Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
u 99 minutiHZ_ilidzaa je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Bravo Sloboda
A kamere prate desavanja na terenu,jbg nije samo tebi Bog podario oci.nekad^navijac je napisao/la:Karam vas sve koji ne volite Slobodu ,ajmo net navijaci na forum od svog kluba ,nemate sta ovdje pisat .. Mozete me i banovat ne smeta ,al necete nista pisat kad niste vidjeli nista .. 3 kamere na je*enom stadionu i vi sad znate sve .. Hajd vooz
De hocemo realno "moderatoru" ? Jesil vidjeo zadnje 2 izmjene u sudijskoj nadoknadi ,sigurno su se gegali po minut oboica .. Jesi vidjeo koji su prekidi bili ,realno 4 minute ,al je produzio zbog ovih izmjena i pustio je jos tu minutu jer je lopta bila u 20 metara od protivnickog gola .. Nema veze ,ne vidim dobro ,al brate i ti trebas onda malo bolje pratiti sta se desava na terenu .. Uvijek sam bio realan ,nismo igrali dobro ,napadali smo al nismo uspjeli gola dat ,Zoletic zabio i odma se nasli ovdje da je namjestena .. Mozda i jest jer je Dominkovic ĆELO ruzni-glupi-debilni sudio ,al budimo realni zasluzena pobjedaDevil je napisao/la:A kamere prate desavanja na terenu,jbg nije samo tebi Bog podario oci.nekad^navijac je napisao/la:Karam vas sve koji ne volite Slobodu ,ajmo net navijaci na forum od svog kluba ,nemate sta ovdje pisat .. Mozete me i banovat ne smeta ,al necete nista pisat kad niste vidjeli nista .. 3 kamere na je*enom stadionu i vi sad znate sve .. Hajd vooz
da ne spamam vise zadjni post danas ,nikoga nisam uvrijedio .. I da jesam vi vrijedajate i Vojvodica i MOJ klub - vrijedjat cu i ja vasMancini je napisao/la:Nekad navijač Može li bez vrijedjanja?
Nećeš me vrijeđati jer i ja ne vrijeđam nikoga,problem je u sudiji koji stida u putu nije sreo!nekad^navijac je napisao/la:da ne spamam vise zadjni post danas ,nikoga nisam uvrijedio .. I da jesam vi vrijedajate i Vojvodica i MOJ klub - vrijedjat cu i ja vasMancini je napisao/la:Nekad navijač Može li bez vrijedjanja?Toliko od mene !
edit: dobio sam dres ,ravno mi je do mora
Oprosti - Izvini - I'm sorry .. Jel sad u redu ?Mancini je napisao/la:Nećeš me vrijeđati jer i ja ne vrijeđam nikoga,problem je u sudiji koji stida u putu nije sreo!nekad^navijac je napisao/la:da ne spamam vise zadjni post danas ,nikoga nisam uvrijedio .. I da jesam vi vrijedajate i Vojvodica i MOJ klub - vrijedjat cu i ja vasMancini je napisao/la:Nekad navijač Može li bez vrijedjanja?Toliko od mene !
edit: dobio sam dres ,ravno mi je do mora
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.