nije dzaba na lajvu bila tek tako neka ojebina od utakmice neke ruske lige

" madr raša...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma Mađari su se svi ubili za 3+, samo sto ja igram u supackoj kladionici pa ih nikad ne ponude na zbroj golova. Jao kako ce nas ovaj Manchester povaljatiFuture je napisao/la:Ovi Mađari nisu normalni,Debrecen preokrenu rezultat za 10 minuta.Mada je pauza trajala više nego obično,haman su neki dogovor sklopili.Sa 0:2 na 3:2.
EDIT:Evo 4:2![]()
.
EDIT 2:5:2
.
bit će jer sam dobio..odsad samo manču kontra igram i nasu ligu i to je tospielführer_21 je napisao/la:Pintole daj šta za večeras da se malo popravim...
Ja se evo slomih trazeci kakv link, bio sam ubijeđen da ce neka od arene prenositi tekmu ali kurko bratepintol_TM87 je napisao/la:imal neko partizan stream...kakvi su ovo belaji..odgodjen početak tekme zbog nereda..
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 58464.html" onclick="window.open(this.href);return false;
volyn-dnipro?pintol_TM87 je napisao/la:bit će jer sam dobio..odsad samo manču kontra igram i nasu ligu i to je tospielführer_21 je napisao/la:Pintole daj šta za večeras da se malo popravim...![]()
evo ti ovi ukrajini x
koje je to druze TV?spielführer_21 je napisao/la:volyn-dnipro?pintol_TM87 je napisao/la:bit će jer sam dobio..odsad samo manču kontra igram i nasu ligu i to je tospielführer_21 je napisao/la:Pintole daj šta za večeras da se malo popravim...![]()
evo ti ovi ukrajini x
Sastavi za večeras jedan tik'eić od 3-4 para, kvota između 5-10, može?
p.s. čini mi se da je CZ-PAR trebao biti na Prvoj TV ali sad gledam, nema ih..
Edit: biće na Prvoj, piše da očekuju uključenje uskoro..
nasao hvala...ne znam sta vise čekaju sa uključenjem...daj da gledam belajspielführer_21 je napisao/la:Pa ako si skino onaj fajl od @sarajlijice onda imaš taj program. To je čini mi se bivši Fox, sadašnja Prva TV.
Jel imas ti taj file, posudi mi pa cu ti vratiti poslije tekmespielführer_21 je napisao/la:Pa ako si skino onaj fajl od @sarajlijice onda imaš taj program. To je čini mi se bivši Fox, sadašnja Prva TV.
Baš.Evo danas je sve išlo 3+,dakle svih 5 utakmica.blueman-TM87 je napisao/la:Ma Mađari su se svi ubili za 3+, samo sto ja igram u supackoj kladionici pa ih nikad ne ponude na zbroj golova. Jao kako ce nas ovaj Manchester povaljatiFuture je napisao/la:Ovi Mađari nisu normalni,Debrecen preokrenu rezultat za 10 minuta.Mada je pauza trajala više nego obično,haman su neki dogovor sklopili.Sa 0:2 na 3:2.
EDIT:Evo 4:2![]()
.
EDIT 2:5:2
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.