MaGiCa je napisao/la:Razumem te Tune. Dokon si, na tvom forumu nema vise gostiju, dosadno ti je, pa se malo zezas ovde.Ali, to ne menja moj stav da si trol.
Kakav je to odgovor na moj upis? Pobijem te argumentima a ti pišeš neke osobne nebuloze. Pa nećemo valjda raspravljati na osobnoj razini? To fakat nema smisla, a i to niko tak i onak ne voli. Nisam ti ja kriv što si loše podatke uzimaš koje je lako pobiti, za svoje argumente.
Ja sam dao scenario, koji je bio itekako moguc, a koji si i ti uvazio takvim, prema tome mozes da mi prebacis za promasaj, a ne za trolovanje.
Ja se sa trolovanjem nezamaram ko ti, očito da ti je to opsesija? A što je onda moja konstatcija o Francuskoj ligi? Ja nisam niti napisao neki možebitni scenarij, nego samo da ću se nasmijati ako se to dogodi. Ono što si ti napiso je glupost veća jer je sve moguće da se dogodi, dok ČINJENICA da je Francuska liga jako blizu, kod čovjeka izaziva smijeh.
Po tome sto ne verujem u medijsku pompu, vec u kriticko misljenje, a ono kaze da je SerieA>BL.
Pitanje je glasilo zašto ti kategorički odbacuješ koeficijent

Zbog toga nisi i bolji. Problem je tvoj što ti nevjeruješ da je SERIA A bolja, nego na nekoj ljestvici od 0-10 ti smatraš da je Seria A na razini 8, a Bundesliga na 5, dok ti je realnost da je SERIA A na nekoj 8 a BUNDESLIGA na 7-7,5. To ti je ono kaj ti neke fanove BUNDESLIGE na ovom forumu više smeta...Isto tako u usporedbi liga ti niti malo neuzimaš u obzir kvalitetu jednog Hannovera i Kolna, ali kad pričaš o kvaliteti SERIE A onda zaboraviš na Novaru i ostale amaterske klubove...
Nije to sreca, vec nesto drugo. Cim pre to shvatis, bice ti lakse.

Ok, onda pobjeda Bayerna nad Fiorentinom u Minhenu nije bila sreća

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"