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 26 nov 2011, 19:53

Ne može Zvezda meda pored ovakvog Partizana.Očigledno da titula i ove godine odlazi na JNA.Jedino vam preostaje Kup.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 nov 2011, 20:12

Imali ste svoje sanse i imate za cime da zalite.

Penal Evandra, ona na pocetku utakmice sansa, 100% za Borju...
Ali mi je nekako Partizan cijelim tokom meca djelovao zrelije, smirenije - nekako ozbiljnije od Zvezde. Majsotrija Vukica vas je sokirala a onaj gol Scpovica samo dotukao. Par igraca, kljucnih, je podbacilo. Kao Evandro ili Borja, Lazovic opet nije bilo los, Addy je bio krivac kod prvog gola...
Bajkovic mozda i nije trebao istrcavati na onu loptu kod drugog gola, pretjerao je tu a Scepovic ga na smiren nacin i lako savladao.

Sve u svemu Zvezda promasila svoje sanse a Partizan ih onako iskusno, smekerski realizovao.

Jeste da je prerano ali tesko da mozete stici ovu prednost Partizana. Posebno ako uzmemo u obzir da su vas dobili na vasem "igralistu" tako da ostaje i onaj mec na JNA jos a Zvezda ima u dva naredna kola dva teska protivnika, Rad i Vojvodinu ako se ne varam. Zaista tesko mozete do titule kojoj je Partizan vec sada blizu, necu da pretjeram pa da im vec sada urucim titulu ali da su joj jako blizu to niko ne moze da spori.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 nov 2011, 20:26

Jest imali smo šanse. :roll:

Robi, odlazi!!! Ne zato što si Hrvat, nego zato što si prvenstvo izgubio, a nije došao ni decembar. Stanojević nas je prosto pojeo taktikom. Babović i Vukić su ta razlika.
Nek mi sad neko priča bajke o tome kako je stanoje loš trener. Možda je loš za Mourinha ili Ancelottija, ali je ubjedljivo najbolji trener u srpskoj ligi. Ponavljam, pojeo nas je taktikom. Kapa dole! Sad će tek biti njegovih **** izjava, ali šta da se radi, samo smo krivi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 nov 2011, 20:40

Realno Partizan je gazda u ovom trenutku

eto imali ste i penal tako da sad svaka teoija o sudjenju otpada

prije svega stanojevic je dobio utakmicu pa tek onda igaraci

Zvezda igala sa igacem manje. Kaludjerovic! Cim se on uopste bavi ?

lola ima zelene kopacke , broj 99 i misli da je sa Bogom vecero
Thomas Müller - Fußballgott

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 nov 2011, 20:55

Nakon svega mogu samo reci Boze sacuvaj. :(

Pa sta smo mi Bogu zgresili da u poslednjih nekoliko derbija masimo ovakve prilike,pa ljudi nam se nude na tacni mi ne mozemo da iskoristimo,jbt fudbal.
Penal,pa imas li bolje prilike iz penala,nemas,i onda Evandro uzima loptu,ostace nelogicnosti zasto kada je Kadu to,zasto Evandro ti da uzimas loptu kada nikada nisi znao penala osutati,svaka ti je "sunjalica".Jbt. :(
Kako Mikic ono promasi. :roll: Kako Borja ono promasi. :roll:
Samo Boze sacuvaj.

Izgubili smo utakmicu na iskustvo i ono kako fudbaleri vole reci "na silu".Cela utakmica bila je za oko dosta losa,igra na sredini terena iz koje se izrodi tek poneka prilika,mi jesmo drzali loptu ali bez krunisanja toga nekim lepim ubacivanjima igraca i ulaska u prostor. :(
Sa druge strane Partizan svoje dve pa ne mogu reci najbolje sanse,ali dve prilike koje su ipak dosle do kraja je uspeo da realizuje.Bile su mnogo bolje one dve situacije kada su Babovic i Scepovic dobijali lopte u prostor,ali iz samo njima znanih razloga nisu uspevali ni da osutaju ka golu,tacnije Babovic jeste ali to je bilo na nivou jednog poprilicno slabog pasa.

Slobodno mogu reci jedan od losijih derbija u poslednje vreme,mozda cak i slabiji od 139.jel' ono taj bese kada Psiho pokloni pobedu Partizanu.

Robi je ovde u startu napravio jednu gresku,sto je u sastav umesto Kovacevica stavio Chavu.Kada gledamo ovako u igrackom smislu mozda to nije neka greska,Chava je sasvim korektno odradio posao u defanzivi,u napadu verovatno i vise nego sto bi Kovacevic uradio,ali moralna podrska i energija koju Kovacevic pruza je nezamenjiva,sa njim i Petkovicem na terenu to bi jednostavno vrvilo od pozitivnog naboja.
Naravno igranje Kaludjerovica ne smatram greskom jer za ovo on nije kriv,krivi su oni koji ga guraju,a to sto kaludjerovic ide ledjima na loptu kada treba glavom,ma koga ****,bitno je da igra. :roll:

Partizan je pobedio zato sto su uradili ono sto je bit fudbala-dali golove,nije bitno kako,iz koliko prilika bitno je da su ih dali,a nama ko je kriv sto ne mozemo jedan gol iz 3 velike prilike da damo. :(

Necu sada da govorim titula je izgubljena,ako se neko seca to sam rekao jos posle odlaska Tosica i tih dana okolo,tako da je moje misljenje nepromenjeno,ovi koji to tek sada pisu drago mi je da su konacno dosli do pameti. ;)
Ali ako ovaj poraz ne bude naterao upravu da sama razmisli,ups.oni nemaju cime da razmisle :roll: Ako ova uprava sada ne da ostavku,neka zna da ce doci dani kada ce da se kaju sto to nisu na vreme uradili,ko je ostao do kraja utakmice uz prenos ili na stadionu zna zasto je tako. ;)
A posto ce to verovatno tako da bude,Sever bi mogao ponovo da vidi starog cika Devila. :mrgreen:

Jos jednom cestitke Partizanu na pobedi,i Vesicu na unistavanju FK Crvene Zvezde,jos jedna Mission Complet nakon KK Crvena Zvezda. ;) :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 26 nov 2011, 21:04

Sta je bilo na kraju, nisam imao snage gledati?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 nov 2011, 21:15

braoolyo je napisao/la:Sta je bilo na kraju, nisam imao snage gledati?
Ono sto se dugo cekalo,da se organizovano sa sipke zaori "Uprava napolje",a to znaci samo jedno. ;)

Potukli se u tunelu Petkovic i Mezenga,razdvajala zandermerija jer ostali nisu mogli. :roll: :oops:
Odma' ali odma' ispisnice dati obojici. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 nov 2011, 22:34

Ne znam sta da napisem,oko igre Stef je sve rekao :( Oko navijaca napisacu sutra ili prekosutra nesto.Imao je ovaj derbi uvertiru koja je trajala 2 dana pred ovaj derbi. Vidim "Zabranjeni" kukaju sto ih je neko "napao" :roll: svaka im cast ,samo im treba reci ovo je derbi, ovo je Beograd :!: :!: :!: nije ovo Celzi-MC ,nema plastikanera medju nama :!: Za ova dva debila no comment ,Stef je i tu u pravu,obojica IZ ZVEZDE,IZ ZVEZDE MARS IZ ZVEZDE zajedno sa onim koji vas je doveo nabijem vas i njega i celu upravu i Vesica i AK-99 i sve "seljacine" koje se umesto da u Beogradu igraju fudbal oni rade ne znam sta :!:

" $ !!! " , % " $ !!!!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 nov 2011, 22:59

Incident sa Stojkovicem.

[youtube][/youtube]

Grupa od 50 nervoznih navijača crveno-belih ušla u prostorije čelnika kluba i posle 30-minutnog sastanka s Vladanom Lukićem i ostalim rukovodiocima napustila stadion.Navijači Crvene zvezde dosad su podržavali upravu, ali sva je prilika da će se posle novog poraza od Partizana situacija promeniti...

Pre 141. večitog derbija bilo je najava da će Delije okrenuti leđa Vladanu Lukiću i ostalim članovima rukovodstva i tražiti njihove smene, a izgleda da su te najave bile tačne. Naime, posle meča na Marakani, nešto pre 22 časa, grupa od oko 50 navijača crveno-belih upala je u Zvezdinu upravnu zgradu. Bili su veoma ljuti i nervozni, a jedan od njih uzviknuo je: "Nemojte ništa da lomite, idemo pravo unutra!"

Kako MOZZART Sport saznaje, Delije su održale sastanak s predsednikom Vladanom Lukićem i ostalim rukovodiocima. Sportski direktor Ivan Adžić nešto ranije je napustio prostorije kluba.

Navijači su izrazili ogromno nezadovoljstvo poslednjim rezultatima, a naročito novim porazom od Partizana i zatražili hitne promene. Prema našim informacijama, te promene će se i dogoditi, i to kada se odigraju preostala dva kola jesenje polusezone. Ko će otići s Marakane, ostaje da se vidi, ali status trenera Roberta Prosinečkog nije pominjan na sastanku.

Robi majstore,Delije su uz tebe :!: :!: :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 nov 2011, 23:11

Markijoni sto si ulazio u upravnu zgradu :D

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.