On i sada ima najveći uticaj na Komitet za sudije i suđenje. Alfa i Omega. Drži se.zvjezdas je napisao/la:Salem Prolić,zvaljo debeli,udostojio se doći sutra u Gradačac.Ma treba ga vratit tamo gdje je bio prije pedeset i nesto godina.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Zeljevac,mi smo jači na proljeće tako da nam ni Salem ne moze nista.Ako vam treba pojačanja da vam damo,trebaće vam u Europi,da se ne sramotite kao do sada,Vasilić i Savić nisu nesto,imamo i boljih sada za vas.
-
- Kontakt:
mah tu treba odigrati taktički,bez zvižduka i provokacija dok se utakmica ne završi i onda na kraju stadion cijeli da ustane i j... im m.m....zato sutra svi na stadion 13h
niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...
mislim da si dobro rekao na kraju ustati i prozvat lopove naravno ako pobijedimopiroman001 je napisao/la:mah tu treba odigrati taktički,bez zvižduka i provokacija dok se utakmica ne završi i onda na kraju stadion cijeli da ustane i j... im m.m....zato sutra svi na stadion 13h

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
X NASTIMAN,nasi poceli raditi za kladionice,vidjet cemo danas,svi u NAPAD
Jedan od najboljih igrača Zvijezde sinoć mi blijedo reče za danas da ćemo vidjet.Nekako mi mirise na neki dogovor kao sto reče Dzin.Bas ne bi imalo smisla da se mrznemo,navijamo a neko nas napravi ludim.
ti samo pises o namjestanju utakmica eto vidjecemo danas ili ces zauvijek usutit ili ce nas na stadionu odsad biti 100zvjezdas je napisao/la:Jedan od najboljih igrača Zvijezde sinoć mi blijedo reče za danas da ćemo vidjet.Nekako mi mirise na neki dogovor kao sto reče Dzin.Bas ne bi imalo smisla da se mrznemo,navijamo a neko nas napravi ludim.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
zalosno je na sta nam je spala tema zvijezde pa vise namozes procitati normalnu recenicu i korisnu informaciju.sve se svodi na krade i evo namjestanja,pa ljudi danas je vecini igraca mozda zadnja utakmica i svi u klubu znaju koliko nam ova pobjeda znaci i da sve osim pobjede bi bila katastrofa.u price o namjestanju zvijezde navjerujem niti sam kada vjerovao a danas je na igracima da pobijede i sve vas koji sumnjaju uvjere u postenje...sretno zmajevi
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Druže otkud ti info?Jeli neko iz kluba ili si samo načuo?Dzin je napisao/la:X NASTIMAN,nasi poceli raditi za kladionice,vidjet cemo danas,svi u NAPAD
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
ma on je iz kluba samo sto je dobio nogu pa sad laprdamujoisuljo je napisao/la:Druže otkud ti info?Jeli neko iz kluba ili si samo načuo?Dzin je napisao/la:X NASTIMAN,nasi poceli raditi za kladionice,vidjet cemo danas,svi u NAPAD

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
otkud to saad... zar nije trebalo bit iz 2/1 ??? cccDzin je napisao/la:X NASTIMAN,nasi poceli raditi za kladionice,vidjet cemo danas,svi u NAPAD
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
-
- Kontakt:
3 razlike za nas,strijelci Hamza,mujo i ristić...
niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...
1 - 0 Hamzic 33 min
pogodi ti ahahahhaDzin je napisao/la:X NASTIMAN,nasi poceli raditi za kladionice,vidjet cemo danas,svi u NAPAD

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ko prstom u g.....moranjak je napisao/la:pogodi ti ahahahhaDzin je napisao/la:X NASTIMAN,nasi poceli raditi za kladionice,vidjet cemo danas,svi u NAPAD![]()
![]()
![]()

Dragon Town
privedo smo hvala bogu ovu polusezonu dosta uspjesno,kad se sjetim kako je pocelo ovo je super.igru ni pobjedu necu komentarisat bitna su tri boda jedino mi je drago da u husicu dobijamo sve boljeg i boljeg igraca.sada odmor od utakmica i iza nove godine pripreme i prelazni rok.nadam se ostanku okosnice ekipe i sa jois par dobrih igraca pod palicom jovica odraditi pripreme i onda na proljece pokvariti planove mnogim ekipama.cestitke svim igracima i iskrenim simpatizerima i navijacima 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hajde kad neko sazna kako su nam rukometasi igrali neka napise 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
puni uspjeh nasi ekipa danas nogometasi,kosarkasi i rukometasi dobili... rk gradacac pobijedio 32-21
e nek si nam napisao obradovo si me znaci u sledecem smo krugu vjerovatno
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:e nek si nam napisao obradovo si me znaci u sledecem smo krugu vjerovatno
sta ti je ja samo lijepe vijesti donosim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.