ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Bolje ovako,Hvala ti Berdih.Ko bi sutra kido živce,dovoljan je sutrašnji derbi za stresove.Ovakav Novak sutra nije potreban a i da u miru pogledam jednu završnicu ove godine.
Šteta za Jankelu
Šteta za Jankelu

"Indija,Pakistan..."
Da mu se i naguz.im zato sto je sve to ostvario?MaGiCa je napisao/la:A ti bi mogao da mu ispraznis pepeljaru, promenis carsaf i ponovis turu.kelner je napisao/la:By By NUMERO UNO
On je uzeo 11 milionceka, 3 GSa+ 5 Mastersa, ATP#1 i vezao 41 pobedu...a ti si samo kelnercic.
Boli me ba briga za njegove uspjehe,ja slavim njegov neuspjeh,zasto je to tako,to je moja stvar,a ovo je forum i ja imam pravo da tu iznosim svoje misljenje o njemu i o svakoj javnoj licnosti.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
kelner je napisao/la:Da mu se i naguz.im zato sto je sve to ostvario?MaGiCa je napisao/la:A ti bi mogao da mu ispraznis pepeljaru, promenis carsaf i ponovis turu.kelner je napisao/la:By By NUMERO UNO
On je uzeo 11 milionceka, 3 GSa+ 5 Mastersa, ATP#1 i vezao 41 pobedu...a ti si samo kelnercic.
Boli me ba briga za njegove uspjehe,ja slavim njegov neuspjeh,zasto je to tako,to je moja stvar,a ovo je forum i ja imam pravo da tu iznosim svoje misljenje o njemu i o svakoj javnoj licnosti.

"Indija,Pakistan..."
Federer-Ferrer
Tsonga-Berdych
Po svemu prikazanom Federer mora uzeti titulu, a i ne vjerujem da u mogucem finalu ce Berdych i Tsonga opustiti ruku, jer su takvi kakvi jesu, sto znaci da ce se ukakiti i prije meca.
Sutra duel dvojice koji su igrali finale na zavrsnom turniru i to medjusobno 2007, kada je Federer sa lakocom u tri seta dobio Ferrera.
Ko god prodje u finale, Tsonga ili Berdych, igrat ce za svoju najvecu titulu u karijeri.
Tsonga-Berdych
Po svemu prikazanom Federer mora uzeti titulu, a i ne vjerujem da u mogucem finalu ce Berdych i Tsonga opustiti ruku, jer su takvi kakvi jesu, sto znaci da ce se ukakiti i prije meca.
Sutra duel dvojice koji su igrali finale na zavrsnom turniru i to medjusobno 2007, kada je Federer sa lakocom u tri seta dobio Ferrera.
Ko god prodje u finale, Tsonga ili Berdych, igrat ce za svoju najvecu titulu u karijeri.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Majke vam razgulite i svoje frustracije rijesavajte negdje drugo, ostavite jedini normalni dio foruma na miru.
Miran sam ja.VolimLiverpool je napisao/la:Polahko Magica ,smiri se
120/80 puls oko 60. Milina. Gde si bre ti

Tvoje je pravo da navijas za koga god hoces ili da navijas protiv koga god hoces.kelner je napisao/la:Da mu se i naguz.im zato sto je sve to ostvario?
Ali nadam se da shvatas da se takvim postovima, kakve cesto pises, srozava nivo forumske diskusije i da se celokupna prica uvodi u neke druge "vanteniske" sredine, gde se ovde lako izbace i najgore reci iz usta. A posle dobijemo takva prepucavanja umesto zdrave diskusije.

MaGiCa
Napisao sam do sada 2 posta i to sad kao ja konstantno nesto zajeb.avam po forumu.
Usput,navijam za James Blake-a
Naravno,gotivim Federera od top tenisera
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
@magica ako ti je puls 60, nije dobro stari. Normalno je 80-90 u minuti. Daj digni malo adrenalin. Doduse ovako ces sporije stariti. 

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
sta ti ba covjece?! otkad to da je 80-90 normalno?? Od 60-80 je normalni puls, medjutim, ako je puls i 90, to je sasvim normalno. A pritisak ti je druze, zdrav si ko drijen.DANTES je napisao/la:@magica ako ti je puls 60, nije dobro stari. Normalno je 80-90 u minuti. Daj digni malo adrenalin. Doduse ovako ces sporije stariti.

P.S. Da ne idem tako puno od teme

Izdržati, to je temelj vrline!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Solidan pulsMaGiCa je napisao/la:Miran sam ja.VolimLiverpool je napisao/la:Polahko Magica ,smiri se
120/80 puls oko 60. Milina. Gde si bre tiNisam te video na forumu dosta dugo. Jel sve u redu?
![]()

Ma vratio se odskora.
I sve je u redu.Možda si upoznat sa onim što mi se dešavalo ,ali sada je sve ok.I hvala ti na pitanju.

You'll never walk alone.
Velika šteta što Roger neć objasniiti Jeleninom dečku kako se igra tenis u dvorani!
To znaci da ima jako srceDANTES je napisao/la:@magica ako ti je puls 60, nije dobro stari. Normalno je 80-90 u minuti. Daj digni malo adrenalin. Doduse ovako ces sporije stariti.

Dugoprugasi i maratonci znaju imati puls i ispod 50.
Licno poznajem jednog bivseg tenisera, poluamaterskog

Ima puls oko 45. Ljudna...
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mah, ja sam pomislio da Tipsa uzima Andyjeve igre (dakle, da mu se broji poraz od Ferera kao da je on sam igrao).
Helem, grdno pogriješih, al' i da su mu se brojali opet nikom' ništa.
Berdych je odlučivao o svojoj sudbini i dobio je Davida te se tako plasirao u polufinale kontra Tsonge.
Lično sam razočaran turnirom, al' očaran Federerovim igrama.
Šteta što prva četvorka nije zdrava i što ne igraju atomski tenis, pa da uživamo u pravim nadmetanjima. Rafa, Andy i Nole su ipak morali reći zbogom Londonu i to je to.
Fedex igra u 15 časova ako se ne varam.
Moglo bi biti tu svega, mada vjerujem u njegovu pobjedu kontra Španca. Ne bih rek'o da će biti lako, al' pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Pušač bi mog'o danas izgoriti.
Tsonga i Berych igraju večeras. Mog'o bi Čeh biti osokoljen sinoćnjom pobjedom i raspištoljiti se kontra Tsonge. Vidim da su kladionice uveliko na strani Francuza, a to može biti dvosjekli mač. Tsonga je skin'o skalp Rafi i Fishu, poražen je od Rogera, a vala mog'o bi večeras upisati i 2. poraz.
Volio bih gledati finale Roger - Berdych. Da l' će se to desiti ili ne, ostaje nam da vidimo.

Lično sam razočaran turnirom, al' očaran Federerovim igrama.

Fedex igra u 15 časova ako se ne varam.

Tsonga i Berych igraju večeras. Mog'o bi Čeh biti osokoljen sinoćnjom pobjedom i raspištoljiti se kontra Tsonge. Vidim da su kladionice uveliko na strani Francuza, a to može biti dvosjekli mač. Tsonga je skin'o skalp Rafi i Fishu, poražen je od Rogera, a vala mog'o bi večeras upisati i 2. poraz.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da je Fereru trebala pobjeda sinoć, glatko bi došao do nje. Nije htio trošiti mnogo snage, a i ovako je izbacio Noleta.
Trebala mu je pobjeda, jer ovako porazom ide na Federera.Willy je napisao/la:Da je Fereru trebala pobjeda sinoć, glatko bi došao do nje. Nije htio trošiti mnogo snage, a i ovako je izbacio Noleta.

i to na federera kojeg nikad nije dobio...tako da priče o tome da nije htio ne piju vodu, htio je on ali nije mogao, berdih ga je polako korak po korak razmontirao....retro je napisao/la:Trebala mu je pobjeda, jer ovako porazom ide na Federera.Willy je napisao/la:Da je Fereru trebala pobjeda sinoć, glatko bi došao do nje. Nije htio trošiti mnogo snage, a i ovako je izbacio Noleta.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vidjecete danas Ferera u pravom svijetlu.
ocekujem 6:4 6:2 laganu pobjedu Rodzija.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.