http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... emo-Zvezdu" onclick="window.open(this.href);return false;Supić: Možemo da stignemo Zvezdu
Igramo najbolji fudbal u ligi, a za slabiji bodovni bilans isključivi krivci smo mi fudbaleri – ističe golman Novosađana
Nemanja Supić
POZICIJA broj pet, sa 17 bodova na kontu, više gravitira ka sredini tabele nego gornjem domu. I sigurno nije u skladu s ambicijama novosadske Vojvodine koja se prošle sezone praktično do poslednjeg kola borila za titulu, igrala finale Kupa Srbije...
- Za dosadašnji rezultat isključivi krivci smo mi igrači - tvrdi golman Nemanja Supić. - Ipak, smatram da igramo najbolji fudbal u ligi, a o tome svedoči dobra partija s Partizanom i čak 17 šuteva na gol crno-belih, ili, recimo, 22 pokušaja na gol kulskog Hajduka.
Činjenicu da igra o kojoj govori nije krunisana u čak šest mečeva ove jeseni, jer je pored samo četiri pobede zabeležen poraz i pet remija, Supić pravda argumentom da Vojvodina ima mlad tim.
- Među najmlađima smo u ligi. Pa niko od nas nije zaboravio da igra fudbal. Nije tu reč o kvalitetu ili o pripremljenosti, jer su ta dva elementa na vrhunskom nivou. Ono što nam nedostaje jeste upravo koncentracija u poslednjih nekoliko minuta utakmice, a to se videlo u duelima sa Slobodom, Jagodinom i Spartakom. Imamo šanse, iskoristimo jednu, ali umesto da stanemo i sigurno privedemo utakmicu kraju, mi na sopstvenu štetu hitamo da potvrdimo pobedu i, na našu glupost, primamo gol
. Da nam se to nije desilo, lako je izračunati, bili bismo rame uz rame s Partizanom.
![]()
Supića ne napušta optimizam.
- Nije ni sada kasno da stignemo Crvenu zvezdu i da u derbiju na kraju jeseni odlučujemo o tituli vicešampiona. Međutim, moramo da podignemo odgovornost i koncentraciju na mnogo viši nivo. Pred nama su mečevi u kojima, realno, možemo da zabeležimo dobre rezultate i približimo se samom vrhu –ističe golman Novosađana.
FK Vojvodina
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
-
- Kontakt:
Re: FK Vojvodina
Pa dobro nije toliko ni masio,Vosa igra jedan od najboljih fudbala u ligi zajedno sa OFK-om,da je lep za oko i da je u isto vreme donekle ucinkovit,i zaista slazem se sa Nemanjom kada kaze da je nedostajalo koncentracije,itekako koncentracije u kljucnim momentima da se ostvari pobeda,i verovatno bi sada na tabeli bila neka druga prica. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Sprema se čistka u Voši...
07. NOVEMBAR 2011. | 22:01 | IZVOR: SPORTSKE.NET, NOVOSTI.RS
Vršilac dužnosti predsednika Vojvodine Dušan Vlaović javno izrazio nezadovoljstvo igrama ''lala'', obzirom na velika očekivanja pred start sezone. Smatra da problem leži u ''igračima koji pred publikom ljube grb, ali ih samo zanima da prvi stanu u red za plate''.
Sudeći prema izjavi Dušana Vlaovića, igrački kadar Vojvodine pretrpeće bitne promene tokom zimskog prelaznog roka.
Dosadašnji učinak ekipe je razočaravajući za čelnike kluba, ali se, za razliku od početka sezone, sada ne razmišlja o novoj promeni trenera. Na tapetu će biti - igrači.
''Biće rezova, svakako. Nije još izvesno da li će se oni dogoditi već sada, tokom pauze, ili ćemo čelati zimski prelazni rok. Narednih dana očekujemo izveštaj od struke i na osnovu toga videćemo šta i kako dalje. Letos smo odlučili da sačuvamo ekipu iz prošle sezone, ali se ispostavilo da smo pogrešili'', objašnjava Vlaović.
On naglašava da je klub izmirio sve obaveze prema igračima, ali da se oni ne trude da uzvrate na pravi način.
''Nezadovoljstvu po pitanju finasija sa njeihoev strane apsolutno nema mesta. Međutim, i pored toga, ima igrača koji se i ne oznoje na terenu. Ima i onih koji pred navijačima ljube grb, a u stvari razmišljaju samo kako da prvi stanu u red za platu'', zaključio je Vlaović.
izvestaj struke...

To ce sigurno biti od presudnog znacaja kada se bude odlucivalo o tome ko od igraca ostaje a ko odlazi.

A da ne govorim o izmirenim obavezama,tek je to vrlo bitan podatak.

Ove koji sada igraju u klubu redovno isplacuju ali zato se tuzakaju zbog dugova sa igracima koji su otisli iz kluba jos pre dve tri godine...

Koga oni lazu?

-
- Kontakt:
Aleksandar Katai konačno debitovao!
08.11.2011. 20:36
Autor: mihailov(0)
Nadamo se da će se uskoro često radovati postignutim golovima
Glavne vesti mogle bi ići ovim redosledom - Katai upisao svoj prvi nastup u grčkoj ligi, Tumbasević postigao debitantski pogodak za Dačiju, dok su mreže za svoje klubove tresli i Nikola Trajković i Žarko Korać. Nešto manje uspeha imao je Milan Jovanović, koji je ”pocrveneo“ u derbiju belgijskog prvenstva...
Bajer Leverkuzen-Hamburg 2:2
Bod po bod. Hamburg bešumno beži iz opasne zone. Početak nije ličio ni na šta dobro, ”Farmaceuti“ su imali prednost od dva gola već nakon 20 minuta igre. Iako se nazirala katastrofa, gosti su ipak uspeli da sustignu vođstvo i ubeleže treći uzastopni remi. Gojko Kačar je igrao do 79. minuta, dobre partije i konstantost u poslednje vreme preporučile su ga v.d. selektoru, Radovanu Ćurčiću, tako da se univerzalac vratio reprezentaciji!
Udineze-Sijena 2:1
Došlo je na red da se sastanu crno-beli iz Udina protiv crno-belih iz Sijene. Između dve vatre našao se Željko Brkić, pozajmljeni golman gostiju koji je imao poseban motiv da se dokaže svom klubu. Bolji početak domaćin nije mogao poželeti, Basta je već u 2. minutu izbio sam pred našeg bivšeg kapitena i postigao svoj prvi gol ove sezone. Kako se meč odmicao, ofanzivnije su krenuli i jedni i drugi, međutim konkretniji je bio Udineze, tačnije Di Natale, udvostručivši vođstvo nakon par lepih driblinga! Sijena je uspela do kraja samo da smanji, a Brkić da se sa par prelepih intervencija preporuči mnogim zainteresovanim timovima!
Meč Napoli-Juventus odložen je zbog vremenskih nepogoda, pa nsimo mogli videti da li bi Miloš Krasić konačno zaigrao za torinsku“Staru damu”!
Atalanta-Kaljari 1:0
Vlada Avramov na klupi za rezerve...
RKC Waalwijk-Groningen 1:1
Posle istorijskog trijumfa nad Fejenordom, Groningen se uputio na megdan novom prvoligašu. Domaćin je već na startu stigao do neočekivanog vođstva koje su čuvali sve do 73. minuta, kada je Anderson uspeo da sačuva goste od sigurno potencijalno neprijatnog poraza. Dušan Tadić odigrao je svih 90 minuta, međutim požalio se na povredu po završetku susreta zbog koje je i bio prinuđen da odbije poziv selektora za ovonedeljni put u Centralnu Ameriku!
Luc Vladivostok-Ural 1:1
Stvari su jasne - regularni deo ruske 2.lige je završen i Ural, kao osmoplasirani tim, stiče pravo na dodatnu borbu za ulazak u elitu. Nisu mi najpozanitije propozicije daljeg takmičenja, sve u svemu-bićete obavešteni! Ono što je bitno je da ćemo, ukoliko bude sreće, možda i gledati Predraga Sikimića u najvišem rangu dogodine!
Zoria-Tavrija 0:1
Ovoga puta bez pomoću prvog golmana Damira Kahrimana, Tavrija je izvojevala vrlo bitnu pobedu u Alčevsku! Koliko mi je poznato srpski reprezentativac nije nastupio zbog parnih kartona...Slobodan Marković je bio sve vreme na terenu!
Istanbul-Bursaspor 0:0
Milan Stepanov je svoj posao na meču obavio besprekorno - njegov klub nije primio gol. Na žalost, Bursi kao celini ide prilično loše, nalaze se na 12. poziciji na samo 4 boda od zone ispadanja! Nikom nije jasan uzrok ovako loše igre, pogotovo imajući u vidu da ove godine ne igraju evropska takmičenja i da mogu komotno da se koncentrišu na domaće izazove...
Grashoper-Sion 2:1
S obzirom da su iza sebe imali dva vezana poraza, domaći su dočekali Sion pod imperativom dobrog rezultata! Počelo je otvoreno sa obe strane, pa su u prvih 30 minuta viđena dva gola - po jedan na obe strane. Nedugo zatim usledio je ključni momenat utakmice - isključenje Adailtona koje je u potpunosti preseklo goste. Grashoper je munjevito iskoristio brojčanu nadomoćnost i već u 38. minutu stekao novu prednost koju je održavao do poslednjeg sudijskog zvižduka! Dragan Mrđa našao se u startnoj postavi Siona, igru je napustio u 69. minutu posle ne naročito svetlog izdanja...
Serkl Briž-Anderleht 1:0
Veliki derbi (kako bar tabela kaže) odigran je u Brižu gde je Serkl dočekao vodeći tim belgijskog šampionata. Ključni momenat dogodio se u 35. minutu, a glavni akter bio je Lane Jovanović. Srbin je nakon faula jednog od igrača u zelenim dresevima burno reagovao i ”oborio“ pomenutog fudbalera. Po mišljenju arbitra ovakvo ponašanje zaslužilo je direktno isključenje! Sami procenite ima li ova odluka sudije smisla...
[youtube][/youtube]
Bilo kako bilo, Anderleht je ostao sa desetoricom u polju. Uspešno su odolevali napadima Serkla sve do 91. minuta kada je Rudi postigao odlučujući gol vredan prve pozicije na lestvici!
Polonija-Leh 1:0
U redovima domaćina standardan Đorđe Čotra, u taboru gostiju Vojo Ubiparip na klupi! I ovaj meč rešen je u sudijskoj nadoknadi, Kani je rešio pitanje pobednika.
Đer-Papa 3:2
Strelac drugog pogotka za Đer bio je Nikola Trajković! Početno visoko vodstvo od 3:0 uspavalo je drugoplasiranu ekipu prvenstva kojoj je malo falilo da ispusti prednost. Ostaje još da je naš bivši vezista zaradio i javnu opomenu...
Ferencvaroš-Paksi 0:0
Ni ulazak Loranta Olaha desetak minuta pred kraj nije razbudio uspavanu navalu Ferencvaroša...
Makabi Tel Aviv-Beitar Jerusalim 0:1
Izuzetno neočekivan poraz doživeli su Makabi i Savo Pavićević na svom terenu od prosečne ekipe Beitara. Neuspehom su i prepustili čelo tabele glavnom rivalu Hapoelu.
Ironi Bat Jam-Hapeol Aškelon 0:0
Darko Lovrić svih 90 minuta na terenu u jednoj mirnoj utakmici...Stvorila se velika gužva u vrhu, šestoplasirani tim ima samo bod manje od vodećeg Hapoela iz Bnei Loda!
Urava-Jubilo 0:3
Još jedno očajno izdanje Urave na sreću nije ostavilo trag na tabeli, s obzirom da su konkurenti za opstanak takođe izgubili u ovom kolu. Ranko Despotović igrao poslednjih dvadesetak minuta, očito je da nije u pravoj formi!
Panionios-OFI 1:3
Konačno prave vesti stižu i iz Grčke, Aleksandar Katai debitovao je u zvaničnim mečevima za Ofi, odigravši 15 minuta u pobedi svog tima na nezgodnom gostovanju Panioniosu! Nadamo se da je ovo samo početak njegove dobre serije, očekujemo ga u kontinuitetu!
Budućnost-Bokelj 1:1
Mitar Peković standardan u redovima Podgoričana koji su osvojili samo bod protiv otpisanog Bokelja!
Rudar-Sutjeska 0:0
Kiks Budućnosti nije iskoristio Rudar koji je najnepopularnijim rezultatom okončao duel sa Sutjeskom. Dobra stvar je da se na teren vratio Ivica Francišković, dok je Dušan Nestorović ostao standardan.
Grbalj-Zeta 0:1
I dok vodeći ne koriste svoje šanse, Zeta sigurnim hodom polako počinje da se približava ”dvojcu“. Žarko Korać bio je čovek odluke početkom drugog dela susreta!
Mogren-Lovćen 2:0
Siguran trijumf Budvana, Radoslav Batak u timu sve vreme!
Tiraspol-Dačija 0:2
Janku Tumbaseviću bilo je dovoljno pet minuta prilike da upiše svoj debitanstski gol u Moldaviji u 91. minutu!
[youtube][/youtube]
Zna li se išta hoće li Vojvodina u januaru prodat Parmi Miroslava Stevanovića i za kakve pare?
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Ne znam koliko je interesovanje Parme veliko ali znam da ce uprava na celu sa crnogorskim mafijasem prihvatiti prvu iole ozbiljnu ponudu koju im Italijani budu stavili na sto.radoja je napisao/la:Zna li se išta hoće li Vojvodina u januaru prodat Parmi Miroslava Stevanovića i za kakve pare?
Znaci ako Italijani proceni da im je potreban lako ce ga dovesti...
Zadnja izmjena: Frantisek Planicka, dana/u 09 nov 2011, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Frantisek Planicka je napisao/la:Ne znam koliko je interesovanje Parme veliko ali znam da ce uprava na celu sa crnogorskim mafijasem prihvatiti prvu iole ozbiljnu ponudu koju im Italijani budu stavili na sto.radoja je napisao/la:Zna li se išta hoće li Vojvodina u januaru prodat Parmi Miroslava Stevanovića i za kakve pare?
Pitao sam te jer vidim da ti jedini pišeš o Vojvodini. Pa po italijanskim medijima se navodi da Voša važi za rasadnike talenata i da je Stevanović jedan od njih i da Parma želi dovest mladog vezistu,spominje se cifra od milion,e sad da li u ratama.
-
- Kontakt:
Za milion evra ima da ga nose na ledjima do Italije...
Vojvodina jeste rasadnik talenata i Stevanovic je u svojoj generaciji nije ni bio ni medju pet najtalentovanijih(Medojevic,Mitosevic,Deak,Katai,Aleksic...)ali je zato radom i disciplinom nadoknadio taj zaostatak i ima lepe sanse da napravi bolju karijeru od vecine navedenih.
Vojvodina jeste rasadnik talenata i Stevanovic je u svojoj generaciji nije ni bio ni medju pet najtalentovanijih(Medojevic,Mitosevic,Deak,Katai,Aleksic...)ali je zato radom i disciplinom nadoknadio taj zaostatak i ima lepe sanse da napravi bolju karijeru od vecine navedenih.
Čuo sam za sve navedene osim tog Deaka možeš li nešto više reći?
-
- Kontakt:
Stefan Deak je trenutno u rezervnom timu Deportiva,cini mi se da jos nije debitovao za prvi tim.radoja je napisao/la:Čuo sam za sve navedene osim tog Deaka možeš li nešto više reći?
Otisao je mlad i nezreo u inostranstvo i mislim da nece od njega biti igraca...
Zaboravio sam i da spomenem Gorana Smiljanica,on je sa 17 godina bio na kratko u Barceloni kao najtalentovaniji igrac na Balkanu no odao se alkoholu,cigarama,lakim drogama tako da je i on izgubljen slucaj,a da ne govorim kakve je sve skandale pravio jer neki od njih nisu za javnost.
Sada u dvadeset prvoj godini greje klupu u Vojvodini.
-
- Kontakt:
Jel ima uopšte neko ko je u poslednje vreme napustio Vojvodinu, a da ju je nije tužio?Milinković tužio Vojvodinu: Di su moji novci?
Bivši trener Vojvodne tužio klub zbog neizmirenih obaveza. "Bilo mi je prelepo u Vojvodini...Da je bilo samo do para, ja bih i dan-danas bio tamo", kaže on. "Rano mi je da budem selektor".
Vojvodina i Zoran Milinković imali su "hemiju", a ta hemija prenela se i na teren. Igrala je Vojvodina finale Kupa Srbije prošle sezone protiv "njegovog" Partizana, a onda je sve otišlo u ružnom smeru...Ipak, bez obzira na sve, navijači Vojvodine žale što Milinković nije ostao još koju sezonu.
Na kraju prošlog prvenstva, Milinković je iznenada napustio Vojvodinu. Od tada ga nije bilo u medijima. U ispovesti "Sportskom žurnalu", rekao je da je teška srca tužio novosadski klub zbog neizmirenih finansijskih obaveza, kao i da misli da je za njega još rano da ispuni san - da bude selektor Srbije.
"Proveo sam prelepu godinu u FK Vojvodina, upoznao divne ljude, uspešno okončao sezonu, zahvaljujući prvenstveno igračima i navijačima...Što se odlaska tiče...odluku nisam doneo preko noći. Mnogo toga se mesecima taložilo u meni, koferi mnogo puta bili raspakivani. Dugovao sam to stručnom štabu, igračima. Ne bi, iskreno, bilo fer da sam se rukovodio samo sopstvenim interesima", rekao je Milinković.
Iako mu je u Vojvodini bilo lepo, rastanak je bio neminovan. A i tužba Arbitražnoj komisiji FSS protiv novosadskog kluba.
"Pet i po meseci niko iz kluba nije našao za shodno da me pozove, ponudi rešenje kako bismo regulisali preostale ugovorne stavke. Znam da to kao čovek nisam zaslužio, ponajmanje kao trener. Žalim zbog toga, međutim, u nedostatku komunikacije bio sam prinuđen da pravdu potražim pred Arbitražnim sudom FSS", objasnio je Milinković.
Ipak, kaže da nije sve u novcu.
"Da je bilo samo do para, ja bih i dan-danas bio u Vojvodini", poručuje Milinković.
O prekinutom finalu Kupa Srbije protiv Partizana (1:2, pa za zelenim stolom 0:3), ne želi da priča, iako je zbog povlačenja ekipe sa terena dobio suspenziju.
"Najavljena šestomesečna suspenzija u udarnom terminu prelaznog roka, uskratila mi je pravo na rad. Ovde bih stao, jer otvorićemo jednu vrlo osetljivu temu, što ne želim. Bitno je da sam pomenuti period podneo na sebi svojstven način - hrabro i dostojanstveno", rekao je Milinković.
Otvoreno je mesto selektora srpske fudbalske reprezentacije. Da li on sebe vidi na tom mestu, kako se šuška u fudbalskim krugovima?
"Selektorska pozicija je moa velika želja, ali ne u ovom trenutku. Čeka me dug period dokazivanja i tek kad budem položio sve ispite, zašto da ne?", rekao je Milinković.
(MONDO)
Po svemu sudeci nema,ne racunajuci Brkica koji je upravi oprostio dug...
Pa jbg realno i sto je ne bi tuzili kad nisu nicim vezani za nju. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Naravno da trebaju olos da tuze samo ne znam dokle ce veliki kajmak i njegova bratija da zajebavaju nas koji volimo klub.Devil je napisao/la:Pa jbg realno i sto je ne bi tuzili kad nisu nicim vezani za nju.
Sve se bojim minusa na racunu koji cemo zateci kad doticni konacno napusti zalizanu fotelju,trebace nam godine i godine da se oporavimo...
-
- Kontakt:
Bold 1-Butorovic je glavom i bradom pričao kako je on(Nenadic) dobar igrač i kako je zadovoljio, ali da ne žele da se razbacuju parama i da već imaju Pavlovića koji je najbolji levi bek u ligi kako je rekao.SAOPŠTENJE FK „VOJVODINA“ POVODOM INTERVJUA ZORANA MILINKOVIĆA
16.11.2011. - 18:56 | Urednik portala |
Istina je najveća pobeda
Ne malo iznenađenje za FK „Vojvodina“ predstavlja intervju Zorana Milinkovića novinaru Sportskog žurnala Lj. P. koji je bio zaposlen u marketingu našeg kluba u periodu kada je Zoran Milinković bio šef stručnog štaba.
Podsećanja i istine radi:
- Svi detalji o kojima se polemiše u pomenutom intervjuu su nedvosmisleno regulisani Ugovorom koji je potpisan prilkom dolaska gospodina Milinkovića na čelo stručnog štaba FK „Vojvodina“. Zbog toga, a i zbog želje za istinom, prilažemo Ugovor na dnu ovog Saopštenja.
- Danom potpisivanja Ugovora sa šefom stručnog štaba, utvrdjena je a tokom saradnje i isplaćena plata u visini od 70.000 eura, kao i 8.000 eura na ime premija.
- Ugovorena je nagrada za osvajanje šampionske titule u iznosu od 300.000 eura.
- Ugovorena je nagrada za osvajanje KUP-a Srbije u iznosu od 200.000 eura.
- Na izričit predlog šefa stručnog štaba dovedeni su igrači na čije je obeštećenje klub utrošio bezmalo 1.000.000 (milion) eura. Samo za njihov dolazak, bez obaveza iz Ugovora potpisanih sa samim igračima. (Trajković 318.000, Yaw 200.000, Aboubakar 123.000, Lazetić 150.000, Mojsov 80.000. Zanimljivo je koliko su neki od njih malo igrali.
- Na izričito insistiranje šefa stručnog štaba iz FK „Metalac“ doveden je igrač jer je isti taj šef struke garantovao za njegove kvalitete. Nakon 14 dana ispostavilja se da pomenuti igrač nema kvalitet za FK „Vojvodinu“. Pogrešne procene su moguće ali se prema klubu iz kojeg je angažovan igrač obrukao kolektiv FK ,,Vojvodina“.
- Na izričito insistiranje šefa stručnog štaba doveden je pomoćni trener Marko Perović i trener golmana Zoran Stojanović, koje smo, kao i ceo stručni štab isplatili do poslednjeg dinara, o čemu svedoče i njihove poruke zahvalnosti.
- Šefu stručnog štaba na raspolaganje je stavljen apartman u hotelu sa pet zvezdica, sa neograničenim troškom za njega i njegove prijatelje.
- Ugovorom je predvidjeno i da šef stručnog štaba ima automobil na raspolaganju što je i realizovano.
Poslednje kolo prethodnog šampionata igrano je 29. Maja 2011.
Samo tri dana ranije, 26. Maja, tadašnji šef stručnog štaba u razgovoru sa Predsednikom kluba obećava produženje saradnje na još godinu dana i razgovara sa upravom o eventualnim pojačanjima tokom letnjeg prelaznog roka.
Na dan odigravanja pomenute utakmice sa Crvenom Zvezdom Predsednik kluba ponovo razgovara sa šefom struke od kojeg dobija informaciju da ga ne interesuje nikakav novi angažman u Vojvodini, pa ni u Srbiji, već samo inostranstvo. Većina članova UO FK ,,Vojvodina“ pokušava da utiče da do prestanka saradnje ne dođe ali stav trenera Milinkoviča ostaje tvrd i nepromenjen.
Napominjemo da je premija za utakmicu sa Crvenom Zvezdom iznosila 5.000 eura i da bi nam pobeda u tom susretu omogućila kasniji start u kvalifikacijama za Ligu Evrope a samim tim i više vremena za odmor i pripremu tima.
Sve finansijske detalje iznosimo javno jer je FK ,,Vojvodina“ uvek radila transparentno , a posebno u periodu poslednjih pet – šest godina, pa se čak suočavala sa činjenicom da zbog istine i iskrenosti trpi posledice.
FK „Vojvodina“ nije ostala dužna 1 euro ni jednom treneru i igraču a ako jeste pozivamo ih da se javno oglase. Takvi navodi su lako proverivi u Fudbalskom Savezu Srbije i zato nikako ne stoji opaska bivšeg šefa stručnog štaba da i njegovi prethodnici imaju sporna potraživanja.
Kao najbolji dokaz ove naše tvrdnje jeste i rečenica samog trenera Milinkovića u datom intervjuu koji kaže ,,da je pitanje para, ja bih i danas bio u Vojvodini,,.
Zbog svega navedenog nije nam jasno po kom osnovu FK ,,Vojvodina“ duguje 20.000 eura treneru. Svi igrači, stručni štab i sva ostala lica su po završetku sezone isplaćeni u celosti. Na sporni iznos šef struke smatra da polaže pravo na osnovu osvojenog trećeg ili četvrtog mesta u Ligi koje vodi u Kvalifikacije za Ligu Evrope.
Svi Vi koji volite i pratite FK ,,Vojvodina“ znate da klub nikada nije nagradjivao za treće mesto.
FK ,,Vojvodina,“ moli sve dobronamerne da ovo ne shvate kao kritiku bilo koga. Klub je uvek vodio računa o svim svojim bivšim i sadašnjim članovima. Pa zar dokaz toga nije i napor koji je naš kolektiv učinio da bi se opozvala suspenzija trenera Milinkovića a svim našim funkcionerima kazna i dalje traje.
Na kraju, ceneći neizbrisiv trag koji je gospodin Milinković ostavio tokom rada u našem klubu, želimo mu puno zdravlja i uspeha u daljoj karijeri, jer on to i zaslužuje.
Novi Sad,14.11.2011.
FK „Vojvodina“
Bold 2-U pitanju je Butorovicev hotel i naravno da je on sve to naplatio od kluba ili ce tek naplatati.
Nedavno na skupstini rece da mu klub duguje 150.000 evra za hotelske usluge,a taj njegov hotel(Park)je zvancino sponzor kluba pa se postavlja pitanje kako klub moze da duguje sponzoru,ja sam dosad susretao samo sa obrnutim slucajevima.
Bold 3-Lako je razbacivati se unapred najavljenim premijama za trofeje i drugo mesto kada znaš da se to sigurno neće desiti jer ćeš se sam svojski potruditi da tako i bude.
Drugi tim Zvezde je u zadnjem kolu pusten upravo zbog te premije,jer ionako su vec dugovali nekoliko mesecnih plata igracima pa im je bilo puno i da se obvezu da plate tu premiju.
Bold 4-Lupis nekoliko cifri i odmah si transparentan.
Bold 5-Oglasi se mnogi,na prvu loptu mi na pamet padaju Mrdja,Trivunovic,trener Maric i njegov strucni stab,Adams...
Neki poput Buaca nisu se oglasavali javno vec pokasavaju da bez buke rese problem,a neki su poput Brkica oprostili dugove...
Dakle prvo su rekli igracima da je pobjeda nad Zvezdom 5 000 evra, pa su im rekli da izgube utakmicu sto su ovi i uradili?!
-
- Kontakt:
Oni sad mogu da tvrde da su uoci utakmice nudili kule i gradove,sve sa ciljem da se opravdaju pred javnoscu i ono malo naivnih navijaca koji ih jos nisu provalili, ali mi koji bolje poznajemo situaciju znamo da lazu.braoolyo je napisao/la:Dakle prvo su rekli igracima da je pobjeda nad Zvezdom 5 000 evra, pa su im rekli da izgube utakmicu sto su ovi i uradili?!
Rekao sam vec da duguju i bogu i ocu,i sad treba jos da nude 5000 evra za pobedu nad Zvezdom.

A znamo da su Bata i Lukic veoma bliski(rekao bih i previse bliski)tako da je dogovor vrlo lako pao...
Inace nije prvi put Bati da prepusta drugu poziciju, i pre cetri godine Vojvodina je u zadnje kolo usla kao drugoplasirani tim ispred Partizana i tada je pustena Bezanija(kojoj je bila potrebna pobeda u borbi za Evropu),a u dogovor je ukljuceno i to da Despotovic da gol kako bi zavrsio kao najbolji strelac lige.
Tako je i bilo...
-
- Kontakt:
Prodje jos jedna utakmica u kojoj ce se pamtiti samo rezultat.
Smederevci su delovali kao amateri,ono je bilo zalosno gledati.
Vukicevic je najavljivao leprsavu igru,a videli smo sam mnogo netačnih pasova, halavljenja.
Poseta na stadionu još losija, nije bilo ni 1000 ljudi.
Eto gde su klub doveli ovi hohštapleri iz uprave i koliko su ga zgadili ove sezone Novosađanima.
Smederevci su delovali kao amateri,ono je bilo zalosno gledati.
Vukicevic je najavljivao leprsavu igru,a videli smo sam mnogo netačnih pasova, halavljenja.
Poseta na stadionu još losija, nije bilo ni 1000 ljudi.
Eto gde su klub doveli ovi hohštapleri iz uprave i koliko su ga zgadili ove sezone Novosađanima.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Jos jedna bedna utakmica igraca Vojvodine,srecom imao sam pametnija posla pa samo prenosim utiske onih koji su bili na utakmici.
Sa ovakvom igrom Zvezda bi u regularnoj utakmici imala velike sanse da nas deklasira u zadnjem kolu,no "sreca" u nesreci sto ce Bata opet prodati utakmicu svom drugu iz Sopota tako da ocekujem slican rezultat kao i u zadnjem kolu proslog prvenstva.
Sa ovakvom igrom Zvezda bi u regularnoj utakmici imala velike sanse da nas deklasira u zadnjem kolu,no "sreca" u nesreci sto ce Bata opet prodati utakmicu svom drugu iz Sopota tako da ocekujem slican rezultat kao i u zadnjem kolu proslog prvenstva.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.