ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

sarajlija89
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la sarajlija89 » 25 nov 2011, 12:47

Federer nastavio veliku seriju pobjeda. Doduse, imao je taj pad u drugom setu, ali je prilicno rutinski odigrao treci i dosao do pobjede.

Ukoliko osvoji ovaj zavrsni Masters, postat ce prvi igrac sa sest titula, a izjednacit ce Lendlov rekord, od čini mi se, 39 pobjeda na zavrsnom turniru. :P

Tsonga i Nadal odigrali zanimljiv mec, prva dva seta bilo je dosta izjednaceno, odlucili su tiebreak i jedan pad kontentracije Tsonge u desetom gemu drugog seta, kada je servirao za ostanak u setu i nije uspio, sto je bilo dovoljno za treci set. U trecem je napravio cak tri breaka, doduse i Nadal je jedan, ali bilo je kasno...bio je agresivniji i bolje servirao, zasluzena pobjeda na kraju...

Hajd, nek neko izbaci statistiku, bas me interesuje koliko je winnera imao...

Mislim da je realno finale Federer-Tsonga...

U danasnjim mecevima je sve otvoreno...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 nov 2011, 14:51

Virtu4l je napisao/la:
Scenario prvi, u kome broj osvojenih setova nije važan
1) Ako Đoković pobedi Tipsarevića, a Ferer Berdiha, dalje idu Ferer i Đoković
2) Ako Tipsarević pobedi Đokovića, a Ferer Berdiha, dalje idu Ferer i Đoković
3) Ako Tipsarević pobedi Đokovića, a Berdih Ferera, dalje idu Berdih i Ferer

Scenario drugi, u kome je važan broj osvojenih setova
1) Ako Đoković dobije Tipsarevića u dva seta, a Berdih Ferera u dva seta, dalje idu Ferer i Berdih
2) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u dva seta, a Berdih Ferera u tri seta, Ferer i Đoković idu dalje
3) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u tri seta, a Berdih Ferera u dva seta, dalje idu Ferer i Berdih
4) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u tri seta, a Berdih Ferera u tri seta, dalje idu Ferer i Berdih
Probaj nekad sam razmislit glavom, boldirano ti nije tacno.

Ako Tipsarević pobedi Đokovića, a Ferer Berdiha, gleda se set-kolicnik izmedju Tipsarevica, Berdycha i Dokovica, gdje bi najvjerovatnije Berdych isao dalje (trenutno ima najbolji set-kolicnik od ove trojice), a Dokovic bi mog'o proc' jedino ako Ferrer razbije Berdycha, a Dokovic tijesno izgubi od Tipsarevica 2:1.

Ako Đoković pobedi Tipsarevića u dva seta, a Berdih Ferera u tri seta, gledao bi se gem-kolicnik izmedju Berdycha i Dokovica jer bi obojica imali set-kolicnik +1 Berdych 5:4, a Dokovic 4:3 (al' opet kazem Berdych ima puno bolji gem kolicnik).

;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 25 nov 2011, 15:33

Evo uze Novak break,sada je 4-1,tako da će vrlo vjerovatno dobiti ovaj 1. set.Ide ovo lagano 2-0 ;) .
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 25 nov 2011, 15:55

Edin TM87 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Scenario prvi, u kome broj osvojenih setova nije važan
1) Ako Đoković pobedi Tipsarevića, a Ferer Berdiha, dalje idu Ferer i Đoković
2) Ako Tipsarević pobedi Đokovića, a Ferer Berdiha, dalje idu Ferer i Đoković
3) Ako Tipsarević pobedi Đokovića, a Berdih Ferera, dalje idu Berdih i Ferer

Scenario drugi, u kome je važan broj osvojenih setova
1) Ako Đoković dobije Tipsarevića u dva seta, a Berdih Ferera u dva seta, dalje idu Ferer i Berdih
2) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u dva seta, a Berdih Ferera u tri seta, Ferer i Đoković idu dalje
3) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u tri seta, a Berdih Ferera u dva seta, dalje idu Ferer i Berdih
4) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u tri seta, a Berdih Ferera u tri seta, dalje idu Ferer i Berdih
Probaj nekad sam razmislit glavom, boldirano ti nije tacno.

Ako Tipsarević pobedi Đokovića, a Ferer Berdiha, gleda se set-kolicnik izmedju Tipsarevica, Berdycha i Dokovica, gdje bi najvjerovatnije Berdych isao dalje (trenutno ima najbolji set-kolicnik od ove trojice), a Dokovic bi mog'o proc' jedino ako Ferrer razbije Berdycha, a Dokovic tijesno izgubi od Tipsarevica 2:1.

Ako Đoković pobedi Tipsarevića u dva seta, a Berdih Ferera u tri seta, gledao bi se gem-kolicnik izmedju Berdycha i Dokovica jer bi obojica imali set-kolicnik +1 Berdych 5:4, a Dokovic 4:3 (al' opet kazem Berdych ima puno bolji gem kolicnik).

;)
veze ti nemas... sve gore napisano je tacno

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 nov 2011, 17:19

Future je napisao/la:Evo uze Novak break,sada je 4-1,tako da će vrlo vjerovatno dobiti ovaj 1. set.Ide ovo lagano 2-0 ;) .
3 Meč lopte za Tipsarevića :P

i pobjeda 1:2 ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 25 nov 2011, 17:29

legenda reala je napisao/la:
Future je napisao/la:Evo uze Novak break,sada je 4-1,tako da će vrlo vjerovatno dobiti ovaj 1. set.Ide ovo lagano 2-0 ;) .
3 Meč lopte za Tipsarevića :P

i pobjeda 1:2 ;)
Drvosjeca Tipsarevic uze Djokovica,inace No1 i buduceg najboljeg svih vremena.
Bravo Jankela 8-)
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 25 nov 2011, 17:31

E moj Novače...Kako je izgledalo poslije prvog seta,mislio sam da je gotovo,ali Janko pokazao kakav je igrač i vratio se iz mrtvih.Svaka mu čast.A Novak će vjerovatno reći kako ga je povreda omela da pobijedi,bla,bla...
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 nov 2011, 17:35

E jbg Janko. Kako mi je sad krivo za onaj volej na mec loptu! Sad bi se pripremao za polufinale za Fedexom. To bi bio zanimljiv mec. Steta. Nego po kojoj to logici sad Nole moze u 1/2? Ima 3:5 set kolicnik, a Tomas 3:3 i ako izgubi 2:0, imace i on 3:5, a gem kolicnik mu je trenutno -1, a Noletu -10, i kojim bi to rezultatom trebao izgubiti Tomas da bi ispao?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 nov 2011, 17:36

DANTES je napisao/la:E jbg Janko. Kako mi je sad krivo za onaj volej na mec loptu! Sad bi se pripremao za polufinale za Fedexom. To bi bio zanimljiv mec. Steta. Nego po kojoj to logici sad Nole moze u 1/2? Ima 3:5 set kolicnik, a Tomas 3:3 i ako izgubi 2:0, imace i on 3:5, a gem kolicnik mu je trenutno -1, a Noletu -10, i kojim bi to rezultatom trebao izgubiti Tomas da bi ispao?
Ne znam ,skroz je nejasno ;)
Komentator na SportKlubu kaže da treba Novaku pobjeda Ferera da bi išao dalje :?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 25 nov 2011, 17:41

Ako Ferrer dobije Djokovic ide dalje - dobio Berdycha u medjusobnom..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 nov 2011, 18:11

berdrych ftw!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 nov 2011, 18:18

Kuko je napisao/la:Ako Ferrer dobije Djokovic ide dalje - dobio Berdycha u medjusobnom..
A šta ćemo onda sa Tipsarevićem? :mrgreen: Noletove šanse su sada izražene u promilima, treba biti iskren. Šteta, al' povreda je uzela svoj danak i čovjek nije odigr'o dobar meč nakon iste. Ostaje nada da će se svi dobro odmoriti (Nadal ima Davis Cup) kako bi što spremniji dočekali početak naredne sezone.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 25 nov 2011, 18:24

Monolog je napisao/la:
Kuko je napisao/la:Ako Ferrer dobije Djokovic ide dalje - dobio Berdycha u medjusobnom..
A šta ćemo onda sa Tipsarevićem? :mrgreen: Noletove šanse su sada izražene u promilima, treba biti iskren. Šteta, al' povreda je uzela svoj danak i čovjek nije odigr'o dobar meč nakon iste. Ostaje nada da će se svi dobro odmoriti (Nadal ima Davis Cup) kako bi što spremniji dočekali početak naredne sezone.
Tipsarevic nije u konkurenciji zbog toga sto ima manje odigranih meceva od Berdycha i Djokovica. Samim tim u konkurenciji ostaju Berdych i Djokovic, i tu se gleda medjusobni. Dakle, sanse Djokovica su 50:50, jer ce i Ferrer biti motivisan, ako izgubi on je 2. samim tim ide sutra na Federera, i ispada sa turnira.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 25 nov 2011, 19:37

Fifth seed David Ferrer must now beat No. 7 seed Tomas Berdych in the final Group A match, during the evening session, for Djokovic to qualify for the semi-finals.

atp.com
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 nov 2011, 19:45

Nisam očekivao poraz Đokovića, posebno nakon osvojenog prvog seta. Nažalost, odgledah samo 3 gema u drugom (da, propustio sam najvažnije) a onda me prisiliše obaveze na povlačenje. :mrgreen: Maloprije uđoh da vidim rezultat (očekivavši pobjedu Novaka) i iznenađenje - Jankela po prvi put u karijeri pobjedio Noleta. Svaka mu čast, vratio se iz mrtvih protiv igrača koji sebi ne bi smio dozvoliti ovakav luksuz, da se razumijemo. ;) Ali eto, broj jedan još uvijek ima šanse za dalje (iako minimalne). Čini mi se da je Berdychu dovoljan i game protiv Ferrera kako bi se plasirao u semi-finals. :D Što se tiče pravila, vjerujte da ni meni nisu baš najjasnija. Logično bi bilo da je sad Čehu dovoljan i jedan set za plasman dalje, no prema navodimo komentatora Eurosporta on mora pobjediti Španca u večerašnjem meču. :? Izgleda da je ovdje međusobni omjer na prvom mjestu, bez obzira na gem i set količnike. :roll:

RogerPro
Kontakt:

Post Postao/la RogerPro » 25 nov 2011, 22:32

Jedva čekam sutrašnji dan, da svijet vidi koliko je Novka jadan.

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 25 nov 2011, 23:10

Ipak necemo gledati Djokovica u semi f

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 25 nov 2011, 23:13

By By NUMERO UNO :lol:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 25 nov 2011, 23:20

E moj Edine kakav set količnik Tipsarevića ,čovjek nije ni igrao 1. kolo :lol:

Sjajan Berdych.Prepao se pobjede protiv Noleta ,ali ovdje je odigrao fantastično.Federer neće imati lagan posao do kraja ovog turnira ..
You'll never walk alone.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 nov 2011, 23:34

kelner je napisao/la:By By NUMERO UNO :lol:
A ti bi mogao da mu ispraznis pepeljaru, promenis carsaf i ponovis turu.
On je uzeo 11 milionceka, 3 GSa+ 5 Mastersa, ATP#1 i vezao 41 pobedu...a ti si samo kelnercic. ;)

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: darker10 i 1 gost.